Užívate si už domáce saunovanie v kvalitnej infrasaune?

Domáce saunovanie v kvalitnej infrasaune je tá najlepšia a najpríjemnejšia detoxikácia. Saunovanie v kvalitnej infrasaune omladzuje telo aj ducha, poskytuje dokonalý relax a detoxikáciu. Infrasauna je dobrá voľba.

Liečivé účinky infrasauny sú nepopierateľné a kontraindikácií je minimum

Na domáce saunovanie v infrasaune je najlepšie používať 3 uteráky. Jeden na lavicu, jeden na podlahu pod nohy a jeden na permanentné utieranie sa. Čím viac sa budete utierať, tým viac toho vypotíte.

Viete, že kvalitné infrasauny vám poskytnú až 4x intenzívnejšiu detoxikáciu pri 10x nižších nákladoch ako fínske sauny?

Dĺžka a kvalita domáceho saunovania v infrasaune vo veľkej miere závisí aj od okolitej teploty miestnosti alebo miesta, kde máte infrasaunu umiestnenú, ale hlavne od typu infražiaričov. Podľa mojich osobných skúseností, najhoršie sú bežné keramické infražiariče, väčšinou pri prevádzke svietia na žlto, červeno alebo oranžovo.

Teplota infražiaričov v infrasaune

To svetlo je nepríjemné pre oči a navyše takéto infražiariče dosahujú povrchovú teplotu 300 – 500 °C, preto musia byť chránené mrežou, aby nedošlo k popáleniu. Takéto infražiariče dokážu veľmi rýchlo dosiahnuť v infrasaune teplotu aj viac ako 60 °C. Výhodou je, že je v infrasaune hneď teplo, ale to je asi všetko.

NAŠE VÍRIVKY

Problém je v tom, že žiarenie sa nedostane v dostatočnom množstve do hlbších štruktúr, tým je obmedzená detoxikácia. Okrem toho v takýchto infrasaunách ste priaznivému infražiareniu vystavení len asi 65 % z celkovostráveného času v infrasaune. Žiariče rýchlo dosiahnu nastavenú teplotu a potom už len sedíte v teplej búdke. Keď teplota poklesne, žiariče sa zapnú, ale len na chvíľku. Dosiahnu požadovanú teplotu a vypnú sa.

Riešenie: Pootvoriť dvere infrakabíny, ale nie je to nič príjemné. Alebo vymeniť infrasaunu.

Okrem toho v takýchto infrasaunách takmer s istotou nameriate vysoké hladiny EMF/ELFPred pár rokmi sa stali módnymi karbónové žiariče. Ich výhodou je, že majú veľkú časť spektra v dlhých vlnách, čo je pre nás priaznivé.

Nevýhody a ďalšie tipy

Veľkou nevýhodou je, že v týchto infrasaunách je dlho chladno, musia sa dlhšie nahrievať. Výrobcovia týchto infrasáun preto pridávajú žiariče a takéto infrasauny sú často osadené žiaričmi takmer po strop. Keď sú v prevádzke, je to nepríjemné, lebo prehrievajú aj hlavu. Ideálne je, keď sú žiariče od lavice po krk, ale to je veľmi výnimočné. A taktiež majú vo veľkej väčšine prípadov problém s vysokou hladinou EMF a ELF, ktoré sú zdraviu škodlivé.

Ďalšou kategóriou infrasáun sú infrasauny, ktoré využívajú kvalitné keramické infražiariče, ktoré nesvietia a na dotyk nepopália. Majú  aj priaznivú vlnovú dĺžku, poskytujú dobrú detoxikáciu, ale treba si kontrolovať nastavenú teplotu, aby boli po celú dobu saunovania v prevádzke. Dlhodobým porovnávaním a skúšaním všetkých možných infrasáun a infra žiaričov som presvedčený, že najlepšie sú karbón-keramické infražiariče. Aspoň ja som zatiaľ lepšie neskúšal a to som ich už vyskúšal desiatky.

NAŠE VÍRIVKY

Karbón-keramické žiariče má patentované výrobca infrasáun Clearlight. Ich nesmiernou výhodou je, že ste počas celej doby saunovania vystavení priaznivému infražiareniu na 100 %, majú takmer nulové EMF/ELF a pri teplote 43 – 53 °C vypotíte viac ako vo fínskej saune.

Je to tá najľahšia, najlacnejšia, najjednoduchšia a najpríjemnejšia dokonalá detoxikácia celého tela, a až štyrikrát účinnejšia ako vo fínskej saune.

Bez obáv si príďte ku nám všetky sauny vyskúšať, možno mi dáte za pravdu, že karbón-keramické žiariče sú najlepšie infražiariče, a preto aj Clearlight infrasauny sú momentálne najlepšie infrasauny, aké som mal možnosť kedy vyskúšať a predávať.

Skúšanie u nás je absolútne nezáväzné a zadarmo. Pomôže vám pri porovnávaní všetkých ponúk, ktoré dostanete a následne pri výbere vašej infrasaunyA nezabúdajte, že rozhodnutie vlastniť infrasaunu je v prvom rade INVESTÍCIA do vlastného zdravia. Preto vyberajte obozretne a nehazardujte s tým najcennejším, čo máte.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU