Prečo sú kvalitné infrasauny Clearlight tie najlepšie infrasauny?

Infražiarenie v infrasaune CLEARLIGHT je najlepšie! Preniká hlbšie do tela, detoxikuje, omladzuje, zbavuje bolesti, podporuje chudnutie, zlepšuje imunitu, lieči.

Kvalitné infrasauny CLEARLIGHT patria k najlepším infrasaunám na svete, ak nie sú aj úplnne najlepšími infrasaunami.

Kvalitné infrasauny CLEARLIGHT a ich patentované carbón-keramické žiariče True Wave II ™.

Vzhľadom k nižšej povrchovej teplote našich infražiaričov True Wave II ™, je pobyt v Clearlight infrasaune oveľa príjemnejší. Zistíte, že teplo vo vašej Clearlight saune je miernejšie ako vo väčšine ostatných, ale zato hlbšie prenikajúce – celkovo máte lepší zážitok zo sauny a saunovania.  Kedykoľvek si ich u nás môžete vyskúšať a sami sa presvedčiť, aké kvalitné infrasauny CLEARLIGHT sú. Infrasauny Clearlight sú používané niektorými lekármi, aby stimulovali uvoľňovanie toxínov z tela pacientov. Zistili, že nižšia teplota (40,5 do 51,5 °C) a dlhší pobyt v saune je veľmi prospešný. Tieto nízke teploty stimulujú potenie tuku, ktorý eliminuje toxíny uložené v tuku, na rozdiel od vysokej teploty v saune, ktorá podporuje potenie vody.

Naše True Wave žiariče II™ dosiahnu optimálnu teplotu veľmi rýchlo, takže sauna je pre vás pripravená na použitie za menej ako 10 minút.

Kvalitné infrasauny CLEARLIGHT sú úplne bezpečné – žiariče True Wave II ™ nevykazujú žiadne nebezpečné EMF/ELF !

Clearlight  infrasauna je úplne bezpečná a produkuje rovnaké infračervené teplo, aké je produkované slnkom. Toto infračervené  teplo je vyžadované pre všetko živé, pre optimálne zdravie. Sálavé teplo z  Clearlight  infra sauny vás obklopuje a preniká hlboko do kĺbov, svalov a tkanív. Používanie  Clearlight  Infrasauny pomáha odstrániť nečistoty z vašich buniek, najmä z tukových buniek, kde telo ukladá odpad a škodlivé toxíny,  cholesterol, ťažké kovy a iné rezíduá. Toxíny sú všade okolo nás. V nádobách, v ktorých je jedlo, na koberci, po ktorom chodíme, v potravinách, ktoré jeme aj vo vzduchu, ktorý dýchame.

NAŠE VÍRIVKY

Kvalitné infrasauny CLEARLIGHT a ich účinky na zdravie.

1. Používanie infrasauny Clearlight zvyšuje metabolizmus, spaľovanie kalórií a chudnutie 

Zatiaľ čo vy oddychujete pri príjemnom infračervenom teple, vaše telo v skutočnosti tvrdo pracuje. Produkuje pot, pumpuje krv a spaľuje kalórie. Zatiaľ čo vaše telo vykazuje zvýšenú produkciu potu, ochladí sa a vaše srdce sa bude snažiť usilovnejšie pumpovať krv vo väčšej miere na podporu krvného obehu. Toto zvýšenie vášho metabolizmus prispeje k spaľovaniu kalórií.

” Pravidelné využívanie sauny má vplyv na kardiovaskulárny systém a jeho pravidelné využívanie môže byť rovnako účinný prostriedok kardiovaskulárnej kondície a spaľovania kalórií ako pravidelné cvičenie. “

časopis Journal of American Medical Association

Denné kúpele a medicínske kúpele na celom svete používajú infrasauny čoraz viac na odstránenie celulitídy. Vzhľadom na to, že dlhé infračervené žiarenie Clearlight sauny ohrieva trikrát tak hlboko ako konvenčné sauny, je účinnejšie pri boji s celulitídou.

2. Používanie infrasauny Clearlight zmierňuje bolesti svalov

Teplo z vašej Clearlight infra sauny, ktoré preniká hlboko do tela, pomáha rozširovať periférne cievy, prináša úľavu a uzdravenie svalom a poraneným mäkkým tkanivám. Zvýšený krvný obeh odvádza metabolické odpadové produkty a dodáva krv obohatenú o kyslík, aby sa sval ochudobnený o kyslík zotavil rýchlejšie. Svaly sa najlepšie uvoľnia, keď sú tkanivá teplé, pre väčšiu flexibilitu a rozsah pohybu. Dlhé infračervené žiarenie uvoľňuje svalové napätie, a tak pomáha vášmu telu, aby čo najviac zo svojich zamýšľaných liečivé schopnosti. Infračervené teplo znižuje bolesť na nervových zakončeniach a svalových kŕčoch svalových spojov a vlákna sú vyhrievané.

3. Používanie infrasauny Clearlight zmierňuje bolesti kĺbov a stuhnutosť

V mnohých krajinách sa používa terapia pomocou sálavého tepla na liečbu pacientov, ktorí trpia mnohými formami artritídy. Sálavé teplo bolo tiež účinné pri liečbe podvrtnutia, neuralgie, burzitídy, svalových kŕčov, stuhnutosti kĺbov a mnohých ďalších ochorení svalov a kostí. Veľká časť stuhnutostí, úzkostí a bolestí, ktoré prichádzajú s vekom je znížená alebo eliminovaná.

4. Používanie infrasauny Clearlight zlepšuje imunitný systém

Vaša Clearlight infrasauna pomocou dlhého infračerveného žiarenia zvýši telesnú teplotu a navodí umelú horúčku. Horúčka je prirodzený mechanizmus tela na posilnenie a zrýchlenie imunitnej reakcie, čo je možné vidieť v prípade infekcie. Takto posilnený imunitný systém, v kombinácii so zvýšeným odstraňovaním toxických látok a odpadov cez intenzívne potenie, zvyšuje celkové zdravie a odolnosť voči chorobám.

5. Používanie infrasauny Clearlight odstraňuje toxíny z tela

Infračervené žiarenie zvyšuje krvný obeh a stimuluje potné žľazy, aby sa uvoľnili nahromadené  toxíny v tele.
Každodenné potenie v saune pomáha detoxikovať vaše telo, zbavuje ho nahromadených vysoko toxických kovov (olovo, ortuť, nikel a kadmium), rovnako ako alkoholu, nikotínu, kyseliny sírovej a ďalších organických a anorganických zlúčenín.

“Tradičná múdrosť upozorňuje na to, že sauny pracujú do značnej miery tak, že podporujú detoxikáciu prostredníctvom potu. Infrasauny Clearlight tiež stimulujú bunky k uvoľneniu toxínov, ktoré potom môžu byť eliminované v pečeni a črevách.”

John C. Cline, MD, Bc, CCFP, ABCT, Lekárske riaditeľ Cline Medical Centre a Oceanside Functional Medicine Research Institute, Vancouver Island, British Columbia, Kanada.

“Najlepší spôsob, ako sa zbaviť ťažkých kovov a rezíduí pesticídov? Infračervená sauna Clearlight. Je  známe už desaťročia, že potenie je skvelý spôsob, ako sa zbaviť nahromadených chemikálií, vrátane ťažkých kovov. Sauna je vlastne jedným z detoxikačných postupov  používaných v Environmental Units v Dallase (Dr. William REA) a North Charleston (Dr. Allan Lieberman). Ale mnoho ľudí, vrátane mňa, by nikdy nemohli tolerovať klasickú fínsku saunu. Cítia sa slabí, chorí, majú zrýchlený tep, mdloby, závrate, bolesti hlavy, alebo sú chatrní. Vďaka vylepšenej technológii je Clearlight infračervená sauna tolerovaná oveľa lepšie, pretože používa tepelnú energiu, ktorá preniká do tkaniva lepšie, čo umožňuje celkovú nižšiu teplotu, ktorá je použitá. “

Dr. Sherry Rogers, Total Wellness, máj 2000

6. Používanie infrasauny Clearlight bojuje účinne proti celulitíde

Celulitída je bežné pomenovanie, ktoré sa používa na opis povrchových vreciek zachyteného tuku, ktorý spôsobuje nerovnomerné zapúšťanie alebo „pomarančovú kožu“. Objavuje sa u 90% dospievajúcich žien (takmer všetky ženy vo veku nad 20 rokov majú do určitej miery celulitídu) a len zriedka ju môžeme vidieť u mužov. Oblasti, kde bežne môžeme celulitídu vidieť, sú zadok, stehná a brucho. Na rozdiel od všeobecného presvedčenia celulitída nesúvisí s obezitou, pretože ju majú ako obézne, tak aj štíhle ženy. Vzhľad celulitídy sa nie vždy zredukuje pri chudnutí.

Celulitída sa vyskytuje v podkožnej tukovej vrstve tesne pod kožu. Koža je pripojená k základnému svalu zvislými vláknami tkaniva. Kombinácia tohto spojovacieho tkaniva rozťahuje vašu kožu a tukové usadeniny a fibróza tlačia proti vašej koži a spôsobujú jamky, ktoré vyzerajú ako celulitída.

Vzhľadom na to, že dlhé infračervené sálavé teplo Clearlight sauny ohrieva trikrát tak hlboko ako konvenčné sauny, má väčší vplyv na redukciu celulitídy. Existuje priama súvislosť medzi spomalením metabolických sadzieb a ukladaním toxínov v tukových bunkách. Použitie sauny a infračerveného tepla môže zvýšiť srdcovú frekvenciu a lokalizovaný krvný obeh, ktorý v podstate obráti vyššie uvedené tendencie k hromadeniu kvapalín v tukových bunkách na zníženie výskytu celulitídy.

7. Používanie infrasauny Clearlight znižuje stres a únavu

Oddýchnete si vo svojej Clearlight saune a stres a napätie každodenného života sa rozplynú! Len pár minút strávených na miernom teple vo vašej Clearlight saune a budete sa cítiť uvoľnene, mlado a plní života. Veľa našich zákazníkov hovorí, ako veľmi sa každý deň tešia do svojej Clearlight sauny, aký je to skvelý pocit dostať sa na chvíľu mimo reality. Je to ako mať denne kúpele vo svojej domácnosti.

8. Používanie infrasauny Clearlight zlepšuje kvalitu pokožky

Potenie, ktoré dosiahnete v Clearlight infrasaune už po niekoľkých minútach, odvádza z tela von hlboko zakorenené nečistoty a odumreté bunky, zanecháva pokožku rozžiarenú a dokonale čistú. Zvýšená cirkulácia načrtne na povrchu vašej pokožky vlastné prírodné živiny. Uvidíte krajší tón, pružnosť, textúru a sviežu farbu vašej pokožky. Zvýšením krvného obehu bolo tiež preukázané zmiernenie akné, ekzému, psoriázy, popálenín, poranení a rezov. Okrem toho sa otvorené rany rýchlejšiemu zahoja a jazvy sa zredukujú.

Máte záujem o Clearlight infrasauny?

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU