Americké vírivky MARQUIS – vírivky pre zdravie, vírivky na relax

Americké vírivky MARQUIS sú ako stvorené  pre váš zaslúžený relax a dokonalú, zdravie prinášajúcu hydromasáž. Vo vírivke MARQUIS budete príjemne a nerušene relaxovať či tráviť voľný čas so svojimi blízkymi, užívať si dokonalé masáže, lepšie, ako od živého maséra.

“S vašou vírivkou od  MARQUIS uniknete každodennému zhonu a stresu do vlastnej oázy relaxu, v ktorej budete oddychovať len vy a užívať si chvíle pokoja a pohody.”

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU    

 

Unikátny systém

Vírivky MARQUIS majú vďaka patentovanému hydromasážnemu systému unikátnych “horúcich zón” mimoriadne priaznivé liečivé, regeneračné, rehabilitačné a relaxačné účinky pre vaše zdravie a celkovú pohodu. Sami si budete vo vašej vírivke určovať miesto masáže, silu masáže aj čas masáže z pohodlia vírivky len jednoduchým polohovaním zónového ovládača masáží, ktorý vám dopraje izolované masáže jednotlivých častí tela, ale aj nezabudnuteľnú reflexnú masáž chodidiel.

Garantovaný vysoký prietok vody na tryskách, vám zabezpečí tú najlepšiu masáž, pri ktorej sa budete cítiť ako v najlepších kúpeľoch, pretože vírivky MARQUIS sú vyvíjané za priamej účasti fyzioterapeutov, ortopédov a športových lekárov pre vaše maximálne pohodlie.

Dobrá investícia

Investícia do kvalitnej vírivky je investíciou do vášho vlastného zdravia a zaslúženého relaxu. Preto využívajte na maximum všetky zdravie upevňujúce vodoliečebné účinky vašej vírivky od MARQUIS. Pomôžu vám od bolesti, stresu, nespavosti, s artritídou, cukrovkou, hmotnosťou či krvným tlakom, ale aj po úrazoch, športových výkonoch a náročnej fyzickej alebo psychickej práci. Najlepším dôkazom pre vás je vyskúšať si  vírivky od MARQUIS u nás na vlastnej koži!

Príďte si ku nám nezáväzne vyskúšať jedinečné zážitky z víriviek MARQUIS. Budete prekvapení, ale prekonajú všetky vaše očakávania a doterajšie skúsenosti s vírivkami. Užijete si vo vírivkách dokonalú masáž, lepšiu ako od živého maséra, zrelaxujete a spoznáte nepoznané.

REZERVUJTE SI TERMÍN SKÚŠANIA VÍRIVIEK na: info@virivkysaunybazeny.sk

Spoľahnite sa, že vírivka od MARQUIS vám pomôže upevniť zdravie a prinesie dlhé roky radosti. Vírivky MARQUIS majú všetko potrebné pre váš neopakovateľný relax a dokonalú masáž v jednom výkonnom spoľahlivom a nádhernom balení. Tieto mimoriadne kvalitné americké vírivky sú vďaka dokonalej izolácii ideálne ako exteriérové vírivky. Kvalita izolácie týchto vonkajších vírirviek  je len plusom, keď sa rozhodnete, že u vás z nej bude interiérová vírivka.

Dlhodobá kvalita a životnosť víriviek MARQUIS, reálne aj viac ako 30 rokov, minimálne prevádzkové náklady pri celoročnej prevádzke vírivky v exteriéri, nenáročná údržba vírivkysú pre vás len bonusom k pohodliu a tej najlepšej hydromasáži, akú si môžete priať.

     

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU