Kanadské vírivky

Nie všetky kanadské vírivky sú prvotriednej kvality, ako by ste od kanadských víriviek očakávali. Ako všade na svete a pomaly už vo všetkom, je aj v Kanade viacero výrobcov víriviek či hot tubov. Keď si pozriete ich stránky, všetci sú hrdí a všetci sú najlepší.

Výhodné kanadské vírivky

Samozrejme, všetky kanadské vírivky sú v niečom dobré.  Ja študujem vírivky a výrobcov víriviek vyše 16 rokov a nie len kanadských víriviek, ale celosvetovo.

Nespolieham sa na jednotlivé parametre kvality kanadských víriviek. Vsadil som všetko na kvalitu bez kompromisu a to v každom smere.

Preto som z množstva výrobcov kanadských víriviek  pre Vás vybral tých, ktorí majú podľa mojich dlhoročných skúseností najvyššiu kvalitu a spoľahlivosť vo všetkých dôležitých parametroch pre Vašu dlhoročnú spokojnosť s kanadskými vírivkami.

 

NAŠE VÍRIVKY

Beachcomber HOT TUBS

Legendou medzi kanadskými vírivkami je mimoriadne kvalitný, rokmi overený a energeticky najúspornejší BEACHCOMBER HOT TUBSDruhým je podľa môjho názoru  HYDROPOOL HOT TUBS so svojou úžasnou Self Clean Technology, ktorá dokáže za 15 minút kompletne vyčistiť všetku vodu vo vírivke. Tretím v poradí v mojom výbere vo výrobe kvalitných kanadských víriviek si myslím, že je SUN RISE spas, pre svoju maximálnu snahu minimalizovať energetickú náročnosť svojich víriviek a starostlivosť o ne.

Samozrejme v Kanade je veľa ďalších výrobcov kvalitných víriviek, ale ako som povedal, sústredil som sa na kvalitu bez kompromisu vo všetkých dôležitých parametroch, nie len v jednom či dvoch. Nikoho nechcem znevýhodniť, a preto otvorene hovorím, pokiaľ ma niekto presvedčí a ukáže mi kvalitnejšie kanadské vírivky, ako som vybral ja, budem to v plnej miere rešpektovať.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU