Vyberáte si vírivku, swim spa alebo infrasaunu? Využite predtým naše tipy

Vyberáte vírivku, swim spa alebo infrasaunu a máte niekedy pocit, že je to ako online beh cez mínové pole? Využite naše poradenstvo a možnosť vyskúšania produktov úplne zadarmo.

Tiež vás mučí príliš veľa úvah o tom, čo je dôležitejšie a čo je podstatné, aby ste práve vy nestúpili na „mínu“ a nevybrali si niečo len tak alebo kvôli „akciovej super cene“?

Na čo si dať pozor?

Pri vírivkách a swim spa to budú určite trysky, čerpadlá, izolácia, filtrácia, ale i prevádzkové náklady, veľkosť, tvar, pohodlie, cena, poruchovosť, hydromasážny systém, životnosť, ozón alebo UV, termokryt, servis, dostupnosť náhradných dielov, s ležadlom alebo bez ležadla, doplnky…. Je toho naozaj veľa a len ťažko dokážete tieto veci otestovať online.

Pri infrasaunách sa zameriate zase na veľkosť, tvar, výber dreva, z ktorého je infrasauna vyrobená, pôvod, pohodlie, infražiariče, škodlivé účinky infrasauny, priaznivé a liečivé účinky infrasauny, čistenie alebo doplnky.

Zoznam toho, čo ľudia považujú za dôležité pri výbere vírivky, swim spa a infrasauny je nekonečný, ale pravdepodobne najväčším a najdôležitejším aspektom je to, čo vlastne kupujete a od koho to kupujete.

Dôležitý je servis

Kúpou vírivky, swim spa či infrasauny sa to nekončí. Pre serióznych výrobcov a dodávateľov sa všetko len začína.Trvalé poradenstvo, technická podpora, pomoc pri starostlivosti o vodu vo vírivkách a swim spa, záručný servis, pozáručný servis či náhradné diely. Toto všetko sú veci, ktoré budete skôr či neskôr riešiť. Preto by ste si mali vybrať dodávateľa, ktorý sa na vás nevykašle.

Rozhodujúca je aj cena

Máme príliš veľa zákazníkov, ktorí sa na nás obracajú po oľutovaní online nákupu„lacnej “vírivky, swim spa či infrasauny, aby sme im pomohli. Nevedia, ako sa starať o vodou, ako správne čistiť filtre, sťažujú  sa na vysoké prevádzkové náklady, hlučnosť, nepohodlie, nekvalitné masáže, buď bolestivé – bodavé alebo neúčinné, nemožnosť regulácie hydromasáže, protiprúdu, nebezpečné EMF a ELF v infrasaunách, studené alebo príliš horúce infražiariče, vŕzganie infrakabíny, riziko požiaru a podobne.

Aby ste na to nezostali sami

Najhoršie je ale to, že sú bezradní alebo nám dokonca tvrdia, že ich vírivka, swim spa či infrasauna už nefunguje a spoločnosť, od ktorej si vírivku kúpili, im nepomáha alebo im nevie či nechce pomôcť.

Na nás sa môžete spoľahnúť

Servisujeme, opravujeme a zabezpečujeme náhradné diely na všetky značky víriviek, swim spa a infrasáun vrátane lacných čínskych dovozov, ale aj tých značkových, napríklad európskych. V tomto smere môžeme pomôcť všetkým, ktorí nás o pomoc požiadajú.

Pokiaľ aj vy nechcete aby vám v rukách zostal Čierny Peter v podobe nekvalitnej vírivky, swim spa či infrasauny a  nechcete byť jedným z tých mnohých zákazníkov, ktorí zažívajú takéto zbytočné traumy, verte, že odborné poradenstvo pri výbere vašej vírivky, swim spa či infrasauny sa vám vždy oplatí.

Okrem toho u nás máte odborné poradenstvo vždy zadarmo. Pomôžeme a poradíme vám aj vtedy, keď si vyberiete akékoľvek konkurenčné produkty. Nezábúdajte, že kúpa vírivky, swim spa či kvalitnej infrasauny je investícia na niekoľko rokov. Investícia do vlastného zdravia a relaxu. Ak máte záujem o naše poradenstvo, stačí sa nám ozvať.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU