Najlepšie infražiariče pre najlepšie infrasauny

V posledných  rokoch sa veľmi diskutovalo o tom, či sú do infrasáun lepšie karbónové alebo keramické infražiariče. Ako to teda je? Aký typ žiaričov uprednostniť pri kúpe sauny a prečo?

Karbónové infražiariče produkujú vysoko kvalitné dlhé vlnové infračervené teplo, ale problém je, že produkujú malé množstvo tohto infračerveného tepla. Keramické infražiariče sú silné a produkujú veľké množstvo infračerveného tepla, ale vlnová dĺžka je kratšia, a tým pádom sú menšie terapeutické účinky.

Patentované karbón-keramické infražiariče jedine v infrasaunách Clearlight!

Teraz vám predstavíme infražiarič v kombinácii karbónu a keramiky v infra saunách Clearlight. Infražiariče, ktoré sú kombináciou karbónu a keramiky, vyrábajú liečivé infračervené teplo, ktoré je bezkonkurenčné. Naše karbón-keramické infražiariče sú zložené z mikrotenkých uhlíkových vlákien (1/1000 hrúbka ľudského vlasu), v kombinácii s našou patentovanou keramickou zlúčeninou. Karbón v našich infražiaričoch umožňuje vytvárať dlhé vlny  infračerveného tepla. Tieto dlhé vlny infračerveného žiarenia prenikajú hlbšie do tela a infračervené teplo sa ľahšie vstrebáva. Karbón dáva ohrievačom veľmi vysoký infračervený výkon v porovnaní s tradičnými karbónovými ohrievačmi, takže sa môžeme sústrediť na teplo priamo na vašom tele.

Infrasauny CLEARLIGHT so svojimi patentovanými INFRARED TRUE WAVE II™  infražiaričmi sú pre vás to najlepšie.

Väčšia veľkosť  infražiaričov v infrasaunách Clearlight znamená väčšiu povrchovú plochu, čo má za následok nižšiu povrchovú teplotu. Výsledkom tejto nízkej teploty je, že naše infražiariče produkujú viac dlhých vĺn infračerveného tepla, ktoré je oveľa viac prospešné pre naše telo. To znamená lepší výkon v optimálnom rozsahu vlnových dĺžok 7 až 10 mikrónov s veľkou časťou vlnových dĺžok pri 9,4 mikrónoch. Ľudské telo absorbuje viac infračerveného žiarenia v rozmedzí 9,4 mikrometrov, než v akomkoľvek inom rozsahu.

Vďaka vysokému infračervenému vyžarovaniu našich infražiaričov získate nielen najvyššiu kvalitu infračerveného tepla, ale dostane sa  presne tam, kde má – do vnútra vášho tela. Naše žiariče sme umiestnili tak, že obklopujú celé vaše telo a sústreďujú teplo priamo do vášho tela.

NAŠE VÍRIVKY

Infračervené žiarenie ohrieva vaše telo priamo, takže cítite teplo na prednej aj na zadnej časti vášho tela. Každý model infrasauny Clearlight má infračervené žiariče na prednej stene, na zadnej stene, na bočných stenách a pod lavicou.

Mierne teplo, ktoré preniká hlboko, detoxikuje a lieči

Vzhľadom k nižšej povrchovej teplote našich infražiaričov True Wave II ™, je pobyt vClearlight saune oveľa príjemnejší. Zistíte, že teplo vo vašej Clearlight saune je miernejšie ako vo väčšine ostatných, ale zato hlbšie prenikajúce – celkovo máte neporovnateľne lepší zážitok zo sauny a saunovania. Sauny sú používané niektorými lekármi, aby stimulovali uvoľňovanie toxínov z tela pacientov. Zistili, že nižšia teplota (40,5 do 51,5 °C) a dlhší pobyt v saune je veľmi prospešný. Tieto nízke teploty stimulujú potenie tuku, ktorý eliminuje toxíny uložené v tuku, na rozdiel od vysokej teploty v saune, ktorá podporuje potenie vody.

Naše True Wave infražiariče II™ dosiahnu optimálnu teplotu veľmi rýchlo, takže sauna je pre vás pripravená na použitie za menej ako 10 minút.

NAŠE VÍRIVKY

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU