Čistenie vírivky, prvý krok k čistej a zdravej vode vo vírivke

Čistenie vírivky môžeme rozdeliť do troch hlavných častí. Čistenie škrupiny vírivky, čistenie trysiek a potrubí vírivky, čistenie kabinetu a termokrytu vírivky.

Čistenie škrupiny vírivky, trysiek a potrubia vírivky je veľmi užitočné robiť pred každým novým napúšťaním vírivky vodou.

Čistenie víriviek rýchlo a efektívne  – vyskúšajte SpaBalancer

Vo vyčistenej vírivke sa tak voda  ľahšie udrží čistá, starostlivosť o vodu vo vírivke bude menšia a spotreba chémie bude nižšia. Okrem toho budete mať lepší pocit z čistej vírivky. Čistenie kabinetu vírivky a termokrytu vírivky môžete robiť podľa potreby kedykoľvek. Po vyčistení kabinetu a vonkajšej strany termokrytu je vhodné na jar a na jeseň použiť špeciálny spray alebo krém na povrch termokrytu, ale aj kabinetu, čím výrazne predĺžite ich životnosť a pekný vzhľad.

Na čistenie vírivky používajte len prostriedky k tomu určené. Na trhu ich je už v dnešnej dobe dostatok. Asi najlepšie, ktoré som doteraz poznal sú produktySpaBalancer. Ich kvalita je nekompromisná a to sa mi páči. Používať však môžete akúkoľvek značku, ktorá sa bude páčiť Vám. Nezabúdajte však, že čistenie vírivky nie je len vyleštená škrupina a nablískané trysky. Najdôležiťejšia je čistota potrubia vírivky. Tu Vám skutočne radím používať produkt na čistenie potrubí vírivky výhradne od SpaBalancer.

SpaBalancer nielen že dokonale vyčistí potrubie Vašej vírivky, ale najdôležitejšie je, že ho zbaví biofilmu plného baktérií, o ktorom mnohí ani nevedia, že tam je.

V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa čistenia vírivky, ale aj o vírivkách všeobecne mi píšte na info@virivkysaunybazeny.sk

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU