Saunové doplnky-podhlavníky do sauny-opierky hlavy a chrbta

Saunové doplnky, podhlavníky do sauny, opierky hlavy a chrbta vhodné do každej sauny – svetový patent, ktoré vám zabezpečia maximálne pohodlie v domácej saune aj vo wellness centrách. Saunové doplnky-podhlavníky do sauny-opierky hlavy so štyrmi ergonomickými a plne flexibilnými diskami vyzerajú úplne inak, ako bežne používané podhlavníky do sauny. Tieto inovatívne saunové doplnky vhodné do každého typu sauny, nielen že vyzerujú úplne inak, oni vám  poskytnú aj úplne iný pocit zo saunovania a relaxu.

Takmer nepostrehnete, že máte saunový podhlavník pod hlavou. Pritom vaša hlava bude vždy dokonale podopretá týmto unikátnym saunovým doplnkom takým spôsobom, že vám to poskytne pohodlné ležanie a nerušený relax. Všetky svaly vášho krku budú uvoľnené a môžu kompletne zrelaxovať. Vy sa tak budete cítiť oveľa sviežejší a odpočinutejší. Tento drevený podhlavník do sauny patrí medzi najžiadanejšie saunové doplnky na svete.

Tieto saunové doplnky-podhlavníky do sauny-opierky hlavy a chrbta sú dostupné vo viacerých prevedeniach a z viacerých druhov materiálu.

 

Saunové doplnky – podhlavníky do sauny – opierky hlavy a chrbta – použité materiály

Osika

Drevený podhlavník do sauny, vyrobený z populárneho osikového dreva patrí medzi základné saunové doplnky. V našom prípade ide o štandardnú verziu saunového podhlavníka.

Africká vŕba

Ďalším výborným materiálom z ktorého sa vyrábajú saunové podhlavníky a iné saunové doplnky je africká vŕba. Toto vysoko kvalitné drevo spĺňa rovnaké hygienické požiadavky, ako lavičky tradičnej sauny. Drevo z africkej vŕby je jemné na dotyk, neštiepi sa a absorbuje teplo.

Červený céder

Saunový podhlavník z červeného cédra radíme medzi luxusnejšie saunové doplnky, hlavne kvôli farbe dreva a jeho vôni.Vlastnosti tohto luxusného saunového podhlavníka sú vo všeobecnosti rovnaké ako z dreva africkej vŕby.

Saunové doplnky – podhlavníky do sauny – opierky hlavy a chrbta – tvary jednotlivých modelov

Tradičný okrúhly tvar 

Saunové doplnky – podhlavníky do sauny v tradičnom, ale originálnom dizajne. Dizajn je plne okrúhlo tvarovaný a nemá žiadne ostré hrany. Cítite tak hladkosť z každej strany. Diera uprostred slúži na jeho ľahšie presúvanie.Patrí medzi základné saunové doplnky.

ADSK – patrí medzi saunové doplnky zabezpečené proti krádeživo verejných wellness centrách

Základ tohto saunového doplnku je rovnaký ako pri predchádajúcom modely podhlavníka do sauny, rozdielom je, že je umiestenený na väčšej doske, tak je krádež v komerčnom wellnese takmer nemožná. Dostupné v prevedení osika.

Štvorcový dizajn

Tento podhlavník do sauny je štvorcového tvaru, radíme ho medzi dizajnové saunové doplnky. Boky majú sklon 30 stupňov. Podhlavník má moderný vzhľad a veľmi dobre pasuje do moderných sáun. Komfort a ergonómiu má rovnakú ako ostatné naše saunové opierky hlavy. Je dostupný v osike a červenom cédri.

Obdĺžnikový dizajn

Tento podhlavník do sauny obdlžnikovitého tvaru patrí tiež medzi moderné saunové doplnky. Bočné strany majú uhol 45 stupňov. Svojim moderným vzhľadom sa veľmi dobre hodí do moderných sáun. Komfort a ergonómiu má rovnakú ako ostatné naše saunové opierky hlavy.

 

 

V nasledujúcich článkoch vám priblížime ďaľšie saunové doplnky – opierky chrbta pre všetky typy sáun, podhlavníky do parných sáun, solárií a podhlavníky pre relax a masáže.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU