Pomoc a poradenstvo pri výbere kvalitnej infrasauny.

Prečo sú kvalitné infrasauny Clearlight  jednoznačne tie najlepšie infrasauny?

Asi ste už počuli alebo čítali, že infrasauny Clearlight sú najlepšie infrasauny na trhu. Prečo toľko lekárov a wellness kliník, ako Hippocrates Health Institute a Whitaker Wellness Center používajú infrasauny Clearlight? Preto, že infrasauny Clearlight majú skutočne tie najlepšie liečivé a detoxikačné účinky.

A sú infrasauny Clearlight pre vás skutočne tie najlepšie infrasauny?

Clearlight Infrared Saunas je suverénne a jednoznačne najlepšia značka infrasáun, akú som mal možnosť za posledných osemnásť rokov spoznať. Toto odporúčanie je založené na 4 rokoch výskumu, ktorý zahŕňa použitie a porovnávanie viacerých značiek a diskusie s mnohými majiteľmi a výrobcami. Nádejou je, že náš výskum vám pomôže pri rozhodovaní pre vás a vašu rodinu. Bohužiaľ, toto odvetvie má veľa dezinformácií a mnohé značky vyzerajú rovnako. Chcem vám pomôcť pochopiť, čo je medzi značkami odlišné, aby ste si mohli vybrať to najlepšie pre vašu rodinu.

Spoločnosť bola založená pred 20 rokmi Dr. Raleigh Duncanom a je stále v jeho vlastníctve. Je to skutočný inovátor a priekopník v infražiaričoch. Inovátor karbón-keramických zmesí, infražiariče True Wave II majú najlepšiu detoxikačnú infračervenú penetráciu zo všetkých žiaričov na trhu. Saunové kabíny vyrábajú z prvotriedneho výberového bieleho topoľa a kanadského červeného cédra. Infrasauny Clearlight poskytujú jednoznačne najlepšiu záruku v tomto priemysle. Skutočná celoživotná záruka na všetko vrátane káblových a zvukových systémov.

Čo robí infračervené sauny Clearlight tak odlišné?

Je dôležité pochopiť, že 95% všetkých sáun sa vyrába na 4 čínskych montážnych linkách. Ktokoľvek si môže vytvoriť svoju značku a začať predávať ako “výrobca”, alebo dovážať a predávať výrobok takéhoto “výrobcu”! Niektoré spoločnosti pridávajú niekoľko funkcií, ako sú napríklad magnetické toky alebo svetlá naviac, aby sa pokúsili odlišovať. Naopak, spoločnosť vyrábajúca infrasauny Clearlight  bola od začiatku inovátorom. Je veľmi pozoruhodné, že ich patentované  karbón-keramické žiariče sa rozprestierajú v kabíne infrasauny len do úrovne ramien. Hlava je tak chránená pred nepriaznivým prehrievaním. Môžu si to dovoliť vďaka mimoriadne kvalitným a silným karbón-keramickým žiaričom, ktoré naviac nezaťažujú priestor sauny škodlivými  EMF ani ELF.

Tieto skvelé infražiariče sú vlastne unikátnou kombináciou užitočného uhlíka s keramickými vláknami vtkanými do uhlíka. Takmer všetky ostatné sauny, ktoré používajú karbónové infražiariče majú nimi vyloženú kabínu infrasauny takmer až k stropu. To sa robí na kompenzáciu nízkych emisií uhlíka, ktoré používajú lacné značky.  Mnohé infražiariče alebo lepšie povedané “žiariče” tváriace sa ako uhlíkové, majú tak slabú vrstvu uhlíka, že majú minimálny alebo žiadny infračervený prínos. Na prvý pohľad to však nevidieť a žiadny predajca Vám to nepovie a možno to ani nevie. Dôležité je že má infrasaunu za “super cenu”.

A teraz sa na infrasauny pozrime ešte detailnejšie. Návrh drevených kabín infrasáun Clearlight. Prvotriedne výberové topolové a cédrové drevo je vysušené vzduchom a konštrukcia nepoužíva žiadne toxické lepidlá alebo chemikálie. Zahrievanie a vdychovanie toxických chemikálií v uzavretom priestore je prevažujúce u niektorých lacných infrasáun a radím vám, treba sa im vyhnúť.

Montáž predpripravených infrasáun Clearlight  nevyžaduje žiadne nástroje, trvá asi 1 hodinu.  Infražiariče v infrasaunách Clearlight  sú rozmiestnené po celom obvode sauny, ale aj za nohami, po stranách nôh a predovšetkým vpredu. Toto umožňuje dokonalé prehriatie celého tela až do jadra, čo je nesmierne dôležité pre dokonalú detoxikáciu z hĺbky tela a liečenie aj hlbšie skrytých zápalov. Toto chýba 95% všetkých infrasáun na trhu. Navyše vám infrasauny Clearlight posytujú perfektne vyhriatu podlahu, čo celý detoxikačný a liečebný proces ešte umocňuje. Na chodidle existuje 20 000 pórov a je veľmi prospešné udržovať pri saunovaní chodidlá aj celé dolné končatiny v dostatočnej teplote. Toto veľmi pomáha  udržiavať teplotu tela po celú dobu saunovania, čo prináša veľké výhody v zrýchlenom prietoku krvi a tým aj v samotnej detoxikácii.

Liečebné a detoxikačné účinky infrasáun Clearlight sú preto neporovnateľne lepšie oproti iným saunám. Takto vyhriatu podlahu sauny má v ponuke okrem infrasáun Clearlight len jeden výrobca. Ďaľšou doteraz neprekonanou inováciou sú v produktovej rade Sanctuary pridané dva výkonné infražiariče, ktoré poskytujú až 20násobok energie-infražiarenia oproti najbližším konkurentom.

Vykazujú tieto infrasauny skutočne nízke až nulové hladiny EMF?

Toto je kritická oblasť, ktorá by mala znepokojovať kždého, komu záleží na vlastnom dlhodobom zdraví. EMF (Elektromagnetické pole) nielenže nás obklopuje denne zo všetkých foriem elektronických zariadení, ale je nadmieru hazardujúce a nezodpovedné tráviť čas určený na relax, detoxikáciu či liečbu v malom priestore infrasauny vykazujúcej vysoké nebezpečné a pre dlhodobé zdravie škodlivé úrovne elektromagnetických polí.

Spoločnosť, ktorá vyrába infračervené sauny Clearlight, bola prvým priekopníkom a ponúkla skutočne podnormatívne až nulové úrovne EMF a ELF. Zatiaľ čo mnohé spoločnosti tvrdia že majú tiež nízke úrovne EMF, spoločnosť vyrábajúca infrasauny Clearlight podporuje svoje tvrdenie nezávislými výsledkami testov a pravideľne ich zverejňuje. Udržanie úrovne EMF pod 3,0 Milligauss (mG) sa považuje za bezpečnú úroveň pre používanie infrasauny. Infrasauny  Clearlight vykazujú takmer nulové EMF s hodnotením 0,05 mG. Niektoré infrasauny na trhu však majú hodnoty EMF  10-30 mG, teda až vyše 10x nad normu, ale nájdu sa aj také produkty, ktoré normu presahujú 20 – 60 násobne.

Pozor na lacné infrasauny. Najlepšie je si hodnoty EMF zmerať v zapnute infrasaune priamo u predajcu. Merače sú na trhu voňe dostupné. Pozor na “certifikáty”, ich pravdivosť býva pochybná. Keď si budete porovnávať namerané EMF hodnoty rôznych modelov, je veľmi dôležité vedieť, kde boli tieto hodnoty namerané a odčítané. Najvyššie hodnoty sú vždy v tesnej blízkosti infražiaričov Optimálne merania sú 3 – 5 cm od infražiaričov. U Clearlight infrasáun sa môžete spoľahnúť na absolútnu bezpečnosť ovaše dlhodobé zdravie, hodnoty EMF sú hlboko pod normou až nulové.

Takže pozor na rôzne merania a “certifikáty”, merania môžu urobiť v strede sauny a tvrdiť, že vykazujú hodnotu EMF napríklad 10mG, čo je síce viac, ako tri krát nad oficiálnu normu, ale už celkom prijateľná hodnota oproti 70 – 180mG, ktoré nameráte u väčšiny lacných sáun. No keď si aj u sauny s takto “nízko” deklarovanou hodnotou /10mG/ EMF premeriate hladiny EMF v blízkosti žiaričov, vo väčšine prípadov vystúpi hodnota na úroveň 30mG a viac, čo je už veľmi znepokojivé a nebezpečné, nakoľko prekračuje stanovenú normu viac, ako 10x.

Ako je to v skutočnosti s najlepšou poskytovanou zárukou v tomto priemysle?

Ponúkajú infrasauny Clerlight skutočne aj najlepšiu záruku v odvetví?

JEDNOZNAČNE  ÁNO! Infrasauny Clearlight majú doživotnú záruku všetkých komponentov okrem žiaroviek. To zahŕňa elektroinštaláciu, rádio, kabínu infrasauny, infražiariče, ale aj pánty na dverácha madlo. Toto si výrobca infrasáun Clearlight môže dovoliť vďaka vyše 20-ročným skúsenostiam a nadštandardnej kvalite svojich produktov a s celosvetovo maximálnou spokojnosťou majiteľov infrasáun Clearlight. V tomto odvetví polovica firiem v priebehu niekoľkých rokov skončí podnikaním. Chcete kúpiť infrasaunu od spoločnosti, ktorá ešte nevie, ako dlho bude poskytovať záruku, alebo ju poskytuje len na rok či dva, a či to aj skutočne dodrží?

Clearlight sauna a recenzie zo sveta – čo odhaľujú?

Mnohé recenzie zo spoločnosti Clearlight ukazujú, že s touto spoločnosťou sú mimoriadne spokojní aj spotrebitelia aj vedúci zdravotnícki pracovníci. Veľmi pozoruhodní lekári a kliniky ako Dr. Whitaker  z Wellness Clinic Whitaker a Dr. Clement z Hippokratovho ústavu schvaľujú a používajú so svojimi pacientmi Clearlight sauny. Po dôkladnej štúdii a diskusiách s mnohými tými pravými odborníkmi a čítaním ich recenzií som sa rozhodol pred štyrmi rokmi, že si infrasaunu Clearlight kúpim, vyskúšam a overím si všetky fakty a tvrdenia, vzájomne porovnám s inými na trhu dostupnými infrasaunami. Bol sme s ňou a stále som mimoriadne a nad mieru spokojný, a preto som ju pred dvomi rokmi hrdo zaradil do ponuky na www.virivkysaunybazeny.sk pre všetkých, ktorý chcú len výnimočne kvalitné a hlavne maximalne zdraviu prospešné produkty.

Dnes po štyroch rokoch, keď píšem tento blog, máme už aj na Slovensku veľa spokojných  majiteľov  infrasáun Clearlight a niektorí sa podelelili s vami o svoje skúsenosti formou referencií, ktoré tiež nájdete na tejto stránke, v hlavnom menu položka “REFERENCIE”. Tak, ako aj už spokojní zákazníci aj ja som presvedčený, že s infrasaunou Clearlight nebudete nikdy sklamaní a že ešte mnohokrát si poviete, že kúpa práve infrasauny Clearlight  bola jednoducho tá správna voľba.

Infrasauny Clearlight a na porovnanie aj iné infrasauny si môžete u nás nezáväzne vyskúšať. 

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU