Ste si istí, že poznáte aj škodlivé účinky infrasauny?

Spoznajte škodlivé účinky neoverených infrasáun! Žiariče väčšiny infrasáun vyžarujú zdraviu škodlivé EMF a ELF. Nenechajte sa oklamať, pýtajte si certifikát! Všeobecne však môžeme povedať, že kvalitné a overené infrasaunyvyslovene škodlivé účinky nemajú. Škodlivé účinky infrasauny si však nemôžeme zamieňať s kontraindikáciami používania infrasauny. V prípade akýchkoľvek zdravotných ťažkostí konzultujte používanie infrasauny so svojím lekárom. 

Medzi skutočne škodlivé účinky infrasauny môžeme zaradiť hlavne vysoké hladiny zdraviu škodlivých EMF a ELF, ktoré bývajú u neoverených infražiaričov a v nekvalitných a lacných infrasaunách veľmi vysoko nad stanovenou normou, ktorá je 3mG. Pred kúpou akejkoľvek infrasauny necertifikovanej na EMF a ELF si radšej výšky hladiny EMF a ELF  vždy dôkladne premerajte!

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU

Meracie prístroje na meranie elektromagnetických polí a extrémne nízkych frekvencií sú voľne v predaji. Možno utratíte pár euro za merací prístroj na viac, ale budete mať istotu, že nerelaxujete v búdke plnej zdraviu škodlivého elektrosmogu. Ďalšie škodlivé účinky infrasauny sú badateľné a hlavne “cítiteľné ” u „no name“ a lacných infrasáun, u ktorých výrobcovia použili nevhodné nátery aj do interiéru, v ktorom nemajú čo robiť a navyše sa z nich potom teplom uvoľňujú prchavé a zdraviu škodlivé látky.

Kvalitné infrasauny majú nezávislými laboratóriami zmeranú emisivitu EMF/ELF, ktorej hodnoty sú buď nulové alebo veľmi hlboko pod stanovenou normou.

Výrobcovia kvalitných infrasáun v žiadnom prípade nepoužívajú do interiéru infrakabín žiadne syntetické nátery. Interiér kvalitnej infrasauny spoznáte na prvý pohľad. Zvyčajne je vyrobený z prvotriedneho ekologicky pestovaného červeného kanadského cédra a do detailov veľmi precízne remeselne spracovaný.

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU