Luxusné vírivky BEACHCOMBER: Legendárna kvalita

S vírivkami BEACHCOMBER máte totiž vždy istotu, že nech už si kúpite ktorýkoľvek model, vždy kúpite rovnako  kvalitnú vírivku. Rozdiely sú len vo veľkosti, tvare a výbave víriviek, jacuzzi či hot tubov. Nech už vírivky BEACHCOMBER nazvete akokoľvek, vždy budú mať jedno spoločné – kvalita víriviek BEACHCOMBER je nekompromisná. 

Stojíte pred ťažkou voľbou, akú vírivku si vybrať?  Tu viac než inde stojí za to staviť na kvalitu vírivky. Nech Vám vírivka spoľahlivo slúži mnoho a mnoho rokov…

Vírivka BEACHCOMBER – Kvalita overená spokojnosťou zákazníkov

Vysoko kvalitné konštrukcie víriviek BEACHCOMBER a nulová tolerancia k chybovosti v kontrole kvality sú zásadné časti našej firemnej filozofie. Vieme, že budovanie najvyššej kvality víriviek, je najlepší spôsob, ako mať 100% spokojných zákazníkov. Celosvetové  hodnotenie BEACHCOMBER víriviek s 98,4% spokojnosťou dokazuje, že naša vysoká úroveň integrity a zamerania na kvalitu, sú neporovnateľné v tomto priemysle.

Vírivky BEACHCOMBER celosvetovo povestné najnižšou spotrebou elektrickej energie pri celoročnej prevádzke v exteriéri.

Vírivky BEACHCOMBER sú oproti konkurencii úspornejšie o 8-57%, čo z pohľadu životnosti týchto víriviek, ktorá je viac ako 30 rokov, je mimoriadne výrazná úspora Vašich peňazí.

 

NAŠE VÍRIVKY

 

Vírivka BEACHCOMBER – dokonalý relax, ktorý odolá zubu času

Vaša vírivka BEACHCOMBER by mala obstáť v skúške času a nespôsobovať Vám žiadne starosti ani problémy. Priemerná životnosť priemyselnej vírivky je cca 2 až 5 rokov predtým, než ju nahradíte novou alebo tak zanevriete na vírivky, že už nebudete chcieť žiadnu. Vírivka BEACHCOMBER je vírivka na celý život, stačí si raz kúpiť vírivku BEACHCOMBER a ste bez starostí. Existuje nespočetné množstvo BEACHCOMBER víriviek po celom svete, ktoré sú v prevádzke už viac ako 30 rokov a stále fungujú a slúžia svojim spokojným majiteľom. Spoľahlivosť našich víriviek BEACHCOMBER ďaleko preváži produkty nižšej kvality.

Dosiaľ neprekonateľná ergonómia víriviek BEACHCOMBER a mimoriadne pohodlie sedenia či ležania v týchto unikátnych vírivkách Vás natoľko opantá, že sa Vám nebude chcieť ani vstávať a odchádzať zo svojej pohodlnej vírivky A len čo odídete, už sa budete tešiť na ďalší deň, na ďalší dokonalý relax vo svojej vírivke.

Jednoduchý a moderný dizajn víriviek BEACHCOMBER má nadčasovú eleganciu.

Produkt, ktorý je skvele navrhnutý, prináša dokonalú harmóniu, ktorá nikdy nevyjde z módy. BEACHCOMBER je viac než len moderný a krásny dizajn. Je poctivo vyrobený pre maximálne pohodlie, bez zbytočných pozlátok a trikov. S vedomím, že krása spočíva v pevnej, dobre postavenej konštrukcii, prináša pýchu vlastníctva. Dostane Vás aj jednoduchá a nenáročná starostlivosť o vírivku, intuitívne ovládanie vírivky a mimoriadne jednoduchý prístup k filtrom vírivky.

Predaj víriviek BEACHCOMBER, dopravu víriviek, montáž víriviek, servis víriviek, to všetko máte u nás zadarmo.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU