Infrasauny Clearlight a liečenie infračerveným žiarením

Marcia Knowlton z Westlake Village, Kalifornia, rozpráva svoj príbeh…
Predstavte si čistenie zubov bez krvácania, žiadnu bolesť pri cvičení a energiu na rozdávanie. Ako 64-ročná s fibromyalgickým syndrómom (FMS) som za viac ako 15 rokov nezažila návštevu zubára bez straty krvi.

Po použití Clearlight infrasauny dvakrát týždenne po dobu troch mesiacov som išla po troch mesiacoch na pravidelnú zubnú prehliadku. Moja dentálna hygienička bola ohromená, keď som nemala žiadnu krv v ústach a ustúpil mi zubný kameň. Spoznala som význam týchto vylepšení: chronický zápal, ktorý som mala niekoľko rokov, zmizolPoužitie infrasauny bolo jediné vysvetlenie: môj holistický zubár, ktorý mi ukázal článok o zápale, bol taký ohromený, že si okamžite objednal saunu domov a teraz ju využíva denne.

NAŠE VÍRIVKY

Infrasauna: Už nikdy bez nej!

Aj naďalej používam infrasaunu a nemám žiadne bolesti po cvičení a mám plno energie na každodenné aktivity. Takýto stav nie je bežný u niekoho, kto trpí niekoľko rokov fibromyalgickým syndrómom, chronickou únavou a častými prechladnutiami a chrípkou. To je ďalšia úžasná výhoda tejto sauny. Odvtedy, ako som pred troma rokmi prvýkrát použila infrasaunu, som nebola chorá ani prechladnutá, nemala som zapálené dutiny, bolesti ucha, ani chrípku! Je očividné, že používanie sauny ešte viac eliminovalo dlhotrvajúce bakteriálne infekcie ochorenia ďasien a uvoľnilo môj imunitný systém v boji proti každodenným chorobám. Ďalší bonus je ten, že môj manžel je veľmi šťastný, že má zdravšiu a zvodnejšiu ženu.

Blahodarné účinky infrasauny potvrdené vedcami

* 2/23/04 článok v časopise Time, “V ohni” hovorí o tom, že vedci našli prekvapujúcu súvislosť medzi zápalom a srdcovým infarktom, rakovinou, Alzheimerovou chorobou a inými ochoreniami.
“Musíme používať infrasauny, aby sme detoxikovali telo od množstva chemických látok a toxínov, ktorým sme neustále vystavení.”

– Dr. Brian Clement, riaditeľ, Hippokrates Health Institute

Používanie infrasauny detoxikuje naše telo od chemických látok a toxínov, ktoré nás obklopujú.

“Jedným z dôvodov, prečo má dlhé infračervené žiarenie blahodarné účinky na rôzne choroby, je schopnosť dlhých infračervených vĺn odstrániť toxíny, ktoré sú často jadrom mnohých zdravotných problémov.”

– Toshiki Yamazaki, MD, The Science of Far Infrared Therapies

NAŠE VÍRIVKY

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU