Lacné vírivky – kvalitné vírivky na terasu aj do záhrady

Lacné a kvalitné vírivky do interiéru, ale aj na terasu či do záhrady, sú v dnešnej uponáhľanej dobe stále častejšou požiadavkou.

Denne sa snažím pomáhať ľuďom s výberom vírivky, servisom vírivky či starostlivosťou o vodu vo vírivke. Spracoval som aj vzdelávací e-book, ktorý pomáha vám, záujemcom o kúpu vírivky zorientovať sa v tejto problematike. Týmto e-bookom vám nechcem povedať, aby ste si kupovali len drahšie vírivky, alebo len vírivky renomovaných  značiek. Hlavný dôvod, prečo tento e-book tvorím a aktualizujem je, aby vám ušetril peniaze.

Zdravie a relax

Ja veľmi dobre viem, že nie každý si však môže dovoliť tie najlepšie a najluxusnejšie kanadské či americké hydromasážne vírivky. Ale tiež veľmi dobre viem, že všetci si zaslúžia užívať si relax a liečebné výhody, ktoré kvalitné vírivky skutočne poskytujú. Nezáleží na výške príjmov. Nie každý má možnosť vlastniť Audi, BMW či Mercedes, ale pritom skoro každý vlastní auto. Súhlasíte? Za posledné roky, som dostal veľmi veľa dopytov a požiadaviek  na  lacné, ale pritom kvalitné vírivky určené pre obmedzené rodinné rozpočty na vírivku.

Prvým a najväčším problémom ako vyriešiť tieto požiadavky, bolo nájsť kvalitného a overeného výrobcu víriviek s čo najdlhšou históriou, ktorý by bol ochotný vyrábať aj malé série z tých najkvalitnejších komponentov. Druhým veľkým problémom alebo skôr výzvou bolo vyriešiť vybavenosť takýchto víriviek, aby to boli skutočne kvalitné vírivky, postavené len z kvalitných komponentov, poskytujúce  dostatočnú hydromasáž, ale pritom lacné vírivky, ktoré si môže dovoliť takmer každý, kto denne tvrdo pracuje.

S využitím všetkých svojich schopností a doterajších skúseností s vírivkami a v spolupráci s výrobcom sme si určili priority, ktoré musí kvalitná a pritom lacná vírivka mať. V prvom rade kvalitnú konštrukciu a škrupinu vírivky, kvalitné čerpadlá, hydromasážne trysky, filtráciu, riadenie a ovládanie, ozonátor, základnú bázu – podlahu a termokryt. Ak je cieľom kvalitná ale lacná vírivka, všetko ostatné je druhoradé a nepodstatné.

Zamerajte sa na to dôležité

Vylúčili sme veľké množstvá v podstate nepotrebných malých trysiek, vzduchových trysiek, desiatky svetielok a iných nepotrebných vecí. Sústredili sme sa len na kvalitu, jednoduchosť ovládania, nenáročnú údržbu a dobrú hydromasáž. Myslím, že sa nám to v tomto segmente skutočne lacných akrylátových víriviek aj nadmieru podarilo, nakoľko naše lacné vírivky dokážu poskytovať nie len relaxačnú, ale  súčasne aj terapeutickú – liečebnú hydromasáž na všetkých miestach vo vírivke.

Viem, že na trhu je veľa víriviek v ponukách bombasticky nafotených, s veľkým množstvom trysiek, svetielok, s rádiom a podobne, vo fantastických akciách a zľavách, ale môžete sa spoľahnúť, že v tomto prípade ide vždy len o vyvolanie pocitu výhodnej kúpy, nič viac. Kvalita týchto víriviek býva tak isto mizerná, ako aj po predajný servis a služby niektorých takýchto predajcov.  Denne mám desiatky telefonátov s požiadavkami na servis a náhradné diely na takéto vírivky, alebo na starostlivosť o vodu v týchto vírivkách.

Sú to veľmi jednoduché počty, keď sa budete pri výbere svojej vírivky orientovať na cenu a záleží vám na vašich peniazoch, aj keď váš rozpočet bude 4 alebo 5 tisíc eur, vždy pozerajte na kvalitu a držte sa overenej pravdy, že menej býva viac. Preto sme aj my volili radšej menej komponentov a prvkov, ale kvalitných. Nedajte sa zlákať veľkým počtom aj keď nepodstatných trysiek, svetielok, reproduktorov, čerpadiel a čo ja viem ešte čoho, ktoré ponúkajú na prvý pohľad lacné vírivky a takmer vždy vo výhodnej akcii. Toto nie je v danom segmente víriviek podstatné,  často krát ani dobré ani užitočné. Dbajte na to, hlavne pokiaľ máte takto obmedzený rozpočet.

Vážte si svoje ťažko zarobené peniaze, obzvlášť pri výbere lacnej vírivky, nedajte sa nachytať na super zľavu práve pre Vás a nevyhadzujte svoje peniaze oknom. Sústreďte sa na to podstatné. Sústreďte sa na kvalitu. Presvedčte sa sami, že aj kvalitné môže byť lacné. V jednoduchosti je krása. Myslím, že sa nám spoločne s výrobcom víriviek podarilo nájsť recept na kvalitnú a lacnú vírivku, a že vírivky PREMIER SPAS vám budú dobre slúžiť.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU