Saunové doplnky – saunové opierky chrbta a hlavy

Saunové doplnky do fínskej sauny a infrasauny patentované saunové opierky chrbta a hlavy pre vaše maximálne pohodlie pri domácom saunovaní vo vlastnej saune, ale aj pri saunovaní vo verejných saunách. Sedenie v saune býva tiež nepohodlné. Preto boli vyvinuté tieto saunové doplnky, tieto dva typy saunových opierok chrbta a hlavy pre použitie vo fínskej saune a infrasaune. Základom týchto saunových doplnkov, patentovaných saunových opierok chrbta je poskytnúť trvalú oporu chrbtu a hlave bez pocitu tlaku. Saunové doplnky – saunové opierky chrbta a hlavy sú ergonomicky navrhnuté tak, aby boli vhodné pre každý chrbát. Len tak môžu tieto saunové opierky poskytnúť vášmu telu neprekonateľnú relaxačnú pozíciu vo fínskej saune či infrasaune.

Tieto patentované saunové doplnky – saunové opierky chrbta a hlavy sú dostupné v menšej verzii len pre chrbát – saunové opierky chrbta alebo vo väčšej verzii aj s oporou pre hlavu – saunové opierky chrbta a hlavy. Obidve sú dostupné buď v prevedení osika alebo červený céder. Drevené saunové doplnky opierky chrbta a hlavy sú nepostrádateľné pre dokonalý relax v saune. Viac a viac ľudí vie o ich existencii a úživa si ich komfort a ergonómiu.

Tieto opierky sú dostupné v osike a červenom cédri. Na základe skúseností a názorov mnohých ľudí, sú práve tieto saunové doplnky – opierky chrbta a hlavy tie najpohodlnejšie na svete.

Saunové doplnky –  saunové opierky chrbta s opierkou hlavy.

Saunové doplnky – saunové opierky chrbta.

Saunové doplnky – saunová opierka chrbta s infračerveným žiarením

Tieto špecifické saunové doplnky – opierky chrbta a hlavy s vloženým infražiaričom môžete použiť v akejkoľvek saunovej kabíne. Samozrejme, keď budete používať parnú saunu, tak tieto saunové opierky môžete použiť len pred uvedením parného generátora do prevádzky. Tieto saunové opierky chrbta a hlavy však môžete používať aj inde. Môžete ich  postaviť k stene, na stoličku či sedačku. Sú napájané na  220 V.

Stačí zastrčiť do zástrčky a zapnúť, hneď budete mať k dispozícii infrasaunu a budete v tej správnej ergonomicky pohodlnej a relaxačnej pozícii. Ak máte doma fínskú saunu a chcete občas aj infrasaunu, tieto saunové doplnky – opierky chrbta a hlavy s integrovaným infražiaričom vám to veľmi rýchlo umožnia.

Základom týchto saunových doplnkov – saunových opierok chrbta a hlavy je poskytnúť trvalú oporu chrbtu a hlave tak, aby ste zostali bez pocitu tlaku kdekoľvek. Tieto saunové doplnky – opierky chrbta a hlavy sú  ergonomicky navrhnuté a vyrobené pre každý chrbát. Preto aj prinášajú neprekonateľný zážitok z relaxácie. Dostupné sú len v prevedení osika.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU