Nafukovacie vírivky a starostlivosť o vodu v týchto vírivkách

Starostlivosť o vodu v nafukovacích vírivkách je náročnejšia, ako starostlivosť o vodu v akrylových vírivkách či rotačne tvarovaných polyetylénových vírivkách. Požiadavky na zvýšenú starostlivosť o vodu v nafukovacích vírivkách vyplývajú už zo samotnej konštrukcie týchto víriviek, ich filtračného systému, materiálu, z ktorého sú vyrobené a účelu ich použitia či využitia. Denne nám píše alebo telefonuje veľa ľudí, že nevedia udržať vodu v nafukovacej vírivke ani dva týždne. Vodu majú pokazenú, s rôznym stupňom a farbou zákalu, rôznej intenzity zápachu a slizké vnútorné steny vírivky a termokrytu. Väčšinou vodu vylejú, vírivku opláchnu a napustia čistou vodou, vodu zohrejú a po týždni sa problémy opakujú a tak stále dokola.

Je to obrovská strata času, energie na ohrev vody a hlavne sú títo ľudia nahnevaní, že nemôžu využívať svoju vírivku vtedy kedy chcú a že im nikto pri kúpe nepovedal, ako sa o vodu v nafukovacej vírivke starať. Väčšinou dostali, alebo si kúpili nejakú základnú chémiu na starostlivosť o vodu vo vírivkách či už na báze chlóru alebo nejaký typ bezchlórovej chémie. No po veľmi krátkej dobe zisťujú, že niečo nie je v poriadku, voda v ich vírivke sa rýchlo kazí, je zakalená, zapácha, steny sú slizké. Starostlivosti o vodu vo vírivkách, swim spa i bazénoch sa venujeme dlhodobo a na profesionálnej úrovni. Vyskúšali sme všetky dostupné prostriedky. Trvale máme v prevádzke na skúšanie 6 – 8 víriviek a veľký bazén, čo nám dovoľuje jednotlivé produkty skúšať a porovnávať vzájomne ich výsledky.

Za posledné roky sme zistili, že najlepšie výsledky dosahujeme s bezchlórovými prípravkami na starostlivosť o vodu vo vírivkách, swim spa či bazénoch, s produktami radu SpaBalancer a Duozon pre komplexnú starostlivosť o vodu. Preto sme sa rozhodli tieto prostriedky na bezchlórovú starostlivosť o vodu sprístupniť všetkým, ktorý majú záujem mať vo svojej vírivke zdravú a čistú vodu.

Všetky produkty SpaBalancer a DUOZON skutočne fungujú v reálnej praxi

U nás sa o tom môžete na vlastné oči presvedčiť, naučíme Vás, ako sa starať o vodu vo vašej vírivke, swim spa, či bazéne. Môžete si to aj prakticky vyskúšať. Nie len že sú všetky produkty SpaBalancer a DUOZON mimoriadne účinné a efektívne, ale aj práca s nimi je jednoduchá a nenáročná. Dôležité je uvedomiť si, že voda je život a život sú aj mikroorganizmy voľným okom neviditeľné, ktorých množenie je so stúpajúcou teplotou vody veľmi vysoko akcelerované.

Dezinfekčný účinok prostriedkov SpaBalancer a DUOZON je 4 až 5 krát silnejší ako u iných prostriedkov na starostlivosť o vodu vo vírivkách. Najdôležitejšie však je že zabraňujú tvorbe biofilmov plných baktérií v potrubiach víriviek, ktoré sú prvoradým zdrojom stále sa opakujúcich problémov s vodou. S prostriedkami SpaBalancer a DUOZON udržíte aj v nafukovacej vírivke čistú vodu, zbavíte sa zápachu a slizkých stien vírivky.

V prípade potreby si vyžiadajte manuál k prostriedkom SpaBalancer na adrese:info@virivkysaunybazeny.sk

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU