Vodoliečba-hydroterapia alebo hydromasáž a vírivé vane-vírivky

Liečivé účinky vody sú známe od napamäti. Či už ide o morskú, kúpeľnú alebo akúkoľvek inú, nachádzajúcu sa vo voľnej prírode. Voda lieči, uvoľňuje napätie v svaloch,zlepšuje mobilitu, upravuje krvný tlak, zlepšuje krvný obeh, posiluje imunitu, očisťuje telo, pomáha s detoxikáciou a zbavuje organizmus stresu. Miesto bazéna, kúpeľov či mora môžete vyskúšať vodoliečbu – hydroterapiu aj vo vlastnej domácej hydromasážnej vírivej vani – vírivke.

Korene už v antike

O blahodarných účinkoch hydromasáží písal aj Hippokrates. Liečivé vlastnosti vody – hydroterapia boli známe už v starom Ríme a Egypte. Vodoliečbu-hydroterapiu môžeme definovať ako použitie vody v rôznych formách, ktoré vedie jednak k udržaniu zdravia, ale i k prevencii proti rôznym chorobám a zraneniam alebo k liečbe už vzniknutých ochorení alebo zranení. Prospešné účinky hydromasáží pre zdravie sú primárne vznikajú ich reflexným pôsobením na ľudskú pokožku, ktorá obsahuje obrovské množstvo rôznych nervových receptorov a zakončení, ktoré okamžite reagujú na zmeny v prostredí. Hydromasážou spôsobená ich koordinovaná aktivácia zabezpečuje realizáciu mnohých liečebných faktorov.

Kde všade pomáha?

Pomáha zbaviť sa opuchov a modrín, zlepšuje mikrocirkuláciu krvi, pomáha eliminovať celulitídu, aktivuje metabolické procesy, stimuluje tok lymfy.Hydromasáž zlepšuje venóznu cirkuláciu, pomáha odstraňovať nadbytočnú tekutinu z tela. Hydromasáž pomáha tiež s chudnutím,úbytok hmotnosti sa dosahuje zrýchlením štiepenia tukov, zvyšuje sa svalový tonus a zlepšuje elasticita kože. Kvalitná hydromasážna vírivá vaňa – vírivka je obľúbeným prostriedkom v boji proti nadváhe a celulitíde. Hydromasáž tiež pomáha obnovovať poškodené tkanivá, zmierňuje nahromadený stres z chrbtice, zlepšuje pohyblivosť v kĺboch. Hydromasáž tiež pomáha eliminovať kŕče, uvoľňuje svaly a zmierňuje bolesť.

Okrem toho ide o príjemný liečebný postup, ktorý poskytuje aj veľkú dávku relaxu, ale s výrazným terapeutickým – liečebným účinkom. Jednou z hlavných výhod hydromasáže v kvalitnej vírivke je jej vysoká účinnosť pri absencii bolesti. Takýto dopad na je ľudské telo jemný a bezpečný, ale zároveň veľmi efektívny. Počas procedúry hydromasáže je maximálna relaxácia, takže a jej vodoliečebný účinok sa dosahuje rýchlejšie. Kvalitnú hydromasáž veľmi ocenia aj športovci, pred tréningom či športovým výkonom na uvoľnenie, po športe na relaxáciu a regeneráciu, ale tiežtí, ktorí majú ťažkú fyzickú prácu alebo sú vystavení stresu, tiež ženy, ktoré si chcú obnoviť svoju postavu po pôrode.

 

Hydromasáž pomáha eliminovať kŕče, uvoľňuje svaly a dokonca zmierňuje bolesť. Najlepšiu hydromasážnu vírivú vaňu – vírivku, akú som mal možnosť za posledných 18 rokov poznať je jednoznačne vírivka SHOW od výrobcu MARQUIS z USA. Som presvedčený, že v súčasnej dobe vo svete neexistuje liepšia hydromasážna vírivka. Vírivka SHOW poskytuje skutočne tie najlepšie relaxačné aj terapeutické – liečebné hydromasáže, aké si viete predstaviť. Výhodou pre Vás je fakt, že v prípade záujmu vlastniť túto skvelú relaxačnú a terapeutickú vírivú vaňu, mate jedinečnú možnosť si ju u nás nezáväzne vyskúšať. Osobne Vám garantujem nezabudnuteľný zážitok.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU