10 TOP dôvodov prečo sú kvalitné infrasauny Clearlight stále lepšie

Tak prečo sú kvalitné infrasauny Clearlight stále lepšie?

Kvalitné infrasauny Clearlight sú už 20 rokov lídrom a inovátorom v sauna priemysle. Majitelia infrasáun Clearlight vlastnia nielen kvalitnú infrasaunu, ale aj najúčinnejšiu infrasaunu na trhu. Kvalitné infrasauny Clearlight sú tak luxusné, ako aj efektívne.

1. Infrasauny Clearlight sú navrhnuté lekárom, aby liečili a detoxikovali.

Dlhoročné skúsenosti ako lekár chiropraktik, Dr. Duncan využil všetky svoje znalosti a skúsenosti, ktoré možno cítiť v každej Clearlight saune. Jeho cieľom bolo navrhnúť takú kvalitnú a bezpečnú infrasaunu, ktorá poskytne všetkým ľuďom všetky zdravotné výhody a účinky, ale zároveň bude maximálne bezpečná a nebude obsahovať nežiaduce účinky bežných infrasáun, ako sú EMF/ ELF.

2. Kvalita patentovaných infražiaričov “True Wave II”   v infrasaunách Clearlight je nekompromisná.

NAŠE VÍRIVKY

Infražiariče pre infrasauny Clearlight boli špeciálne vyvinuté tak, aby ich vlnová dĺžka zodpovedala vlnovej dĺžke, ktorú je ľudské telo schopné absorbovať. Ľudské telo najľahšie absorbuje aj emituje infražiarenie v rozsahu 8-12 mikrónov. Infražiariče v infrasaunách Clearlight produkujú infražiarenie v spektre 9 – 10 mikrónov, najviac v pásme 9,4 mikrónov.

Patentované infražiariče True Wave II v infrasaunách Clearlight sú jediné infražiariče na trhu, ktoré kombinujú vysoký infračervený výstup keramických infražiaričov s dlhými infračervenými vlnami karbónových žiaričov. Tieto patentované karbón-keramické vyrábajú tak kvalitné infračervené teplo, ktoré momentálne nemá žiadnu konkurenciu. Už po pár minútach sedenia v infrasaune Clearlight budete cítiť rozdiel kvality infračerveného tepla. Príďte si to ku nám vyskúšať, budete mať k dispozícii viacero kvalitných infrasáun na porovnávanie.

3. V infrasaunách Clearlight vás obklopí 360 ° infračerveného tepla.

Jedným z kľúčov k poteniu z hĺbky tela, dokonalej a účinnej detoxikácii v infrasaune je prehriatie jadra vášho tela zo všetkých strán. Infražiariče v infrasaunách Clearlight obklopujú vaše telo po celých 360 ° a ohrejú jadro vášho tela skôr, ako vzduch v interiéri infrasauny.

4. Jemné teplo v infrasaunách Clearlight preniká hlboko a lieči.

Už po veľmi krátkej dobe zistíte, že teplo v infrasaune Clearlight je oveľa jemnejšie ako v ostatných infrasaunách, preniká hlbšie, detoxikuje, lieči a celkovo zlepší vaše zážitky zo saunovania. Bolo už mnohokrát preukázané, že tieto nízke teploty sú oveľa výhodnejšie. Stimulujú pot z tuku, ktorým telo odstraňuje toxíny uložené v tuku, na rozdiel od vysokých teplôt v saune, ktoré podporujú len výraznejšie potenie vody.

5. Všetky infrasauny Clearlight sú bezpečné a neprodukujú žiadne škodlivé EMF .

Patentované karbón-keramické True Wave II infražiariče v infrasaunách Clearlight nevykazujú žiadne škodlivé účinky z EMF ako bežné infrasauny.

6. Všetky infrasauny Clearlight sú vyrobené z úplne netoxických materiálov.

Infrasauny Clearlight sú navrhnuté tak, aby vám celý život prinášali len zdravotné a relaxačné prínosy. Žiadne toxické materiály. Infrasauny Clearlight sú ručne vyrábané buď z ekologicky pestovaného certifikovaného červeného cédra triedy “A” alebo severského smreku. Všetky diely sú mimoriadne precízne remeselne spracované porovnateľné alebo lepšie s nábytkárskou povrchovou úpravou.

7. Infrasauny Clearlight sú vhodné do bytu, domu, hotela, penziónu, súkromného či komerčného wellness, rôznych kliník a inde.

Klasický i moderný dizajn infrasáun Clearlight vyzerá skvele v každej domácnosti, hoteli, penzióne či wellness. Clearlight sauna je kvalitný nábytok a zlepší vzhľad každej miestnosti.

8. Doživotná záruka na všetky infrasauny Clearlight je exkluzívna a nemá v sauna priemysle konkurenciu

NAŠE VÍRIVKY

Kvalita infrasáun Clearlight je nekompromisná. Výrobe všetkých infrasáun Clearlight, ako aj výberu komponetov a ich dodávateľov, je venovaná maximálna pozornosť do každého detailu. Výsledkom je, že vašu INVESTÍCIU do svojho zdravia, relaxu a životného štýlu môžete považovať za jednorazovú a celoživotnú. Infrasauny Clearlight sú infrasauny, ktoré sa dedia.

9. Montáž infrasáun Clearlight je jednoduchá.

Montáž všetkých modelov infrasáun Clearlight je rýchla a jednoduchá aj pre laikov. Zvyčajne trvá montáž dvom ľuďom asi hodinu až hodinu a pol. Pre modely Premier a Essential nepotrebujete žiadne náradie, pre modely Sanctuary budete potrebovať imbusový kľúč, (ktorý je súčasťou balenia) a skrutkovač . Nemusíte mať však žiadne obavy z montáže vašej infrasauny Clearlight. Infrasauny Clearlight dodávame vrátane dopravy, vyloženia, uloženia na miesto, inštalácie, uvedenia do prevádzky, odskúšania a zaškolenia.

10.Všetky infrasauny Clearlight sú energeticky a nákladovo mimoriadne efektívne     

Pri použití v obytnom interiéri sú infrasauny Clearlight pripravené vám do 10 – 15 minút poskytnúť svoje služby. Jedno saunovanie vychádza priemerne na dvadsať centov. Infrasauny Clearlight sú energeticky účinnejšie ako všetky bežné infrasauny.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU