Nie sú vírivky ako vírivky – MicroSilk a kvalitné vírivky

Kvalitné vírivky spolu s technológiou MicroSilk už nie sú len kvalitné vírivky s MicroSilkom, takto vybavené vírivky sú a budú vašou trvalou oázou mladosti. Výhody MicroSilku pre vaše zdravie, krásu a celkové omladenie sú nepopierateľné.

Pýtate sa čo je MicroSilk?

MicroSilk je malé geniálne zariadenie produkujúce miliardy mikrobubliniek bohatých na kyslík vo veľkosti 50 mikrónov v priemere. Tieto mikrobublinky sú dostatočne malé na to, aby prenikli hlboko do pórov kože a priniesli vám benefity v podobe dokonalého prírodného a šetrného čistenie pokožky, jemné odlupovanie starej pokožky, rozžiarenia pokožky a hydratácie pokožky.

Čo všetko pre vás MicroSilk robí?

– dostáva sa do všetkých pórov kože a odstraňuje toxíny,
– prirodzene kožu čistí, šetrne a do hĺbky,
– podporuje váš všeobecný wellness,
– podporuje regeneráciu buniek kože a tvorbu kolagénu,
– zlepšuje funkciu krvných ciev a vlásočníc,
– zlepšuje cirkuláciu, podporuje zníženie začervenania kože,
– urýchľuje hojenie modrín a pomáha eliminovať starecké škvrny,
– poskytuje úľavu tým, ktorý trpia ekzémami, psoriázou a ichtyózou,
– zlepšuje hladinu serotonínu.

MicroSilk + kvalitné americké vírivky Marquis = ideálna kombinácia.

Prečo?

Tým, že MicroSilk vám dokonale čistí kožu a urobí skvelý peeling vniká aj biologický odpad. Bežné vírivky samy o sebe majú problém s filtráciou vody a udržaním kvality vody. Takáto biologická záťaž je preto pre bežné vírivky prevážne nezvládnuteľná, čo pre vás znamená v konečnom dôsledku viac starostí, ako úžitku.

Preto je dôležité vedieť a pochopiť ako vo vírivke čistíte a znovu používate vodu.

Marquisom patentovaný systém starostlivosti o vodu ConstantClean™ so SmartClean technológiou je vynikajúci systém, ktorý efektívne a rýchlo obnovuje kvalitu vody späť do pôvodného stavu.

Systém SmartClean™ vie kedy bola vírivka použitá a to vrátene použitia MicroSilku a automaticky spúšťa ďalšie cykly čistenia navyše nad pravidelnú dennú filtráciu. Ked vyskúšate silu ConstantClean™ spolu v kombinácií s vírivkou Marquis a MicroSilku budete si chcieť užívať tejto výnimočnej technológie vo vašej vírivke každý deň. MicroSilk je dostupný vo viacerých vírivkách Marquis z modelových radov Signature a Vector.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU