Myslíte si, že rozoznáte kvalitné infrasauny od infrasáun?

Skutočnosť, že kvalitné infrasauny majú pozitívne účinky na naše zdravie je dnes už všeobecne známym faktom. Nezabúdajte však, že to platí len vtedy keď používate skutočne kvalitné infrasauny. Myslíte si, že rozoznáte kvalitné infrasauny od bežných “infrasáun”?

Zásadný rozdiel je len jeden, kvalitné infrasauny sú bezpečné!

Postrehli ste, že by sa  nás sa niekto zaoberal otázkou EMF(elektromagnetických polí) a ELF(extrémne nízkych frekvencií) vinfrasaunách? Ja nie, ale pritom je prevažná väčšina infrasáun na trhu plná EMF a ELF.

Viete, že EMF a ELF sú nebezpečné a zdraviu škodlivé?

Elektromagnetické polia (EMF), sú energetické vlny s frekvenciou pod 300 hertzov alebo cyklov za sekundu. Extrémne nízke frekvencie (ELF) sú intenzity elektrického poľa s frekvenciou od 3 do 30 hertzov. Hodnota EMF sa vyjadruje v jednotkách ” mG” alebo miliGauss. Bezpečný limit EMF v infrasaunách je hodnota pod 3 mg. Pritom mnohé bežne predávané infrasauny na trhu prekračujú povolenú hranicu aj 20 násobne.

Na hodnoty EMF a ELF si pri kúpe dávajte veľký pozor!

Požiadajte predajcov o predloženie certifikátu na EMF/ELF alebo si ich hodnoty pred kúpou zmerajte. Neviem o tom, že by na našom trhu niekto hodnoty EMF a ELF v infrasaunách meriava a myslím, že o tom ani mnohí nevedia. Ani sa o tom bežne nehovorí, preto sa Vám veľmi ľahko môže stať, že kúpou NO NAME infrasauny, v ktorej chcete relaxovať, si tak kúpite kabínku plnú nebezpečných a zdraviu škodlivých EMFa ELF. V dobrej viere sa však Vaša  INVESTÍCIA do zdravia a relaxu zmenila na peniaze vyhodené von oknom a ešte k tomus negatívnymi dopadmi na Vaše zdravie. Nepodceňujte tento fakt!!!

Kvalitné infrasauny majú  EMF pod kontrolou

Kvalitné infrasauny sú certifikované a nevykazujú žiadne alebo zanedbateľné hodnoty EMF. Tieto hodnoty sú v kvalitných infrasaunách zásadne však zakaždým veľmi výrazne hlboko pod stanovenou normou. Investícia do takejto kvalitnej infrasauny Vám umožní získať spoločníka pre zdravie a relax na celý život.Pozrite si  merania hodnôt EMF v kvalitných infrasaunách z nášho portfólia.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU