Náhradné diely na vírivky – oprava vírivky

Náhradné diely na vírivky, ale hlavne ich včasná dostupnosť práve vtedy, keď ich potrebujete, býva často problematická a spôsobuje vrásky na čele nejednému majiteľovi vírivky. Predajcov víriviek je veľa, väčšinou internetových, ponúkajú vírivky rôznych veľkostí, tvarov či farieb a takmer všetci vo výrazných zľavách. Niekedy to vyzerá, akoby vírivky vlastne nikko nechcel, keď sú stále vo výpredaji za super akciové ceny.

Len minimum týchto internetových predajcov lacných čínskych víriviek však zabezpečuje aj opravy víriviek a ešte menej z nich zabezpečuje aj náhradné diely na vírivky. Väčšinou títo predajcovia vôbec neriešia ani starostlivosť o vodu vo vírivke, ktorá je mimoriadne dôležitá nie len preto, aby bola čistá voda vo vírivke, ale aj ako prevencia opravy víriviek. Je veľa porúch víriviek spôsobených nesprávnou starostlivosťou o vodu vo vírivke alebo keď  nesprávna a často aj zle dávkovaná chémia do víriviek, obzvlášť chlórová chémia, ale aj brómová alebo soľ.

Denno denne komunikujeme s majiteľmi takýchto “lacných” víriviek z e-shopov  a riešime všetky ich problémy, ktoré sú s kúpou týchto víriviek spojené a ich predajcovia ich nechcú alebo nevedia riešiť.

Pritom našou hlavnou činnosťou je import a predaj víriviek najvyššej kvality s mimoriadne dlhou životnosťou z USA a z Kanady, ktoré svojim majiteľom prinášajú len radosť a mimoriadne priaznivé účinky na zdravie.

No aj tak už vyše tri roky na základe množstva dopytov niekedy doslova nešťastných majiteľov rôznych víriviek robíme aj opravy víriviek všetkých značiek a samozrejme zabezpečujeme náhradné diely vírivky všetkých značiek, teda aj čínskych, pokiaľ ich dokážeme identifikovať, lebo ich predajcovia im dávajú rôzne názvy a výrobca býva často neznámy. Ľudia potom volajú, že vírivka je BALBOA, čo je nezmysel, lebo to je meno výrobcu komponentov pre vírivky, ktoré požíva väčšina výrobcov z celého sveta.

Opravy nafukovacích víriviek a náhradné diely na nafukovacie vírivky  nerobíme. Pre majiteľov nafukovacích vírivek však zabezpečujeme starostlivosť o vodu vo vírivke vrátane technickej podpory a poradenstva zadarmo. Takto aj majitelia nafukovacích víriviek majú  vodu čistú a zdravú minimálne tri až štyri mesiace v kuse, tak ako v akrylátových vírikách. Robí nám to radosť, lebo všetci sú nadmieru s našimi službami spokojní, nakoľko doteraz menili vodu každé tri až štyri dni. Teraz ich nafukovacia vírivka slúži im a nie oni vírivke, konečne si môžu užívať zaslúžený relax.

Náhradné diely na vírivky sú deň čo deň najčastejšou požiadavkou od majiteľov víriviek rôznych značiek, nie len lacných z e-shopu ale aj značkových víriviek, nakoľko je veľa predajcov, ktorí skrachovali alebo jednoducho skončili s predajom víriviek.

Tým, že my robíme aj poradenstvo a technickú podporu k prevádzke víriviek zadarmo pre každého, tak samotná oprava víriviek je u nás v požiadavkách zákazníkov až na druhom mieste, nakoľko  na základe našich pokynov a návodov si veľa zákazníkov dokáže mnoho vecí na vírivke opraviť aj svojpomocne a my im tak šetríme peniaze.

Opravy víriek či náhradné diely na vírivky zabezpečujeme prostredníctvom našich technikov v celej Slovenskej aj Českej republike.

Starostlivosť o vodu

Ďalšími častými otázkami majiteľov rôznych víriviek sú otázky týkajúce sa starostlivosti o vodu vo vírivke, najčastejšie kalná voda vo vírivke, zelená voda vo vírivke, zapáchajúca, biela či mútna voda vo vírivke.

Starostlivosť o vodu vo vírivke robíme profesionálne a riešime ju komplexne od A po Z. Pričom takmer všetci majitelia takýchto víriviek nám svorne tvrdia, že im predajca povedal:”dáte do vody raz týždenne tabletku a máte pokoj, občas skontrolujte pH…”  Častokrát veľmi skoro zistia, že to nie je pravda a menia vodu vo vírivke aj po troch štyroch týždňoch. Pritom starostlivosť o vodu vo vírivke je v zásade jednoduchá, treba však dodržiavať postupy a používať komplexné riešenia, nie skúšať z každého niečo.

Pri dobrej a zdôrazňujem komplexnej starostlivosti o vodu vo vírivke voda v kvalitných vírivkách s kvalitným filtračným systémom vydrží čistá a zdravá pol roka až rok, v bežných vírivkách minimálne 3 – 4 mesiace.

Pokiaľ aj vy potrebujete poradiť alebo pomôcť, neváhajte nás kontaktovať, poradenstvo aj technickú podporu máte u nás zadarmo.

V prípade že budete potrebovať náhradné diely na vírivky a bude to v našich silách, bezodkladne Vám ich doručíme. Keď bude vašou požiadavkou oprava vírivky, opravíme vám vašu vírivku v dohodnutom termíne, alebo vám s opravou pomôžeme v rámci technickej podpory zadarmo.

Kedykoľvek budete čokoľvek potrebovať, neváhajte nás kontaktovať.

No a keď vás už prestane baviť vašu starú vírivku opravovať a neustále dotovať, príďte si ku nám nezáväzne vyskúšať naše vírivky MARQUIS vyrábané v USA  a vírivky BEACHCOMBER vyrábané v Kanade, obe značky majú  vyše štyridsať ročnú históriou výroby, výzkumu a vývoja  za ktorých mimoriadne nadštandardnú kvalitu ručíme a na dôkaz toho vám poskytneme  na tieto vírivky najdlhšie a najkomplexnejšie záruky v tomto odbore.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU