Pomoc pri výbere infrasauny, alebo čo by ste mali vedieť pred kúpou infrasauny

Kvalitné infrasauny liečia, detoxikujú, omladzujú, sú bezpečné na používanie, jednoduché na ovládanie, nenáročné na prevádzku a údržbu. No vybrať si dnes skutočne kvalitnú infrasaunu s priaznivými účinkami na vaše zdravie je v dnešnej obrovskej ponuke vďaka internetu veľmi náročné. Veľmi dobre chápeme, že výber infrasauny môže byť pre vás niekedy až úplne mätúci.

“Je jedno kde a akú infrasaunu si budete vyberať, pozrite si teraz niekoľko vecí, ktoré je potrebné zvážiť už  pri výbere infrasauny a samozrejme hlavne pred samotným zakúpením infrasauny.”

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU

Toto sú len niektoré z otázok, ktoré sme dostali za posledné roky.

  • Čo naozaj robí kvalitnú infrasaunu skutočnou infrasaunou?
  • Aké sú rozdiely medzi infračervenými žiaričmi?
  • Aké sú výhody a nevýhody rôznych infračervených infražiaričov?
  • Aký druh dreva je najlepší na kabínu kvalitnej infrasauny?
  • Prečo je celoživotná záruka na infrasaunu dôležitá?
  • Ako sa vyrába sauna?
  • Prečo je umiestnenie infražiaričov v infrasaune mimoriadne dôležité?
  • Mali by byť infražiariče aj na predných stenách a bočných stenách infrasauny?
  • A ako sú dôležité  ohrievače podlahy?
  • Ktoré infražiariče produkujú nebezpečné úrovne EMF /elektromagnetické polia/?
  • Ktoré infražiariče produkujú nebezpečné ELF /extrémne nizke frekvencie/?
  • Aké sú normy urovní EMF / ELF?
  • Ako sa merajú?
  • Ako EMF a ELF poškodzuje vaše zdravie?

Sponzorovali sme tohto sprievodcu nákupom infrasauny, zakúpili sme viacero typov infrasáun, vyskúšanie a porovnanie ktorých vám pomôže odpovedať na tieto otázky.

Neváhajte nám zavolať na číslo 0908 722 270 a rezervujte si termín na skúšanie sáun.

Sme radi, že vám môžeme aj týmto spôsobom pomôcť v procese nákupu infrauny.

Všeobecný historický prehľad infrasáun

Dlhé roky nedávnej minulosti dominovali infrasauny vysokej kvality. Remeselné spracovanie bolo zvyčajne na vysokej úrovni. Na výrobu infrasáun sa požíval prevažne kanadský červený céder. Väčšina používaných infražiaričov bola keramika a kov, pričom keramika bola preferovaným typom kvôli vyššej infračervenej účinnosti a infračervenému výstupu. V tej dobe bola aj dôkladná a nekompromisná kontrola kvality používaných drevín a lepidiel.

Elektrická bezpečnosť a dôsledná starostlivosť o zákazníkov boli v tom čase charakteristickými znakmi tohto priemyselného odvetvia. V celých USA bolo pritom len veľmi málo výrobcov. Kvalita a spokojnosť zákazníkov bola pre nich všetkým. V priebehu posledných 10 rokov sa však pri rozširovaní internetu značne rozvíjali nekvalitné zahraničné výrobné spoločnosti, ktoré dovážajú kontajnery infrasáun s malým až žiadnym pochopením terapeutických-liečebných výhod infračervenej terapie.

Nespokojnosť zákazníkov

Mnohí predávajú v podstate drevenú škatuľu s ohrievačmi. Tiež kvalita a popredajný servis  býva veľkým problémom. Ponúkajú nízkorozpočtové a nízko kvalitné sauny na internete a vo veľkých “zľavách” … sauny ako lacnú komoditu. Vyskúšali sme rôzne modely od niekoľkých väčších výrobcov a okamžite sme videli rozdiely v kvalite materiálov, konštrukcie, v bezpečnosti až po základnú kabeláž.

Ovládacie prvky a ohrievače boli lacné a neštandardné. Estetika a ergonómia akoby neexistovali. Niektorí mali škodlivé zápachy z toxických glejov, ktoré sa používajú vo výrobnom procese. Iní mali nedokonale opracované a vybrúsené drevo. Hrubé na dotyk, keď sme prešli rukou po kabíne takejto infrasauny. Samozrejmesťou bolo aj spájanie jednotlivých dielov infrasauny sponkami, čo je nedostačujúce, netesní to a sauna je labilná.

Čo bolo ešte horšie bolo, že väčšina týchto sáun má kombináciu rôznych nebezpečenstiev, vrátane vysokých hladín EMF vychádzajúcich z ohrievačov až po toxické výpary. Bolo tiež zrejmé, že výrobca nerozumel základom toho, ako infračervená terapia funguje s ľudským telom, pretože existujú viaceré nedostatky v týchto infrasaunách. Napríklad mnohé z týchto spoločností nevedia, kde umiestniť infražiariče pre optimálnu účinnosť a liečenie čo je v skutočnosti kritická chyba.

“Infražiariče siahajúce nad hlavu nie sú dobré ani príjemné, ale hlavne táto časť žiaričov je absolútne zbytočná a neúčinná, neposkytujú žiadne liečebné účinky.”

Veľká funkčná chyba

Infražiariče siahajúce nad  hlavu tvoria len  odpadnú infračervenú energiu, ktorá by sa dala lepšie využiť v prednej časti sauny, alebo po stranách tela. Myšlienkou infračervenej terapie je ohriať telo správnymi vlnovými dĺžkami do jadra, takže je dôležité ohriať prednú, zadnú a bočnú stranu tela. Bez správneho umiestnenia infražiaričov, aj keby boli najlepšie, dostanete iba minimálny úžitok.

Keď ide o zdravie mali by sme o to viac voliť kvalitu bez kompromisu.Dôsledkom toho je aj naša voľba na kvalitné infrasauny CLEARLIGHT, v ktorých využívame iný prístup, pri ktorom sú ohrievače nízko, aby udržali infražiarenie zamerané len na vaše telo a aby vás úplne “obklopilo – objalo” a prehrialo do hĺbky. Nad hlavou sa vám nezhromažďuje infračervené teplo. Získate viac výhod rýchlejšie a s maximálnym množstvom infračerveného tepla, ktoré absorbuje vaše telo.

Pri navrhovaní modelov infrasáun Clearlight Sauna® musí dizajn, nová technológia, myšlienka aj celý výrobný proces prejsť niekoľkými kritickými testami:

  • Má táto infrasauna  racionálny základ pomôcť uzdraviť ľudské telo?
  • Pomôže táto infrasauna našim zákazníkom zvýšiť ich celkovú spokojnosť a radosť z ich sauny?
  • Je táto infrasauna bezpečná a nespôsobuje to žiadnu škodu?

Ak “NIE” by bola odpoveďou na jedinú s týchto otázok, jednoducho takú saunu neurobíme. Veríme, že nákup infrasauny CLEARLIGHT je jednou z vašich najlepších investícií, ktoré môžete urobiť pre vaše zdravie, relax a dlhovekosť. Každému detailu venujeme pozornosť od začiatku do konca, aby sme zabezpečili, že vaša sauna je kvalitná sauna.

Tieto slová podporujeme aj rámci našej obmedzenej celoživotnej záruky na infrasaunu.

ZNALOSŤ, POROVNANIE, DÔVERA = INFORMOVANÝ SPOTREBITEĽ = NÁŠ SPOKOJNÝ ZÁKAZNÍK!

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU