Poznáte účinky infrasauny na zdravie, šťastie a pohodu?

Tajomstvo úžasných účinkov kvalitných infrasáun na zdravie, šťastie a celkovú pohodu je skryté v hormónoch zdravia, šťastia a dobrej nálady. Pravidelné saunovanie v kvalitnej infrasaune spôsobuje uvoľňovanie dopamínu a beta-endorfínov. Tieto hormóny spôsobujú pocit šťastia až eufórie, zlepšenú náladu, dávajú väčšiu energiu, väčší pocit pokoja a toleranciu voči bolesti.

“Úroveň endorfínov uvoľnených počas saunovania v infrasaune môže byť až trojnásobne vyššia oproti bežnému uvoľňovaniu endorfínov v tele.”

Aké hormóny pobyt v infrasaune uvoľňuje?

Beta-endorfíny sú prírodné opioidy, ktoré sú súčasťou nášho prírodzeného obranného systému proti bolestiam. Tento systém je známy ako systém, ktorý zastavuje signály bolesti pri prechode z tela do mozgu. Telo tiež generuje peptid nazývaný dynorfín, najsilnejší telesný opiát, 300x silnejší ako morfín. Po saunovaní v kvalitnej infrasaune budete zažívať veľmi dobrý pocit spôsobenými vyššími  hladinami serotonínu – hormónu dobrej nálady a celkovej pohody.

Keď sú hladiny serotonínu normálne, cítite sa šťastnejší, pokojnejší, sústredení, menej úzkostliví a emočnejší. Opakované saunovanie v kvalitnej infrasaune pomáha normalizovať hladinu serotonínu. Už po niekoľkých týždňoch pravidelného saunovania budete mať viac energie a vaša pokožka a pleť bude jemnejšia. Ďaľšími dodatočnými výhodami terapie v kvalitnej infrasaune sú anti-stressing – odstránenie aj nahromadeného stresu, rýchlejšia regenerácia tela, väčšia flexibilita pohybového aparátu, posilnenie imunity a srdcovo cievneho systému, účinná detoxikácia z hĺbky tela, zmierňovanie bolestí, znižovanie nadváhy, celkové omladenie a skrášlenie tela.

Vyskúšajte si infrasaunu u nás zadarmo

Pokiaľ sa aj vy rozhodnete vlastniť kvalitnú infrasaunu, možete si užívať zdravie, šťastie, celkovú pohodu a množstvo ďaľších výhod, ktoré vám vaša kvalitná infrasauna poskytne už teraz a v pohodlí domova. Všetky typy infrasáun si, samozrejme, môžete u nás vyskúšať a vzájomne ich porovnávať. Potom sa vám bude oveľa lepšie rozhodovať, kde, kedy a aký typ infrasauny si kúpite.

 

 REZERVUJTE SI TERMÍN SKÚŠANIA INFRASÁUN