Najlepšie vonkajšie vírivé vane, vírivky – spa, jacuzzi sú…

Prečo ľudia na celom svete s obľubou kupujú najlepšie vonkajšie hydromasážne vírivky – Spa Marquis? Aj pre toto…

Vybrať si, správne sa rozhodnúť a následne kúpiť kvalitnú vírivku býva často problém.

Obzvlášť pre laika, ktorý chce síce to najlepšie pre seba aj svoju rodinu, ale nevie, čo je na vírivkách to najdôležitejšie a čo má s čím porovnávať. Väčšina predajcov, hlavne internetových, tzv. “kalí vodu”. Ponúkajú prevažne lacné čínske vírivky s honosnými názvami a obrovskými zľavami. A práve takéto mega zľavy zlákajú mnohých kupujúcich, ktorí keď zistia, že nekúpili práve najlepšie, tak už je neskoro. Ale čo je ešte horšie, takíto “predajcovia” tým dehonestujú hodnotu vírivky ako takej.

Ľudia potom nadobúdajú mylnú predstavu, že skutočne kvalitné  vírivky kúpia za 4 či 6 tisíc eur, čo je nezmysel. Áno, vírivky sa predávajú aj za také ceny, ale to je len vidina vírivky, nie vírivka, ktorá má slúžiť a liečiť po dlhé desaťročia pri minimálnych prevádzkových nákladoch.

Tým nehovorím, že všetko z Číny je zlé, nechcem ani nikoho uraziť. To, čo je z Číny dobré, má ale aj svoju cenu. A tá je podobná cenám amerických, kanadských alebo európskych producentov víriviek a masážnych bazénov Swim SPA. Kvalita aj tých dobrých víriviek a masážnych bazénov z Číny, ich celkové spracovanie, pohodlie vo vírivke, ani hydromasáž nedosahuje však také parametre, aké ponúkajú vírivky overených značiek, a to nehovorím o prevádzkových nákladoch. Dlhé roky som hľadal najlepšie vírivky z najlepších. Verte nám, momentálne na trhu nenájdete lepšie hydromasážne vírivky.

Vírivky Marquis – garancia kvality a Vašej spokojnosti

Americká spoločnosť Marquis bola založená v roku 1980. Od svojho vzniku sa zameriava na vysokú kvalitu vyrábaných produktov a tento záväzok dodržiava k spokojnosti tisícov svojich zákazníkov po celom svete. Marquis to je kreativita a inovácia s dokonalým zážitkom z kúpania a relaxácie pri nízkych prevádzkových nákladoch a minimálnej časovej náročnosti na údržbu. Vírivky Marquis sú navrhnuté pre najväčšie pohodlie a dlhotrvajúci zážitok z masáže. Vo svete plnom možností existuje najlepšia voľba, a tou je Marquis.

Ak si chcete užívať kvalitnú vírivku a dôverovať jej po dobu 30 rokov a viac, potom je Marquis tá správna voľba.

Aj preto sa stovky predajcov po celom svete spoliehajú na Marquis deň čo deň, rok čo rok. Keď nezávislí ľudia hovorili s užívateľmi víriviek Marquis a predajcami týchto víriviek, odpoveď bola jasná: „Marquis je jednou z najlepších spoločností v tomto odvetví.”

Kúpou vírivky Marquis získate oveľa viac, než len vaňu plnú horúcej vody. Konštrukcia, prevádzka, terapia a pôžitok z hydromasáže sú neporovnateľné oproti iným vírivkám. Vírivky Marquis sú navrhnuté tak, aby vám poskytli najlepší zážitok. Okrem prepracovaného dizajnu každá vírivka ponúka progresívnu hydromasáž  a vysoký výkon. Či už si predstavíte všetky unikátne vlastnosti alebo chcete, aby zahŕňali len špecifické črty, po ktorých túžite, určite objavíte perfektnú vírivku, ktorá vyhovuje vášmu životnému štýlu.

 

NAŠE VÍRIVKY

 

Sedem najdôležitejších faktov Vám dá odpoveď na otázku, prečo si ľudia chcú s radosťou kúpiť vírivku MARQUIS

1. Starostlivosť o vodu vo vírivkách MARQUIS

Vírivky Marquis sú vybavené ConstantClean™ technológiou, ktorá je podobná ovládaniu tempomatu. Stačí ju nastaviť a na každodennú starostlivosť o vodu vo vírivke môžete zabudnúť až po dobu jedného mesiaca. Jednoducho povedané, najskôr použitý Exclusive ozone systém vo vírivke veľmi účinne ničí „nechcené“ prvky až 3-tisíckrát rýchlejšie ako bežné dezinfekcie. Ide o vysoko výkonný ozonátor s injektorom Mazzei®, ktorý prevádza kyslík do aktívneho ozónu mimo priestor vírivky. Nedochádza tak k úniku ozónu nad hladinu, a tým sa jeho použitie stáva úplne bezpečné.

Potom voda z vírivky prechádza priamym dezinfekčným systémom, ktorý v integrovaných kazetách využíva prírodné materiály a dezinfekciu. Intenzitu ich pôsobenia vo vložených kazetách je možné individuálne nastaviť podľa kvality vody. Celý proces prebieha bezpečne, bez nepríjemného zápachu a podráždenia kože. SmartClean™ software vo vírivkách zaznamenáva, kedy bola vírivka použitá a automaticky spustí filtračný cyklus. Je tu tiež možnosť nastaviť si filtračné cykly podľa toho, ako často vírivku používate. Vortex skimmer systém filtruje všetku vodu vo vírivke a aj z priestoru dna denne 60 – 160 krát v závislosti od veľkosti a modelu vírivky. Tým sa výrazne znižuje potreba čistenia povrchu vírivky.

Prečítajte si teraz, ako pracuje

1. Skimmer Vortex zachytáva povrchové nečistoty (telové oleje, pleťové vody), ktoré sa následne zachytávajú vo filtračných kartušiach, kde sa likvidujú.
2. Voda sa čerpá z priestoru dna vírivky prostredníctvom bezpečnostného sania.
3. Núteným obehom vody smerom nahor musia všetky usadeniny, ktoré sú na dne vírivky, prejsť filtrami, a tak príde k premiešaniu, recirkulácii a filtrovaniu vody i z priestoru dna vírivky. Takto sa môže filtrovať takmer 91 tisíc litrov vody denne.
4. Filtrovaná voda je smerovaná do primárnej vývevy.
5. Voda je vedená cez systém Highflow do tepelného telesa.
6. Ozonátor s injektorom Mazzei® prevádza kyslík do aktívneho ozónu mimo priestor vírivky.
7. Baktérie a iné nečistoty sú oxidáciou zlikvidované a ozón sa mení späť na kyslík.
8 . Zvyškový ozón a premenený kyslík sú privedené do vody v bazéne prostredníctvom špeciálneho potrubia.
9 . Voda prechádza navyše cez priamy dezinfekčný systém, kde je pred vstupom do vírivky ošetrená pomocou prírodných minerálov a dezinfekcie.

2. High Flow  –  patentovaný systém vo vírivkách MARQUIS garantujúci kontrolovaný stanovený prietok vody tryskami

Jednoducho povedané, je to oveľa viac vody s väčšou intenzitou do používaných masáží. Systém čerpadiel, špeciálnych trubiek a hydrokinetických trysiek rôznych veľkostí, ktoré v kombinácii s unikátnym systémom ozónového ovládania môžu sústreďovať viac vody presne tam, kde je to potrebné. Týmto spôsobom poskytujú oveľa väčšiu hodnotu masáže na rozdiel od každej konkurencie, ktorá pri využití vysokého, ale nekontrolovateľného tlaku a prietoku, nie je schopná tento základný princíp hydromasáže zaistiť.

3. Význam počtu trysiek vo vírivkách

O kvalite hydroterapie rozhodne jednoznačne nehovorí počet trysiek vo vírivke. Aby hydroterapia mala pozitívny účinok, je treba použiť systém, ktorý zabezpečí vysoký, smerovaný a kontrolovaný prietok vody presne daným počtom a veľkosťou trysiek a smerom k presne stanovenej masáži svalov a tkanív v tele. To sú vírivky Marquis.

 

NAŠE VÍRIVKY

 

4. Vysoký výkon čerpadiel vo vírivkách meraný v kW alebo HP nie je rozhodujúcim faktorom dokonalej hydromasáže

Vysoký výkon čerpadla vo vírivke síce môže vytvárať väčšiu silu pre vystupujúcu vodu, ale tá nemusí byť tryskou využitá. Pohyb vody je tvorený 3 hodnotami, ktoré až spoločným pôsobením vytvoria ten správny výsledok pre dokonalú a účinnú hydromasáž:

•    tlak čerpadla
•    objem vody, ktorý prechádza potrubím
•    množstvo vody, ktoré môže reálne prechádzať tryskami

Pre tú správnu hydromasáž preto musí byť presne stanovený, garantovaný, kontrolovaný, cielený a podľa potrieb užívateľa aj regulovateľný prietok vody danými tryskami pre dané telesné partie, ktoré sú práve masírované.

5. Vírivky Marquis majú najlepšie prepracovanú hydroterapiu v odbore

Rozdiely je vidieť a cítiť pri masáži, ale hlavne po masáži. Lepšie ako u živého maséra. Patentovaná technológia H.O.T. – ZONE s ovládačom  3-2-1 Control  umožňuje každému užívateľovi vírivky individuálne si v priebehu masáže určovať konkrétne miesto masáže, jej intenzitu a toto v priebehu masáže ľubovoľne meniť presne tak, ako to cíti a potrebuje.

6. Celkové pohodlie vo vírivke, duálne ovládanie, jedinečná možnosť masírovať aj predné a bočné časti tela, aromaterapia

Všetky sedadlá aj ležadlá vo vírivke sú v súlade s ergonomickými požiadavkami, mimoriadne pohodlné a komfortné. Duálne ovládanie na protiľahlej strane výrazne zvyšuje užívateľský komfort a celkové pohodlie. Masážne stĺpy umožňujú masáž aj predných a bočných častí tela, vynikajúce je to na predný stehenný sval, prsné svaly, deltoideus… Aromaterapia – zabudovaná aromainfúzia pre Váš ešte väčší pôžitok z vírivky. Jednoduchým stlačením tlačidla si do vírivky nadávkujete zvolenú arómu.

7. Len vírivky Marquis ponúkajú najviac doplnkov pre Vaše ešte väčšie pohodlie

Všetky doplnky k vírivkám Marquis sú vyrobené z kvalitných materiálov a dokonale zladené s každou vírivkou. Katalóg doplnkov k vírivkám Vám pošleme na vyžiadanie. V ponuke je napríklad:

– Jednostupňové vstupné schodíky
– Dvojstupňové vstupné schodíky
– Nášľapný schod so sklopnou plochou
– Madlo pre bezpečný vstup a výstup
– Držiak uterákov
– Zdvihák termokrytu
– Okrúhly rohový modul
– Skladovacia lavica – rôzne veľkosti
– Odkladacia polica –  rôzne veľkosti
– Odkladací pult
– Barový pult
– Obaly na kvetináče

Okrem toho Marquis ponúka ešte veľa iných doplnkov pre Váš väčší luxus a maximálne pohodlie.

Týchto 7 faktov Vám nielen že s určitosťou ušetrí veľa peňazí, ale aj pomôže vybrať tú najvhodnejšiu vírivku pre Vašu dlhoročnú spokojnosť.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU