Máte dostupný servis víriviek a náhradné diely na vírivky?

Kúpa vírivky však nie je všetko, dôležitý je aj záručný a pozáručný servis víriviek a dostupnosť náhradných dielov na vírivku po celú dobu jej životnosti.

Rozhodnutie kúpiť si kvalitnú vírivku považujem vždy za dobré a pokiaľ ide o vonkajšiu vírivku, dokonca za výborné. Kvalitná vírivka v rodine je skvelá vec. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, je to také rodinné multifunkčné zariadenie.

Vaša rodinná vírivka Vám poskytne dokonalý relax po každodennom zhone, úžasnú terapiu pri bolesti alebo športových výkonoch, ale poslúži Vám aj len tak pre zábavu – večerné “garden párty” alebo len posedenia s rodinou a priateľmi. Toto je tá pekná stránka veci, keď je všetko fajn a všetko funguje. Vírivka však nie je chladnička alebo mikrovlnka. S vírivkami je to ako s autami. Pokiaľ nám slúžia, je všetko v poriadku, no a keď je porucha, automaticky voláme servis alebo odťahovku do servisu. Autá sú v tomto prípade vo výhode. Takmer na všetky značky, ktoré u nás jazdia, je zabezpečený servis a náhradné diely.

Myslíte si, že je to tak aj so všetkými vírivkami? Ubezpečujem Vás, že NIE JE!

 

NAŠE VÍRIVKY

 

Dostupný servis víriviek je dôležitý

Preto pri kúpe vírivky, okrem jej parametrov, kvality izolácie vírivky, kvality termokrytu, kvality motorov, inštalácie, trysiek, kvality celkového spracovania, pohodlia vo vírivke, výšky celkových prevádzkových nákladov a nutnej požadovanej starostlivosti od Vás, nezabúdajte aj na kvalitný a dostupný servis víriviek. Pochybujem, že by ste si kúpili auto, ktoré sa Vám síce páči, je relatívne lacné, ale nie moc pohodlné ani praktické, má vysokú spotrebu, musíte sa oň starať a pritom servis je obmedzený až nedostupný. A viete, čo je dôležitejšie ako kvalitný a dostupný servis? Viete bez čoho si ani ten najlepší servisný technik neporadí? Náhradné diely na vírivky!

Náhradné diely na vírivky a dostupnosť

Na to nezabúdajte nikdy, keď u Vás dozreje rozhodnutie kúpiť si vlastnú rodinnú vírivku alebo verejnú komerčnú vírivku pre svoj penzión, hotel, športový klub či štúdio krásy. Tu nie je dôležitý fakt koľko a akých náhradných dielov na vírívky má na sklade v daný moment predajca víriviek, u ktorého ste sa rozhodli vírivku kúpiť. Dôležité je, koľko rokov po kúpe vírivky budú náhradné diely na vírivky dostupné u výrobcu danej vírivky.

Nedajte hneď na lichotivé a upokojujúce slová predajcov, prevažne sú to len zamestnanci, ktorí sú platení od tržby a dnes sa živia predajom víriviek a zajtra môžu predávať bicykle. Aj keď je Vám predajca sympatický a páči sa Vám aj cena vírivky, všetko si dôkladne preverte u nás a pokiaľ možno aj v zahraničí.

Predajca potrebuje predať, tomu určite nezáleží na Vašej spokojnosti o 3, 5, 10 či 20 rokov. Na tom záleží len renomovaným značkovým výrobcom a ich zástupcom v jednotlivých krajinách, ktorí môžu prosperovať len vďaka celosvetovo spokojným zákazníkom. U renomovaných výrobcov s kvalitným “rodokmeňom” a dlhou históriou dostanete náhradné diely na vírivky aj na 20 – 30 ročné modely. Aj keď niekedy už nejde o pôvodný diel, lebo vývoj ide dopredu. Vždy dostanete diel, ktorý je už modernejší, v mnohom aj lepší, ale určite použiteľný aj do takto starých modelov víriviek. Z tohto pohľadu je kúpa kvalitnej značkovej vírivky INVESTÍCIOU na celý život.

Servis víriviek je nevyhnutný

Keď podceníte dostupnosť servisu víriviek a náhradných dielov na vírivky tým, že sa necháte “opiť rožkom” a “bezhlavo” kúpite vírivku len preto, že práve teraz je aj výhodná cena, veľmi ľahko sa Vám môže stať, že o 2 – 3 roky, ale aj skôr zistíte, že Vaša INVESTÍCIA boli len peniaze vyhodené von oknom. V horšom prípade to zistíte až neskôr, keď do relatívne lacnej vírivky natlačíte ešte ďalšiu kopu peňazí za predražené náhradné diely na vírivku a predražený servis. Aký máte potom pôžitok z rodinnej vírivky, ktorá mala byť Vašou oázou pokoja, relaxu, terapie a radosti? Žiadny, len stres, nervozita a hádky, kto vlastne tú vírivku chcel a práve takúto vybral. Toto všetko príde, keď podceníte dostupnosť servisu a náhradných dielov, čo dvojnásobne platí pri relatívne lacných vírivkách.

 

NAŠE VÍRIVKY

 

Prečo relatívne lacných? Preto, že ak sa Vám zdá vírivka lacná, verte, že bude ešte poriadne drahá. Taká je realita. Lacná vírivka a drahý alebo žiadny servis. Všetko to začína inštaláciou vírivky. Kvalitné značky a firmy, ktoré ich v rôznych krajinách zastupujú, berú inštaláciu, uvedenie do prevádzky, zaškolenie obsluhy, bezplatný záručný servis, kvalifikovaný pozáručný servis a dostupnosť náhradných dielov ako samozrejmosť, ako neoddeliteľnú súčasť každej vírivky, ktorú vyrobia a predajú.

Inštaláciu vírivky, uvedenie do prevádzky a zaškolenie obsluhy musí robiť profesionál.

Po inštalácii Vám musí vystaviť revíznu správu o pripojení vírivky. Okrem toho každá kvalitná vírivka má svoje “rodné číslo”. Každý kvalifikovaný predajca značkových víriviek musí podľa tohto sériového výrobného čísla zaregistrovať Vašu vírivku aj v servisnom centre výrobcu. Vy tak máte istotu, že keby už Váš predajca nebol predajcom alebo by mu výrobca zrušil zastúpenie pre Vašu krajinu, stále budete mať dostupnosť náhradných dielcov a servisu. A budete si môcť v pohode a pokoji užívať všetko, čo Vám Vaša vírivka poskytuje.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU