Kvalitné americké vírivky do záhrady, na dvor, terasu či do interiéru

Kvalitné americké vírivky do záhrady na dvor, terasu aj do interiéru sú teraz ešte krajšie, vybavenejšie a kvalitnejšie, za cenu, ktorá Vás poteší. Tieto skvelé vírivky budú na našom trhu pre vás dostupné už v máji tohto roku. Už od dnes prijímame predobjednávky, aby sme uspokojili všetkých záujemcov
o tieto krásne modely.

Prvou vírivkou, je vírivka z modelového radu CELEBRITY HOTTUBS – vírivka HOLLYWOOD

Všimnite si, že detaily exteriéru sú v mnohom lepšie, ako u najdrahších luxusných víriviek. Pohľad do interiéru vírivky vás o tom ešte viac presvedčí. Kvalitné hydromasážne trysky s rôznym hydromasážnym výkonom sú dômyselne usporiadané tam, kde ich najviac potrebujete. Plnohodnotné masážne ležadlo, pre celotelovú hydromasáž vrátane reflexnej masáže chodidiel, krčné trysky a unikátna dvojzónová regulácia pre ešte lepší pôžitok z vírivky. Okrem kvalitnej hydromasáže a dokonalého relaxu vďaka dvojrýchlostným hydromasážnym čerpadlám,  ktoré sú vždy pripravené poskytnúť vám tú najlepšiu relaxačnú ale liečebnú hydromasáž jediným stlačením tlačidla má táto nová vírivka aj vo svojom interiéri mnoho prvkov oveľa drahších luxusných víriviek.

Pozrite si krásne urobený vortex skimer s praktickým krytom pre filter, alebo úžasne ergonomicky tvarované opierky hlavy z kvalitného materiálu EVA, či praktické miesta na bezpečné odkladanie pohárov. Konečný punc dokonalého luxusu vám dá na želanie mimoriadne kvalitný audiosystém s Bluetooth, k tomu zabudované reproduktory a celoobvodové podhladinové osvetlenie a podsvietenie prvkov.

Druhým skvelým modelom je vírivka BROADWAY

Všetky vlastnosti a vybavenie oboch nových víriviek sú totožné, len vírivka BROADWAY má iné vnútorné usporiadanie a je o pár centimentrov menšia. Aj vírivka BROADWAY vyniká dokonalou ergonómiou, všimnite si bezbariérové multi level sedenie, ktoré uspokojí aj najnáročnejších.

Pokiaľ  aj vás zaujali tieto dve skvelé vírivky, využite čím skôr zvýhodnenú cenu v predobjednávkach, ktoré prijímame len do konca marca 2018, tak aby ste už v máji mali svoje vírivky doma.

 

Všetky informácie o cenách a dodacích podmienkach získate, keď kliknete na tlačítko a napíšete nám.

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU