Saunové doplnky – podhlavníky do parnej sauny a Hammam

Saunové doplnky, podhlavníky do parnej sauny a Hammam kúpeľov, ale aj pre relax, masáže a soláriá – svetový patent pre vaše maximálne pohodlie pri domácom saunovaní, alebo vo wellness centrách.

So štyrmi ergonomickými a flexibilnými diskami tieto saunové a relaxačné doplnky vyzerajú úplne inak. Nie len, že vyzerajú úplne inak, ale  vám aj poskytnú úplne iný pocit zo saunovania aj relaxu v soláriu či pri masáži. Takmer nepostrehnete, že máte niečo pod hlavou. Vaša hlava bude zdvihnutá a podopretá takým spôsobom, že vám to poskytne pohodlné ležanie. Tieto skvelé podhlavníky do sauny, solária či na masáže umožnia svalom vášho krku kompletne zrelaxovať.

Saunové doplnky – podhlavníky do Hammam kúpeľov a parných sáun

Podhlavníky do parných sáun a Hammam kúpeľov sú zložený zo štyroch ergonomických a plne flexibilných diskov. Tieto saunové doplnky ponúkajú  kompletne odlišnú skúsenosť a neporovnateľné pohodlie. Takmer nepostrehnete, že máte niečo pod hlavou. Ale vaša hlava bude zdvihnutá a podopretá takým spôsobom, že vám to poskytne pohodlné ležanie. Takýmto spôsobom sa môžu svaly vášho krku kompletne zrelaxovať. Saunové doplnky, podhlavníky do parnej sauny a Hammam kúpeľov sú vyrobená z veľmi kvalitného plastu. Sú špeciálne navrhnuté do vlhkého prostredia  parných sáun a Hammam kúpeľov. S týmito saunovými doplnkami budete vždy pohodlne ležať aj tam, kde je tvrdá podložka.

 

 

 

Vankúš pre masáže dopľňa našu koleckiu saunových doplnkov.

So štyrmi ergonomickými a flexibilnými diskami opierka hlavy nielen že, vyzerá úplne inak, ona vám aj poskytne úplne iný pocit. Takmer nepostrehnete, že máte niečo pod hlavou. Ale vaša hlava bude zdvihnutá takým spôsobom, že vám to poskytne pohodlné ležanie. Neskĺznete z neho a váha vašej hlavy zabráni jeho skĺznutiu. Takýmto spôsobom sa môžu svaly krku kompletne zrelaxovaťTento vankúš vyzerá rovnako ako vankúš pre Hammam. Zadná časť hlavy, krk a ramená sú kompletne voľné aby masér mohol realizovať masáž. A čo viac, hlava môže byť otočená tvárou k diskom a tak môže masírovať aj zadnú časť hlavy bez zdvihnutia hlavy.

 

Podhlavník pre solária patrí medzi saunové doplnky, ktoré môžu byť použité aj v parnej saune.

Tento vankúš sa opäť skladá zo štyroch kruhových diskov na guľovom kĺbe, ale dizajn je veľmi odlišný. Vankúš spočíva na štyroch nohách, čo umožňuje stabilné postavenie na akomkoľvek lehátku alebo na podlahe. Okrem toho, tento vankúš môže byť tiež použitý aj v parných saunách a Hammam kúpeľoch. Opierka hlavy vám poskytne extra oporu pre vašu hlavu a chrbát počas solárkovania. Vankúš je vyrobený z UV odolného materiálu. Hlava zostane v rovnakej pozícii, aj keď človek zaspí. Je s ním možná kompletná relaxácia a hlava sa neprevráti, takže čiastočné opálenie, biele pruhy či bolesť krku sú minulosťou.

 

V ďaľšom článku vám predstavíme unikátne saunové doplnky – opierky chrbta a veľké opierky chrbta a hlavy,
ako aj jedinečnú veľkú opierku chrbta a hlavy s integrovaným infražiaričom.

Vašu prenosnú infrasaunu budete mať odteraz vždy na dosah.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU