Predaj víriviek a poradenstvo pri výbere vírivky od A do Z

Predaj víriviek u nás vždy začíname bezplatným poradenstvom pri výbere vírivky. Riešime všetky otázky zákazníkov týkajúce sa víriviek od začiatku až dokonca a ešte dlho po tom v rámci záručných aj pozáručných servisných služieb a poradenstva.

 Akú vírivku vybrať ?

V prvom rade ide o rozhodnutie zákazníka či to bude exteriérová vírivka na dvor alebo na terasu, vírivka do záhrady alebo vírivka do zeme a či bude vírivka v zime využívaná alebo budeme v rámci servisu vírivky robiť aj zazimovanie vírivky. Keď ide o umiestnenie vírivky do interiéru, zhodnotíme priestor, jeho veľkosť a spôsoby odvetrávania, poprípade doporučíme vhodné odvlhčovacie zariadenie.

Ďaľším krokom je vyhodnotenie potrieb zákazníkov čo do veľkosti vírivky a výber tej najoptimálnejšej veľkosti a dispozičného riešenia vo vírivke. Potom riešime so zákazníkom otátzku jeho priorít v tom čo od vírivky očakáva, aby sme sme mohli opäť vybrať to najoptimálnejšie riešenie k maximálnej spokojnosti každého zákazníka.

Výber vírivky a odskúšanie vírivky pred kúpou

Po tomto základnom výbere majú všetci, ktorí si chcú vírivku vážne kúpiť, nie len naši zákazníci u nas nezáväzne a zadarmo vyskúšať a porovnať viacero víriviek.Týmto skúšaním a vzájomným porovnávaním viacerých víriviek na jednom mieste, ale i víriviek od iných predajcov si každý zákazník na základe získaných pocitov z jednotlivých víriviek s najväčšou pravdepodobnosťo vyberie tú najlepšiu vírivku pre svoje potreby a bude ju pravideľne s rodinou či priateľmi aj využívať.

Pri skúšaní ide hlavne o celkové pohodlie vo vírivke, vstup do vírivky, výstup z vírivky, pohodlie ležania a sedenia vo vírivke, kvalita celkového spracovania vírivky, prevádzkové náklady na vírivku, dostupnosť servisu na vírivku, dostupnosť náhradných dielov a súčiastok na vírivku, doplnky k vírivke , starostlivosť o vodu vo vírivke, bežná údržba vírivky, kvalita termokrytu vírivky a manipulácia s ním, zdravotné účinky a prínosy pre zdravie,kvalita terapeutickej hydromasáže, možnosť regulácie intenzity, času a  mista /telesnej partie/ tejto masáže, kvalita relaxačnej masáže.

Vírivka na mieru

Až poznaním  všetkých týchto detailov  sa následne  vyberie zákazníkovi takpovediac vírivka na mieru. Po odsúhlasení vybraného modelu vírivky zákazníkom prichádza na rad výber farebných kombinácií vírivky, teda farba škrupiny vírivky, farba kabinetu vírivky, farba termokrytu. Nasleduje výber výbavy vírivky a doplnkov k vírivke.

Keď už máme vírivku kompletne vzájomne odsúhlasenú, podľa je príkonu dodáme zákazníkovi požiadavky na elektrické pripojenie danej vírivky. Potom dohodneme termín dodávky, inštalácie, uvedenia do prevádzky a zaškolenia obsluhy vírivky. Vystavíme revíznu správu o pripojení vírivky a zaregistrujeme vírivku v našom servisnom centre a v servisnom centre výrobcu vírivky.

Vážení zákazníci, záujemcovia o kúpu vírivky, nezabúdajte že kúpa vírivky je investícia, pred kúpou akejkoľvek vírivky a od kohokoľvek si čo najviac víriviek vyskúšajte, aby ste si vybrali takú, ktorá bude pre vás najvhodnejšia po každej stránke.

Hlavne aby mala minimálne prevádzkové náklady a požiadavky na starostlivosť, aby vám poskytovala maximálne pohodlie, aby vám posytovala dokonalú terapeutickú hydromasáž, ale aj relaxačnú masáž, aby celková kvalita a životnosť vírivky bola čo najlepšia a najdlhšia – aspoň 20 – 30 rokov overených praxou.

Prečo to takto robíme od začiatku až do konca ?

Dôvod je jednoduchý.
Chceme mať len spokojných zákazníkov!
Od začiatku až do konca, lebo kúpou vírivky sa všetko len začína.
A to na dlhé a dlhé roky.

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU