Fínska sauna verzus infrasauna CLEARLIGHT

Infrasauna CLEARLIGHT je momentálne so svojimi patentovanými karbón – keramickými žiaričmi na absolútnom vrchole medzi všetkými infrasaunami a s veľkou pravdepodobnosťou aj všetkými saunami. Fínska sauna má veľmi dlhú históriu a určite milióny fanúšikov po celom svete. Doba však ide dopredu ruka v ruke s vývojom a v tomto smere sa fínska sauna nijako zvlášť neposunula vpred. Pri infrasaune CLEARLIGHT stráca fínska sauna takpovediac  “pôdu pod nohami”.

Presvedčte sa sami

Fínska sauna:

Vysoké prevádzkové náklady: 3 – 6 – 9 -12 kW vyhrievacie telesá, saunu treba dlho nahrievať na potrebných 80 – 110°C, relatívne krátka životnosť vykurovacích telies. Záruka výrobcu – prevažne dva roky na vykurovacie teleso a ovládaciu jednotku a dva až dvadsať rokov na kabínu.

CLEARLIGHT infrasauna:

Minimálne až zanedbateľné prevádzkové náklady – jedno saunovanie vás stojí cca 20 centov. Sauna je pripravená za 10 minút. Samozrejmosťou je, že máte doživotnú záruku výrobcu na celú saunu. Okrem toho má Fínska sauna oveľa viac kontraindikácií ako CLEARLIGHT infrasauna. Pokiaľ sa Vás kontraindikácie netýkajú teraz, nezabúdajte, že s vekom budú pribúdať a vy sa budete na fínsku saunu možno môcť len pozerať, zatiaľ čo vlastníci CLEARLIGHT infrasauny si ju budú môcť naďalej v pohode užívať.

Účinky saunovania

Fínska sauna:

  1. zvýšené prekrvenie a prehriatie môže zlepšovať pohyblivosť svalstva a kĺbov, poprípade znižovať bolesti
  2. zvyšuje sa potenie a stúpa činnosť mazových žliaz
  3. vypotenie odplavuje nečistoty z kože
  4. význam má aj ako prevencia rôznych chorôb z nachladnutia
  5. saunovanie patrí k najvšestrannejším otužovacím procedúram
  6. telo sa zbavuje odpadových látok z kože a podkožia
  7. saunovanie zabezpečí dobré prekrvenie mozgu, končatín, kože
  8. prudkým zahrievaním a následným ochladením sa rozširujú a zužujú cievy, čím sa stávajú elastickejšie

CLEARLIGHT infrasauna:

Infražiarenie v infrasaune CLEARLIGHT preniká hlbšie do tela, detoxikuje, omladzuje, zbavuje bolesti, podporuje chudnutie, zlepšuje imunitu a lieči.   Infrasauny Clearlight  stimulujú  uvoľňovanie toxínov z tela. Nižšia teplota (40,5 do 51,5 °C) a dlhší pobyt v saune je veľmi prospešný. Tieto nízke teploty stimulujú potenie tuku, ktorý eliminuje toxíny uložené v tuku, na rozdiel od vysokej teploty v saune, ktorá podporuje potenie vody.

Používanie infrasauny Clearlight

  1. zvyšuje metabolizmus, spaľovanie kalórií a chudnutie
  2. zmierňuje bolesti svalov
  3. zmierňuje bolesti kĺbov a stuhnutosť svalov, kĺbov a šliach
  4. zlepšuje imunitný systém
  5. odstraňuje toxíny z hĺbky tela
  6. bojuje účinne proti celulitíde
  7. znižuje stres a únavu, navodzuje pocit pohody
  8. veľmi výrazne zlepšuje kvalitu pokožky

Clearlight Infrasauna je úplne bezpečná a produkuje rovnaké infračervené teplo, aké je produkované slnkom. Toto infračervené teplo je vyžadované pre všetko živé, pre optimálne zdravie. Sálavé teplo z Clearlight infrasauny vás obklopuje a preniká hlboko do kĺbov, svalov a tkanív.

Používanie Clearlight Infrasauny pomáha odstrániť nečistoty z vašich buniek, najmä z tukových buniek, kde telo ukladá odpad a škodlivé toxíny, cholesterol, ťažké kovy a iné rezíduá.

A to všetko za minimálnych prevádzkových nákladov, v príjemnej teplote, kde čas môžete tráviť s dobrou knihou alebo časopisom a pritom sa vypotíte oveľa viac a oveľa zdravšie, ako vo fínskej saune. Okrem toho používanie CLEARLIGHT infrasauny  je aj vynikajúcou prevenciou rôznych zranení. Stačí 15 minút zahriať telo pred športovaním a hneď je pružnejšie, kĺby a šľachy voľnejšie. Vynikajúca je aj po náročných športových výkonoch, ktoré síce ťažko definovať, lebo každý máme túto hranicu niekde inde, ale princíp je rovnaký. Vypotíte ešte viac tuku, toxínov a rôznych rezíduí a Vaše telo sa lepšie a hlavne  podstatne rýchlejšie zregeneruje. 

Keď si podrobne vyhodnotíte všetky tieto základné fakty a argumenty, sami zistíte, že fínska sauna stráca v dnešnej dobe nových možností opodstatnenie.  Investícia do fínskej sauny nie je z tohto pohľadu veľmi racionálnym krokom.

Stačí, keď si vyhodnotíte tri základné hodnoty: Čas, peniaze a zdravie. Tieto hodnoty by chcel mať asi každý z nás a pokiaľ možno v čo najväčšom  množstve. Začať môžete aj pri výbere sauny. Fínska Vás z pohľadu energetickej náročnosti a krátkej životnosti vykurovacích telies stojí veľa peňazí a času, kým ju dostanete do stavu použiteľnosti, no a zdravotných benefitov Vám viac nedá. V CLEARLIGHT infrasaune sa saunujete do desiatich minút, jedno saunovanie vás vyjde na 20 centov, na celú saunu máte doživotnú záruku a priamych zdravotných, ale aj preventívnych benefitov má podstatne viac, ako fínska sauna.  Aj jej využiteľnosť v rodine je podstatne vyššia, nakoľko má oveľa menej kontraindikácií, ako fínska sauna. CLEARLIGHT infrasauna Vám poskytuje to, čo potrebujete. Čas, peniaze a zdravie.

Viac sa dočítate v našom blogu:

Prečo sú kvalitné infrasauny Clearlight tie najlepšie infrasauny? 

Prečo si kúpiť infrasaunu Clearlight – fakty a argumenty!

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU