„Kvalitné vírivky“ alebo nie je kvalita ako kvalita

A preto slogan „kvalita je najlepší recept“, je našim krédom nielen vo všetkých našich produktoch, ale aj vo všetkých našich službách.

Nie všetky vírivky sú kvalitné

Je úplne samozrejmé, že každý kto si vyberá vírivku, či už do interiéru alebo do exteriéru na dvor alebo na terasu, každý hľadá dobrú cenu v dobrej viere, že získa aj kvalitu. Pre laika je výber spoľahlivej vírivky o to ťažší, že kvalitu vírivky v podstate ani nevie komplexne posúdiť a „KVALITU“ vlastne ponúkajú všetci a pojem kvalitný produkt je dnes už v mnohých prípadoch žiaľ len otázkou marketingu. Okrem toho sú v hre tie úžasné zľavy a akciové ponuky, že zaslepia na čas aj racionálne uvažovanie a človek tak rýchlo utratí svoje peniaze za niečo, čo je síce za super cenu, ale na míle vzdialené od skutočnej kvality. Hľadanie kvality pri výbere vírivky je veľmi dôležité.

Americké vírivky Marquis

Americké vírivky Marquis

Nepodceňte výber vírivky

Keď patríte k tým šťastlivcom, ktorí unikli vábeniu super zliav a super cien, môžete sa pokojne sústrediť na hľadanie kvality cez značku, históriu, referencie a nielen cez marketing. Ale pozor, ani tu to nebudete mať jednoduché, keď budete dôslední, po čase zistíte, že vnímanie kvality je pre každú značku iné. Niekto je najkvalitnejší, že má nerozbitný kabinet vírivky, iný je najkvalitnejší, lebo má tlakovú filtráciu, ďalší je najkvalitnejší, lebo má odnímateľný ovládací panel, iný zasa najtichšie cirkulačné čerpadlo atď… nič z toho však samo o sebe nie je dôležité a často ani praktické. Vy však hľadáte kvalitu, kvalitnú značku, od ktorej očakávate, že splní všetky vaše očakávania a potreby, pre ktoré si vírivku vyberáte, a teda bude pre vás skutočnou zárukou dlhodobej kvality.

Aké sú vaše nároky na vírivku?

Skúste sa teraz zamyslieť nad tým, čo definuje vašu predstavu o kvalite vírivky, keď sa hocikde dočítate, že tá alebo tá značka sú „kvalitné vírivky“. Je to dôležité, lebo čo si pod kvalitou predstavuje jedna značka, nemusí druhá a opačne. Pri pozornom porovnávaní jednotlivých značiek víriviek tak nájdete výrazné rozdiely. Vírivka je zložité zariadenie zložené z mnohých komponentov od mnohých výrobcov. Preto je mimoriadne dôležité posudzovať kvalitu vírivky komplexne s dôrazom na značku, teda výrobcu vírivky, jeho skúsenosti, výrobný závod, históriu, reputáciu, a samozrejme tiež na vášho potenciálneho dodávateľa a komplexnosť jeho služieb. Kvalitní výrobcovia si vyberajú kvalitných dodávateľov komponentov, ktorí potom pre nich vyrábajú komponenty presne podľa ich požiadaviek, patentov, priemyselných úžitkových vzorov a podobne. Len u takýchto výrobcov máte záruku komplexnej a dlhodobej kvality. Preto sa nedajte zmiasť skvelým marketingom mnohých výrobcov či predajcov, ktorí sa oveľa viac sústreďujú na „wow efekt“a propagáciu značky, ako na komplexnú kvalitu.

Kanadské vírivky Beachcomber

Kanadské vírivky BeachcomberŽivotnosť a spoľahlivosť víriviek

Sústrediť sa od prvopočiatku výroby na dlhodobú kvalitu a životnosť a komplexné služby je „beh na dlhú trať“, ktorý nedovoľuje robiť kompromisy. Preto je pochopiteľné, že presadiť sa kvalitou trvá oveľa dlhšie ako presadiť sa akciovou cenou a výraznými zľavami z aj tak najprv umelo predražených produktov. Na druhej strane však kvalitný produkt pretrváva oveľa dlhšie, získava si reputáciu, rešpekt a dlhodobo spokojných zákazníkov. Aj tí, čo v minulosti naleteli na kúpu lacných nekvalitných víriviek a vírivku naďalej chcú, tú druhú si vždy kúpia overenú a kvalitnú. Pred vyše dvadsiatimi rokmi, keď som sa začal o vírivky zaujímať, chodil som po svetových aj domácich výstavách, lebo internet bol u nás ešte v „plienkach“.

Ponuka víriviek na trhu

Keď som videl čo ponúkajú rôzni predajcovia a ako to prezentujú, rozhodol som sa, že ak mám s vírivkami pracovať, tak to musí byť najvyššia kvalita bez kompromisu a to aj v produktoch aj v službách. Stanovil som si priority, začal som hľadať kvalitu. Mal som predstavy, požiadavky aj očakávania. Sústredil som sa nielen na kvalitu samotných víriviek, ale aj na ďalšie vlastnosti, výhody a riešenia, ktoré prinášajú úžitok svojmu majiteľovi. Nemenej dôležitá bola pre mňa celosvetová reputácia výrobcu a spokojnosť zákazníkov s jeho produktmi, šírka sortimentu, záruky, servis a dostupnosť dielov. Odvtedy prešlo veľa rokov než som našiel to najlepšie, čo svet víriviek ponúka, ale hlavne, že sa mi to podarilo, lebo aj toto bol vlastne „beh na dlhú trať“. Teraz viem, že mám v ponuke to najlepšie z najlepšieho a bez kompromisov. Výkonovo, technologicky, kvalitatívne aj úžitkovo s veľkým náskokom pred akoukoľvek
konkurenciou.

Kvalita pri vírivkách nepozná kompromisy

Ale rozprávať o kvalitnom produkte je ako rozprávať o dobrom víne či jedle. Pokiaľ neochutnáte, tak neuveríte. Príďte a OCHUTNAJTE KVALITU.

U nás si môžete nezáväzne a zadarmo v absolútnom súkromí a bezpečí vyskúšať v reálnej prevádzke vírivky uznávaných značiek s celosvetovou spokojnosťou zákazníkov vyše 98 %. Je veľmi pravdepodobné, že vyskúšaním si viacerých modelov víriviek MARQUIS a BEACHCOMBER a ich porovnávaním s porovnateľnými modelmi akejkoľvek inej značky nájdete vírivku, ktorá splní všetky vaše očakávania.
Takto s istotou nájdete vírivku, do ktorej sa budete vždy tešiť a nie ju len vlastniť. A to je zmyslom našej práce. Vaša dlhodobá spokojnosť.

REZERVOVAŤ TERMÍN NA VYSKÚŠANIE VÍRIVIEK

Termín skúšania víriviek si rezervujte na 0908 722 270 alebo na info@virivkysaunybazeny.sk