REFERENCIA – SWIM SPA ATV 14

Naša cesta k Swim spa

V rodine sme riešili dlhšie riešili otázku – zaobstarať si na chalupu bazén, alebo vírivku ?

Uprednostniť možnosť plávania, alebo relaxu vo vírivke ? Chceli sme oboje a tak sme hľadali vhodné riešenie.

Výsledkom hľadania bol nápad, zaobstarať si Swim spa. V prvom momente nás pri prieskume trhu vydesili ceny ponúkaných produktov.

Po porovnaní všetkých plusov a mínusov sme však zistili, že pri súčte  nadobúdacej ceny a nákladov na údržbu a prevádzku riešenie Swim spa je veľmi zaujímavé.

Tak sme vyrazili do sveta ponúk a sľubov rôznych serióznych aj menej serióznych dodávateľov.

Keď sme zhromaždili pár kíl podkladov a obrázkov, zaujala nás ponuka od firmy Domostav Energo  –  pána Tančina, ktorý nám ponúkol možnosť si Swim Spa Marquis aj reálne a nezáväzne vyskúšať.

Výsledok skúšky dopadol nad naše očakávanie.

Nie len tým, že sme si vyskúšali že naozaj môžeme mať naraz super vírivku aj si plnohodnotne zaplávať čo sily stačia, ale aj tým,  že nám pán Tančin podrobne vysvetlil kvalitatívne rozdiely medzi Swim spa Marqius a výrobkami iných výrobcov  (kvalita materiálu vane, kvalita čerpadiel, elektroniky …).

A bolo rozhodnuté … V podstate hneď sme sa rozhodli pre model ATV14 a začali s prípravami na príchod “nového člena rodiny”

Po menších komplikáciách s dopravou (našťastie nás zachránil vrtuľník) sme sa dočkali – Swim spa pristál na určenom mieste a pán Tančin s kolegom sa mohli pustiť do inštalácie, oživenia a vysvetlenia ako máme ATV 14 používať a starať sa o vodu.

Dostali sme základný balík chémie pre bezchlórovú starostlivosť o vodu, vysavač a potrebné príslušenstvo.

A zábava mohla začať.  Swim spa sme dostali v októbri, takže sme nabehli rovno na zimnú prevádzku. Mali sme z toho trochu obavy, ale zimné radovánky boli skutočne super.

Jediným malým problémom bola manipulácia s termokrytom. Pri otvárani aj zatváraní bola potrebná mužská sila, boli sme už takí rozmaznaní, že sme hľadali možnosť nejakého iného spôsobu manipulácie s krytom.

Vyriešili sme to výmenou termokrytu za produkt Covana Legend s elektrickým ovládaním – je to naozaj super riešenie.

Nie len tým, že  ovládanie je bez akejkoľvek námahy, ale aj tým, že zo Swim Spa je výhľad na všetky strany bez obmedzenia.

Takže po roku spolužita s Marquis ATV14 môžem s kľudným svedomím vyhlásiť – kúpu tohto zariadenia sme ani sekundu neľutovali. Využívame takmer všetky možnosti jeho využitia –

plávanie do totálneho vyčerpania (tí mladší), relax vo vírivke (všetci), veslársky trenažér (chlapi), Aperol na slniečku (zase všetci)…

Nezanedbateľnou výhodou je aj v podstate non stop poradenstvo pána Tančina. To nie len jeho marketing – skutočne sme mu volali aj v nedeľu pri riešení drobného technického problému a naozaj to funguje. Dodávky chémie na úpravu vody chodia kuriérom na tretí deň od objednania, nie sú potrebné žiadne zásoby.

Na záver asi toľko – Swim spa je skvelá vec, treba si však vybrať kvalitný produkt. Prevádzka nie síce veľmi drahá, ale treba si uvedomiť, že je to nadštandardná hračka a  niečo to predsa len stojí.

A hlavne – treba sa venovať kvalite vody  a čisteniu filtrov – takže si  treba vyhradiť aj trochu času. Ale výsledok skutočne stojí za to.

Jaroslav Vydra
Korytná

Poradíme vám?

Naši spokojní klienti sú dôkazom kvality našej práce a produktov. Oslovte nás aj vy a s radosťou vám pomôžeme.

Firmu p. Tančína môžem len odporučiť, vždy dodržal čo sľúbil, poradil vždy, keď bolo treba. Som rada, že som sa naňho obrátila.

Adriana Čuláková
Nitra