Kvalitnú hydromasáž vám poskytnú len kvalitné vírivky!

Skutočne kvalitnú hydromasáž vám poskytnú len kvalitné vírivky

Kvalitná hydromasáž je asi tým najdôležitejším faktorom, prečo investovať do vírivky. A tu už sa začínajú veľmi výrazne odlišovať kvalitné vírivky od “víriviek”.

Tu už ide skutočne do tuhého. Na povrch začínajú vychádzať všetky výsledky dlhoročných výskumov, vývoja a patentov, do ktorých tak veľa neustále investujú výrobcovia značkových víriviek, pre ktorých sú kvalitné vírivky alfou a omegou každodennej práce.

Kvalitná hydromasáž to nie je len veľa trysiek a silných motorov. Kvalitná hydromasáž, to je hotová veda. Začína už pri výrobe formy, ktorú u skutočne dobrých výrobcov navrhuje dizajnér s fyzioterapeutom. Formu potom vyrába skúsený sochár. Tím fyzikov a elektrotechnikov potom musí spočítať celú hydrodynamiku vírivky a riadenie tak, aby bol zabezpečený maximálny prietok na terapeutických masážnych tryskách, ktorých veľkosť, tvar, spôsob masáže navrhol fyzioterapeut.

Pri výbere vírivky je dôležité, aby poskytovala masáž celého tela, nielen niektorých častí. Ramená, krčná chrbtica, chrbát, bedrá, stehná, lýtka a chodidlá sú časti tela, ktoré musia byť jednoznačne vymasírované a vírivka musí byť na masáž týchto častí tela prispôsobená a maximálne pohodlná.

Regulácia intenzity, miesta a času masáží by mala byť samozrejmosťou, ale vo väčšine prípadov tomu tak nie je. Možno si môžete zavrieť niektoré trysky, ale to je nepohodlné a komu sa to chce robiť? Ventily na presmerovanie tlaku vody to neriešia, lebo s tými sa dá pohodlne manipulovať, keď je vírivka v pokojnom stave, keď spustíte masážne čerpadlá, väčšinou už s nimi nepohnete alebo len veľmi ťažko. Takže v priebehu masáže nemôžete takmer nič bez námahy zmeniť.

To nie je správne!

Vyberte si kvalitné a overené vírivky

Vyhýbajte sa takým vírivkám a pred kúpou si každú vírivku poriadne odskúšajte. Musíte sa cítiť pohodlne a masáž musí byť lepšia ako od živého maséra, inak zbytočne vyhadzujete peniaze von oknom. Akú značku odporúčam ? Poznám niekoľko dobrých firiem, ktoré vyrábajú kvalitné vonkajšie vírivky. Najlepšie skúsenosti a referencie od zákazníkov a technikov z celého sveta mám na značky MARQUIS a BEACHCOMBER. Takže keď už si vyberiete akúkoľvek vírivku od akéhokoľvek výrobcu, skúste ich aspoň porovnať. Ja som presvedčený, že obe značky patria k svetovej špičke a že sa vám tá námaha určite oplatí.

Pritom si môžete tieto kvalitné vírivky u nás úplne zadarmo a nezáväzne vyskúšať.

O to lepšie sa vám potom budú porovnávať ponuky rôznych značiek. Budete mať s čím porovnávať a to je pri takej investícii, akou kúpa kvalitnej vírivky, rozhodne veľmi dôležitý aspekt. Dúfam, že som vám toto sériou troch článkov aspoň trocha pomohol, v prípade otázok mi píšte na info@virivkysaunybazeny.skRád vám zodpoviem všetky otázky a pomôžem, ako najlepšie budem vedieť.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU