Americké vírivky

Osobne poznám vyše tridsať amerických výrobcov víriviek, o ďalších desiatich či pätnástich viem z odborných časopisov a článkov na webe, ale výrobcov amerických víriviek je ešte oveľa viac. Môj výber amerických víriviek, ktoré mám v ponuke, trval vyše osem rokov. Zdá sa Vám to veľa? Záleží, z akého uhla sa na to pozeráte.

Kvalita amerických víriviek

Ako vo všetkom, aj vo výbere amerických víriviek som sa sústredil na kvalitu bez kompromisu v každom smere. Prvou americkou vírivivkou, ktorú som kúpil asi pred ôsmymi rokmi, bol Artesian, neskôr som na porovnanie kúpil ešte jednu. V podstate dobrá značka, silná hydromasáž, na niektorých pozíciách až nebezpečne a menej pohodlná. 

Približne v tom období som išiel študovať fyzioterapiu a rehabilitáciu na vysokú školu, aby som vedel, čo je pre zdravie človeka dobré. Nie je masáž, ako masáž. Štúdium mi dalo veľmi veľa dôležitých informácií o anatómii človeka a čiastočne aj praktických skúseností.

Odvtedy som sa sústredil na hľadanie amerických víriviek s presne regulovateľnou hydromasážou, ktorú dokážem cieliť silou a časom na miesto, ktoré potrebujem dôkladne premasírovať. Ale nie bolestivo, len dôkladne.

Dôležitým faktorom bolo pre mňa to, aby si mohol takto cieliť a rozdeľovať silu a čas masáže na konkrétne miesto priamo užívateľ a to priamo z vírivky, bez akejkoľvek námahy alebo zmeny polohy. Po ôsmich rokoch som konečne objavil jediného výrobcu amerických víriviek, ktorý má presne túto technológiu patentovanú. V priebehu ďalšieho roka sme sa dohodli na obchodnej spolupráci a dnes už nezáväzne a zadarmo umožňujem všetkým záujemcom o kúpu kvalitnej americkej vírivky vyskúšať si túto v hydromasáži nekompromisnú značku na vlastnom tele.

Zatiaľ každý kto skúšal túto podľa mojho názoru najlepšiu americkú hydromasážnu vírivku povedal, že lepšiu masáž ešte nezažil. Je lepšia, ako od živého maséra. A verte tých ľudí bolo už dosť.

Ľahko si to môžete overiť, príďte si k u nám  vyskúšať najlepšiu americkú hydromasážnu vírivku a rád si vypočujem Váš názor. Ale môžete si byť istí, že zažijete nepoznené  zážitky z vírivky a skutočne kvalitnú hydromasáž. V tejto americkej vírivke Vás určite prekvapí aj sila a komplexnosť izolovaných masáží krížovej oblasti, krku a trapézov a reflexná masáž chodidiel.

 

NAŠE VÍRIVKY

Prevádzkové náklady amerických víriviek

Okrem toho tieto americké vírivky vynikajú minimálnymi prevádzkovými nákladmi a minimálnou vyžadovanou starostlivosťou od Vás. Pýtate sa, ktoré americké vírivky sú také výnimočné? Je to skvelá značka s takmer štyridsaťročnou tradíciou z mesta Independence v štáte Oregon v USA. Je to značka MARQUIS vyrábajúca najlepšie americké vírivky. MARQUIS ako jediný pochopil, že hydromasážna vírivka má slúžiť k hydromasáži, teda k terapii vodnou masážou. MARQUIS tomu podriadil celý výskum a vývoj. Mám veľa vlastných patentov, unikátnych riešení a dlhoročné skúsenosti.

Vírivky MARQUIS majú mimoriadne dlhú životnosť, sú ergonomicky prefektne a do detailov prepracované a v hydromasáži sú v súčasnej dobe neprekonateľné. Preto tvrdím, že MARQUIS je najlepší výrobca amerických víriviek. Keď mi niekto ukáže a predvedie lepšiu americkú vírivku, ako je vírivka od MARQUIS, verejne sa ospravedlním a budem to rešpektovať.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU