Infrasauny a detoxikácia – detoxikačná infrasauna Clearlight

Detoxikačná, liečivá a omladzujúca infrasauna Clearlight sa stáva v dnešnej prechemizovanej dobe, novodobom životnom šýle a pracovnom tempe pomaly nutnosťou v každej domácnosti.

Moderní ľudia uskladňujú vo svojom tele chemický kokteil zložený z priemyselných chemikálií, pesticídov, prísad do potravín, ťažkých kovov, ako aj toxínov z alkoholu, tabaku, kofeínu a farmaceutických liečiv, zo znečisteného ovzdušia a podobne.

Kvalitné infrasauny Clearlight sú pravdepodobne doteraz najlepším detoxikačným zariadením na báze infra žiarenia

Podľa mnohých lekárskych štúdií práve nižšie a dlhšie pôsobiace teploty, ktoré poskytujú infrasauny Clearlight, dokážu najlepšie stimulovať uvoľňovanie toxínov z ľudského tela. Tieto nízke a dlhšie trvajúce teploty stimulujú potenie z tuku, čím odstraňujú toxíny uložené v tuku a hlbších štruktúrach tela. Takýto pot z tuku a hlbších štruktúr tela obsahuje len asi 80 – 85% vody. Zvyšok tvorí cholesterol, toxíny rozpustné v tukoch, ťažké kovy/napr.ortuť, kadmium/, kyselina sírová, amoniak, nadbytočný sodík, kyselina močová a pod.

Detoxikačná terapia je tiež užitočná pre tých, ktorí trpia problémami imunitného systému, syndrómom chronickej únavy, ochorenie z prostredia / násobnú chemickú citlivosť a fibromyalgiu. Zvlášť detoxikácia ťažkých kovov je dôležitá pre dlhodobé zdravie. Ťažké kovy môžu zničiť proteíny a ďalšie dôležité látky, ktoré naše telo potrebuje pre najlepšiu funkciu. Mnohé z týchto látok sú bunkové receptory, hormóny alebo enzýmy.

Kvalitné infrasauny Clearlight sú mimoriadne bezpečné aj denné používanie.Nezabúdajte však, že je dôležité hydratovať vaše telo.

Pite dostatok vody ešte pred saunovaním, ako aj počas saunovania a po saunovaní. Vyhnite sa sladeným nápojom, alkoholu a kofeínu. Uvedomte si ale aj fakt, že aj keď používaním infrasauny  uvoľníte nebezpečné toxíny z hĺbky tela, môžete tiež potením vyčerpať niektoré zdraviu prospešné minerály a elektrolyty.

Elektrolyty pozostávajú z dôležitých minerálov, ako napríklad sodík, draslík, vápnik, ktoré pomáhajú vyrovnávať hladiny tekutín vo vašom tele, ako aj regulovať nervovú a svalovú aktivitu. Preto je dôležité okrem pravideľnej detoxikácie dodržiavať aj správny pitný režim, dostatok spánku, vyhýbať sa stresu a zmierňovať stresujúce faktory, vyhýbať sa nadmernému užívaniu rôznych liekov, antibiotík a jesť správnu a vyváženú stravu. Potraviny bohaté na draslík sú kel, banány a avocado.

Horčík podporuje bunkové zdravie, prírodné zdroje horčíka zahŕňajú orechy,tekvicové semená a špenát. Vápnik je nevyhnutný pre správne fungujúci nervový systém, uvoľňovaní neurotransmiterov a pomáha nervom vo vašom mozgu komunikovať navzájom. Medzi zdroje potravy bohaté na vápnik patrí špenát, pomaranče, listová zelená zelenina a celé zrná. Dĺžku saunovania odporúčame približne  40 minút naraz, záleží však aj od vstupnej teploty. Ak chcete relaxovať a prehriať si telo, môžete si v infrasaune odpočinúť a počkať si na teplotu, kedy nastáva aktívne potenie, čo je cca od 43 stupňov Celzia do 53 – 56 stupňov Celzia, môžete byť v saune aj dlhšie.

Najlepšie je osprchovať sa pred požitím infrasauny, aby ste vyčistili akékoľvek pleťové vody alebo krémy, ktoré upchávajú vaše póry, čo uľahčí odstraňovanie toxínov. Dôležité v infrasaune je sa počas potenia neustále utierať, čím viac sa budete utierať tým viac vypotíte a tým bude lepší aj detoxikačný účinok.

Pravideľným saunovaním v infrasaune Clearlight dosiahnete po čase aj rýchlejšie fázu potenia. Vhodné je si pred saunovaním v infrasaune aj trocha zacvičiť, rýchlejšie sa zvýši teplota tela. Nezabúdajte, že liečivé a detoxikačné účinky infrasauny môžete naplno využiť, len keď žiariče pracujú. Preto je najlepšie si teplotu v infrasaune nastaviť napríklad na 60 stupňov Celzia a do sauny vojdite už pri 35 – 40 stupňov Celzia. Tak získate pre seba najviac úžitku z liečivého infračerveného žiarenia infrasauny CLEARLIGHT.

Veľmi vhodné je počas saunovania položiť si jeden uterák na lavicu a jeden pod nohy. Jednak je to príjemnejšie a pohodlnejšie, ale hlavne saje pot. Pri začatí detoxikačnej terapie v infrasaune opatrní, hlavne pokiaľ máte z nejakého dôvodu vysoký podiel toxínov v tele. Vtedy môže nastať stav, v ktorom môžete pri detoxikácii pociťovať príznaky choroby.

Nie každý však pociťuje tieto dočasné a krátkodobé negatívne účinky, hoci každý, kto úspešne detoxikuje, cíti významné zdravotné výhody.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU