Nie sú vírivky ako vírivky a prvý pohľad vám to nikdy nepovie

Pri výbere vírivky sa vám na prvý pohľad určite zdajú všetky vírivky rovnaké. Vírivky ako vírivky, teplá voda je v každej, nejaké bublinky a trysky na masáž. Možno svetielka, rádio, fontánky či vodopády. Z tohto pohľadu sú všetky vírivky rovnaké, prečo potom platiť viac? Preto si aj väčšina ľudí najradšej vyberá vírivky podľa ceny.

Čím nižšia cena vírivky a čím väčšia zľava na vírivky tým lepšie.

Áno, majú svoju pravdu, prečo by mali platiť viac, keď podľa nich sú všetky vírivky sú rovnaké. Sú radi, že sa im ušla vírivka v super akcii, alebo že natrafili na skvelý e-shop s ešte skvelejšími zľavami. Viac ich v ten moment nezaujíma, veď aj tak sa im zdajú všetky vírivky rovnaké. A naviac tá ich má v cene aj veľa darčekov “ZADARMO”, tak načo čakať, kúpia vírivku bez rozmyslu.

V danej chvíli sú títo kupujúci však spokojní a šťasní, aký nákup sa im podaril. Ani ich nenapadne riešiť, čo bude s vírivkou o rok či dva, aká bude skutočná spotreba energie, aká bude skutočná životnosť vírivky, aké budú skutočné prevádzkové náklady na vírivku, aká bude dostupnosť náhradných dielov po roku či dvoch, ako je zabezpečený záručný, ale hlavne pozáručný servis na vírivku.

Nehovorím už o pohodlí vo vírivke a kvalite hydromasáží, ktoré je schopná ponúknuť. Tieto “no name” vírivky neposkytujú ani jedno ani druhé. Nie sú ani pohodlné a už vôbec nemožno hovoriť o ergonómii zo zdravotného hľadiska. Hydromasáž v takýchto vírivkách má veľmi, veľmi ďaleko od hydromasáže v pravom slova zmysle. O relaxačnej ani terapeutickej – liečebnej hydromasáži v žiadnom prípade hovoriť nemôžeme.

Tak prečo ľudia vôbec kupujú takéto vírivky?

Myslím si, že väčšina ľudí reaguje na cenu a viac ich nezaujíma, neporovnávajú, neskúšajú, nedajú si poradiť. Potom sú nešťastní, že vyhodili svoje peniaze von oknom. Zaslepení cenou si vôbec neuvedomujú, že nie sú vírivky ako vírivky a na prvý pohľad to nikdy nezistia. Výberu vhodnej vírivky predchádzajú hodiny a hodiny študovania víriviek, vzájomného porovnávania a skúšania jednotlivých modelov a značiek.

Skúšanie a vzájomné porovnávanie je najdôležitejšie, aj keď to veľa ľudí vôbec nerobí aj keď ide o značkové drahšie vírivky. Niektorí si kúpia aj relatívne drahú vírivku, prvý mesiac je v nej celá rodina deň čo deň, cez víkendy aj prietelia a známi, ale po dvoch troch mesiacoch si na vírivku už spomenú len sporadicky.

Prečo?

Vyhovárajú sa, že nemajú čas, ale pravda je inde. Vírivka im neposkytuje skutočné pohodlie ani dokonalú uvoľňujúcu hydromasáž. Ich vytúžená vírivka nie je proste ich oázou relaxu, na ktorú sa tak tešili. Až potom si uvedomia, že cena vírivky pri jej výbere rozhodne nie je prvoradá. Na výbere vírivky je v prvom rade dôležité, aby vám pola pohodlná, teda dokonalá ergonómia vírivky a celkové pohodlie v nej.

To je prvý predpoklad, že budete vašu vírivku aj s radosťou používať. Druhým najdôležitejším predpokladom vašej dlhodobej spokojnosti s vírivkou je hydromasážny systém vírivky a veľkosť, funkcia a konfigurácia použitých trysiek. Môžete si byť stopercentne istí, že len vírivky s dokonalou ergonómiou a kvalitnými správne rozmiestnenými tryskami, tomu zodpovedajúcimi hydromasážnymi čerpadlami a potrubím v útrobách vírivky vám poskytnú dokonalé pohodlie a skutočne kvalitnú relaxačnú aj terapeutickú – liečebnú hydromasáž.

Do takejto vírivky sa budete stále tešiť a s radosťou ju budete používať po dlhé desaťročia životnosti takejto kvalitnej vírivky. Ďalšími dôležitými predpokladmi dlhodobej kvality a vašej spokojnosti s výberom vírivky sú kvalitná a mimoriadne silná škrupina vírivky, konštrukcia vírivky, filtračný systém vírivky, starostlivosť o vodu vo vírivke, prevádzkové náklady na vírivku a dostupnosť servisu,
náhradných dielov a doplnkov k vírivke po celú dobu jej životnosti. Rozdiely medzi všetkými vírivkami na trhu sú diametrálne a zásadné ale v princípe fungovania sú rovnako zastaralé.

Dokonca aj mnoho značkových výrobcov skĺzlo v snahe konkurovať lacným nekvalitným vírivkam ponúkať lacné značkové vírivky. Z môjho pohľadu sú to “vykradnuté” vírivky, ktoré určite nerobia značke dobré meno. Ale najdôležitejšie je to, že kupujúci o týchto konkurenčných bojoch nevie a ani ho nezaujímajú.

Kupuje si značkový produkt, ktorý je relatívne lacný, ale pritom drahší, ako “no name” vírivky, no aj tak neposkytne svojim majiteľom to čo im má kvalitná vírivka ponúknuť. Dokonalé pohodlie a kvalitnú hydromasáž. NIKDY! Diametrálne a zásadné rozdiely sú aj medzi drahšími značkovými vírivkami podobných cenových úrovní. Stačí keď si dôkladne porovnávate jednotlivé konštrukčné časti, komponenty a systémy jednotlivých víriviek.

Dôkladným porovnávaním zistíte, že rozdiely medzi vírivkami sú zásadné, ale čo je dôležitejšie, zistíte, že takmer všetky značkové vírivky sú v príncípe fungovania rovnaké, rovnako zastaralé. Kdejaké výmenné panely trysiek alebo jednotlivé trysky, či predprogramované wellness
programy sú len výkrikom do tmy, sú len marketingovým klamom. Nedajú vám vôbec nič z toho čo vám má kvalitná vírivka dať. Rozdiely v detailoch majú určite vplyv na vašu spokojnosť s výberom tej ktorej vírivky, ale princíp fungovania je vždy rovnaký, rovnako zastaralý a bez výrazného efektu.

Dovolia vám presmerovať prietok vody, zavrieť niektoré trysky a prisávať vzduch do trysiek, vymeniť trysku za trysku a iné nazmysly. To je tak všetko. Ale v praxi to to je ešte horšie. Buď máte silný tlak alebo slabý alebo žiadny. A komu sa chce otvárať a zatvárať jednotlivé trysky alebo meniť a nastavovať celé panely? Verte, že nikomu.

V predajni, keď stojíte nad vírivkou a počúvate predajcu, ako ľahko sa dajú trysky otvoriť a zavrieť alebo vymeniť to za ono, či tú za tú je vám všetko jasné. Ale až si ľahnete do vírivky, chcete relaxovať a užívať si kvalitnú hydromasáž sa vám už určite nebude chcieť hrať sa s tryskami alebo čokoľvek nastavovať. Na to sa môžete spoľahnúť. Väčšinou aj tak bývajú tieto trysky zle konfigurované a váš očakávaný pôžitok z kvalitnej hydromasáže či vytúženého relaxu je v nedohľadne.

Kúpa vírivky by mala byť v prvom rade INVESTÍCIOU do vlastného zdravia a relaxu

Pri výbere vírivky preto kontrulujte a porovnávajte tak zásadné rozdiely, ako aj detaily u všetkých značiek a modelov, ktoré sa vám páčia, ale hlavne spojte skúšanie jednotlivých víriviek s vzájomným porovnávaním. Len tak si vyberiete skutočne kvalitnú vírivku, ktorú budete dlhodobo a s radosťou používať, vírivku do ktorej sa budete denne tešiť. V prípade potreby môžete využiť  bezplatné poradenstvo pri výbere víriviek, poprípade využiť  ponuku skúšania rôznych značiek a modelov víriviek a následným porovnávaním a všetko na jednom mieste.

Skúšanie víriviek je pre vás samozrejme nezáväzné a zadarmo.

Zodpoviem vám na všetky vaše otázky, ukážem a vysvetlím zásadné rozdiely, ale i všetky detaily. Ušetrím vám tým veľa času,  stresu a peňazí pri výbere vírivky a s takto získanými vedomosťami a skúsenosťami sa Vám bude kdekoľvek vaša vírivka vyberať oveľa ľahšie. Doporučujem Vám pri výbere a porovnávaní jednotlivých značiek a modelov porovnávať s najlepšími, tak najlepšie zistíte čo máte od kvalitnej vírivky očakávať.

Vírivky MARQUIS, jediné skutočné hydromasážne vírivky sú v tomto smere momentálne na absolútnom vrchole v pohodlí, ktoré svojim majiteľom poskytujú a hlavne v dokonalosti hydromasáží a ich riadenia podľa vašich vlastných potrieb vždy v danom čase. Porovnávaním týchto víriviek s akými koľvek inými vírivkami zistíte veľa podstatných rozdielov a ešte viac užitočných detailov pracujúcich vo váš prospech. Ich poznanie vám pomôže orientovať sa vo svete víriviek a následne si lepšie vybrať takú značku a model vírivky, ktorá vám bude vyhovovať najlepšie.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU