Vírivky, cena ktorých vás určite poteší – najlacnejšie kvalitné vírivky s doživotnou zárukou

Patríte k ľuďom, ktorí chcú, aby im veci za ktoré utratia svoje peniaze slúžili čo najlepšie a čo najdlhšie? Aby boli bezpečné, ľahko ovládateľné, nenáročné na údržbu a v tom najlepšom možnom pomere KVALITA / CENA?

Nie každý si však môže dovoliť tie najlepšie akrylátové kanadské či americké hydromasážne vírivky. Všetci si však zaslúžia užívať si relax a liečebné výhody, ktoré kvalitné vírivky skutočne poskytujú.
Nezáleží na výške príjmov. Súhlasíte?

Potom sú vírivky GARDEN BEAUTY určené práve pre vás. Veríme, že vírivkami GARDEN BEAUTY a GARDEN RELAX sa nám to podarilo viac, ako na 100% a ich noví majitelia sa budú tešiť z výhodnej kúpy a vlastnej spokojnosti.

Vírivky GARDEN BEAUTY a GARDEN RELAX nájdete v našom e-shope: www.virivky-swimspa.sk 

Sú to inovatívne vírivky, cena ktorých vás skutočne poteší, ale čo vás určite poteší ešte viac sú najvyššie možné záruky.

Doživotná záruka na vnútronú škrupinu vírivky.
Doživotná záruka na vonkajší obal – kabinet vírivky.
Doživotná záruka na podlahovú základňu vírivky.
Doživotná záruka na celú konštrukciu vírivky.
Doživotná záruka na originálny termokryt vírivky.

Tieto nadštandardné záruky vám určite ušetria veľa peňazí do budúcnosti v porovnaní s tým, keby ste si kúpili akúkoľvek lacnú, vysvetielkovanú a tryskami precpatú vírivku bez kvalitného rodokmeňa a nejasnými zárukami.

 

 

Vírivka vám nikdy nepraskne, nebudú sa robiť pľuzgiere na škrupine, nosná konštrukcia vás prežije, termokryt máte s doživotnou zárukou, tak ako aj podlahovú základňu vírivky, škrupinu a kabinet.

A to je to najcenejšie a najdôležitejšie na celej vírivke, všetko ostatné sa dá relatívne rýchlo a lacno opraviť alebo vymeniť. Vírivky GARDEN BEAUTY a GARDEN RELAX sú vírivky, ktoré sa dedia. Veríme, že týmito vírivkami splníme sen každému záujemcovi o kvalitnú vírivku, ktorú si ju doteraz nemohol dovoliť len kvôli rozpočtu.

V tomto smere rúcame hranice, prinášame vírivky vhodné do každej záhrady. Už sme zasa o kus bližšie k naplneniu našej ústrednej myšlienky:“RELAX A POHODA V POHODLÍ DOMOVA” .

Budeme veľmi radi, keď raz budeme môcť napísať“relax a pohoda v pohodlí KAŽDÉHO domova”.


 

Absolútna novinka, integrované vstupné schdíky sú zvonku aj z vnútra vírivky.  Váš vstup do vírivky a výstup z vírivky bude vždy pohodlný a bezpečný.


 

Kvalitný inovatívny a robustný termokryt bezpečne uzavrie vašu vírivku a všetko  teplo v nej. Je pevný, ale veľmi ľahko ovládateľný aj jednou rukou a poslúži vám aj ako príručná odkladacia polička na župan, uteráky, sviečky pre lepšiu atmosféru, nápoje a podobne.

 


Dokonale izoluje aj v zime čím výrazne šetrí vaše peniaze. Jeho uzavreté tesneia priľnú dokonale k okrajom vírivky. Voda vyhriata na 39°C a sneh sa na kvalitnom termokryte neroztopí. Tento termokryt izoluje dokonale.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU