Úprava vody vo vírivke-bezchlórová chémia do víriviek

Systém bezchlórovej starostlivosti o vodu vo vírivkách “AquaSafe 90” využíva na úpravu vody vo vírivkách silu enzýmov morských rias koncentrovanú v základnom prostriedku tejto prírodnej bezchlórovej chémie do víriviek. Systém “AquaSafe 90” ponúka aj množstvo prírodných, ekologických a bezpečných produktov bez ťažkých chemikálií na úpravu vody vo vírivkách a na čistenie potrubí a filtrov víriviek. Výrazne pomáha udržiavať čistú a zdravú vodu bez chlóru po celé 3 mesiace.

Úprava vody vo vírivke so systémom AquaSafe 90 je jednoduchá!

Túto novinku na Slovenskom trhu v bezchlórovej starostlivosti o vodu  pre vás už vyše roka testujeme v našich vírivkách a funguje spoľahlivo. Používaním systému “AquaSafe 90” na úpravu vody vo vírivke nevznikajú žiadne korózne chemikálie, ktoré by spôsobili hrdzu, škvrny alebo znečistenú vodu. Čerpadlá víriviek, filtre, ohrievač a každá časť vašej vírivky, ktorá je v kontakte s vodou upravenou systémom “AquaSafe 90” bude mať dlhšiu životnosť.

Ako funguje úprava vody vo vírivkách so systémom “AquaSafe 90”?

Systém “AquaSafe 90” na úpravu vody vo vírivkách používa 14 prírodných enzýmov z morských rias, ktoré pomáhajú udržiavať vodu vi vírivkách čistú a zdravú po celé tri mesiace, teda po výrobcami víriviek odporúčanú dobu výmeny vody. Vzorec enzýmov morských rias aplikovaný v produkte AquaSafe90, základnom produkte celého systému bezchlórovej starostlivosti o vodu vo vírivkách,  systému “AquaSafe 90” rozkladá baktérie a vírusy.

AquaSafe90 je netoxický, ľahko použiteľný a úsporný. Produkt AquaSafe90 nespôsobuje vyrážky, svrbenie, pálenie a začervenanie očí, suchú pokožku či nepríjemný zápach, čo bežne spôsobujú  prostriedky na báze chlóru alebo brómu. So systémom “AquaSafe 90” na bezchlórovú úpravu vody vo vírivkách môžete zabudnúť na otravné každodenné meranie pH alebo hladiny chlóru či brómu vo vode. Zabudnúť môžete aj na sprchu po použití vašej vírivky, pretože “AquaSafe 90” necháva pokožku čistú, jemnú a zamatovo hladkú.

Produkty systému “AquaSafe 90” na základnú bezchlórovú úpravu vody a celkovú starostlivosť o vodu vo vírivke

  1. Produkt AquaSafe90 na trojmesačnú starostlivosť o vodu vo vírivke- dávkovanie 1x za tri mesiace.
  2. AquaSafeNaturalSpaClarifierpomáha udržiavať vodu jasnú a čistú a odstraňovať tuky – dávkovanie 1 x týždenne.
  3. AquaSafeSpaScalepomáha udržiavať kontrolu nad vodným kameňom a kovmi a zabraňuje ich usadzovaniu – dávkovanie 1 x za tri mesiace alebo podľa potreby pri dopúšťaní vody do vírivky.
  4. AquaSafeCrossoverCleanserprirodzene vyčistí všetky kontaminanty a zvyšky, ktoré sú už prítomné, hlboko v potrubiach a inštaláciách vírivky – používa sa 1 x ročne a pri prechode z akéhokoľvek iného systému starostlivosti o vodu na bezchlórovú úpravu vody vo vírivkách systémom “AquaSafe 90”
  5. AquaSafefilter Cleaner prirodzene vyčistí všetky nečistoty a zvyšky, ktorými sú filtre vírivky hlboko znečistené – používanie minimálne 1x za 14 dní pokiaľ využívate vírivku 2 – 3 x týždenne, alebo častejšie, pokiaľ je voda zakalená alebo vírivka používaná častejšie a viacerými osobami.
  6. AquaSafeHydroCombje výborný mechanický pomocník na dôkladné vyčistenie filtrov vírivky vodou. Vodou filtre čistite 1 x týždenne ale vždy aj pred použití prostriedku AquaSafe filter Cleaner najprv filtre dôkladne očistite vodou.
  7. AquaSafePreFilters filtráciou do 0,5 mikrónu – používajte ho vždy pri napúšťaní alebo dopúšťaní vírivky vodou. Výrazne pomáha a odstraňuje minerálne častice, prach, sediment, chlór, chuť, pachy, zákal, farby, železo, olovo, meď, oxid železitý, arzén, hliník, ortuť, kadmia, uhľovodíky, pary, sírovodík a extra jemný sediment. Tým, že filtruje od 0,5 mikrónu, odstraňuje MTBE (metyl-t-  butyl éter), výborný pre studničné vody.

Prostriedky systému “AquaSafe 90” na bezchlórovú úpravu vody vo vírivkách sú kompatibilné s bežnými produktami na úpravu vody

To znamená,  že pokiaľ ste napríklad spokojní s tým systémom, ktorý doteraz používate a zaujme vás niektorý s produktov / mimo produktov 1. a 2./ môžete ich používať. V prípade, že máte záujem prejisť na bezchlórovú starostlivosť o vodu vo vašej vírivke a komplexne používať systém “AquaSafe 90″napíšte nám alebo zavolajte na 0908 722 270 a pošleme vám podrobný manuál k celému systému a práci s  jednotlivými produktami.

Čo hovoria laboratórne štúdie?

Mnoho nezávislých laboratórií testovalo vlastnosti vzorca enzýmov produktu AquaSafe90. Vo všetkých prípadoch boli baktérie a vírusy odstránené za 30 sekúnd.

E.coli

Univerzita Connecticutu v roku 1995 rozhodla, že enzýmy AquaSafe eliminujú baktérie E.  coli,  pseudomonasaeruginosa a staphylococcusaureus.

Trichophytonmentagrophytes

Táto huba, ktorá existuje predovšetkým vo forme spór, spôsobuje plesne. V roku 1995 University of Connecticut rozhodla, že enzým AquaSafe eliminuje spóry. Tiež zistili, že enzým AquaSafe bol účinnejší pri odstraňovaní plesní nôh športovcov než v prípade tradičných liekov.

Legionellapneumophila

Tento mikroorganizmus spôsobuje legionársku chorobu. V roku 1995 Bio ResearchLaboratories z Redmondu v štáte Washington stanovili, že AquaSafe eliminuje tento organizmus za 30 sekúnd.

Parvo

Toto je smrteľná choroba pre psov. Enzýmy produktu AquaSafe eliminujú parvovírus. Enzým sa môže postriekať priamo na zviera a veľkoryso nastriekať do chovných staníc bez odstránenia zvierat. To len prináša úžitok zvieratám a srsti, pretože biologicky rozkladá enzýmy tvrdé proteíny, ale tiež účinne eliminuje blchy a ich vajíčka.

Salmonellacholeraesuis

V roku 1997 Bio ResearchLaboratories zistili, že enzýmy produktu AquaSafe90 eliminujú salmonelu. Tento výskum bol vykonaný pre mäsový a hydinársky priemysel.

E.faecium

V roku 2002 Bio ResearchLaboratories potvrdil, že AquaSafe inhibuje E.faecium, jednu z dvoch vedúcich baktérií nachádzajúcich sa v kúpeľnej vode.

Biologický dopyt po kyslíku: AquaSafe90 versus Chlór

AquaSafe90 má rovnaké hodnotenie BSK ako chlór, ale AquaSafe nemá žiadnu toxicitu pre žiadnu živú vec, je 100% neškodný pre deti, domáce zvieratá, ryby, vtáky, plazy, rastliny, rieky, jazerá, potoky a rybníky. Neškodí ničomu okrem baktérií a vírusov, ale má zabíjajúcu schopnosť chlóru.

Akútna toxicita pre pstruha dúhového: AquaSafe90 versus Chlór

Pstruh dúhový je veľmi citlivý na toxíny v životnom prostredí, a preto sa používa pri testoch toxicity. Rozsiahla séria testov s našimi enzýmami odhalila pomer smrteľnej koncentrácie (LC50) 20 341,4 dielov na milión. Na porovnanie má chlór hodnotu LC50 7,4 častí na milión. To znamená, že chlór použitý na dezinfekciu našej pitnej vody je 316-krát viac toxický ako enzýmy produktu AquaSafe90. Enzýmy produktu AquaSafe vo vode sú pre ryby a životné prostredie neškodné. Chlór na druhej strane je zničujúci pre ryby aj životné prostredie.

A čo bezpečnosť výrobku?

Testy bezpečnosti výrobkov ukazujú, že všetky produkty na úrovni doporučených koncentrácií pre používateľa sú úplne bezpečné a nevykazujú žiadnu dermálnu, očná alebo orálna toxicita.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU