Vírivky do exteriéru aj interiéru – vírivky za dobrú cenu

Novinkou sú vírivky so skvelým moderným dizajnou a dobrou technológiou do exteriéru aj interiéru – vírivky TOTAL HYDROTHERAPY za veľmi dobrú cenu. Spoločným menovateľom všetkých modelov víriviek TOTAL HYDROTHERAPY je jednoduché a ľahké ovládanie, nenáročná údržba, úsporná prevádzka, jedinečné  pohodlie, výborná hydroterapia, dokonalý luxus, dlhá životnosť a skvelá cena.

Njmenší model z rodiny TOTAL  HYDROTHERAPY víriviek model  TH 170 máme aj v prevedení LOW. Vírivka v tomto prevedení má len 75 cm na výšku a preto je táto skvelá vírivka vhodná do takmer každého interiéru.

Ďaľším skvelým rodinným modelom vírivky je model TH 570 ponúkajúci skvelú hydroterapiu, vodnú shiatshu masáž, ale aj rodinnú pohodu, relax a zábavu. Môžete ho mať aj vo verzii s tromi hydromasážnymi čerpadlami, všetko záleží len na vašich nárokoch a požiadavkách.

Výbornú hydroterapiu a neopakovateľnú shiatshu masáž vám poskytne aj model vírivky  s označením TH 560. Vírivka v ktorej si užijete aj relaxačnú masáž v pohodlnom ležadle a veľa radosti a zábavy s rodinou a priateľmi.

Aj túto skvelú vírivku máme v ponuke s dvomi alebo tromi hydromasážnymi čerpadlami.

 

Najväčším a najlepšie vybaveným modelom víriviek TOTAL HYDROTHERAPY je model TH 770, vybavený dvomi luxusnými ležadlami a tromi plnohodnotnými hydromasážnymi sedadlami, jedným oddychovím miestom s relaxačnou masážou.

Ak túžite po dobrej masáži,oddychu a relaxe po každodennej práci je tento model vírivky skutočne skvelou voľbou. Samozrejme aj tento model je možné dodávať s dvomi alebo tromi hydromasážnymi čerpadlami, to záleží len na vašej náročnosti.

Rád vám pomôžem s výberom tej najvhodnejšej vírivky pre vás a vašu rodinu. Všetky technické informácie a ceny vám pošlem na vyžiadanie alebo ich nájdete naWWW.VIRIVKY-SWIMSPA.SK

 

PRE BEZPLATNÉ PORADENSTVO KLIKNITE TU