Vyberáte vírivku? Nezabudnite na komplexné služby.

„Ako si vybrať vírivku – poradenstvo pri výbere vírivky.“

K tejto téme v našom blogu nájdete veľa článkov, ktoré vám s istotou pomôžu nájsť kvalitnú vírivku s vynikajúcimi úžitkovými vlastnosťami pre váš zaslúžený relax a pohodu v pohodlí domova. Kvalitu, technické parametre, nenáročnosť a úspornosť prevádzky, jednoduchú údržbu, dokonalú relaxačnú aj terapeutickú hydromasáž, najlepší pomer KVALITA / CENA sme na tejto stránke prebrali už z každého uhla pohľadu.

Výber vašej prvej vírivky

Aj keď sme pre vás vybrali to najlepšie, čo svet víriviek vôbec ponúka, vždy si môžete slobodne vybrať akúkoľvek vírivku od akéhokoľvek dodávateľa. Či už to bude kvôli cene, dizajnu, veľkosti, farbe, tvaru a podobne. Je to vaša slobodná vôľa. Čítaním článkov v tomto našom vzdelávacom blogu určite nájdete množstvo informácií a otázok, ktorými sa môžete pýtať akéhokoľvek predajcu akejkoľvek značky pri výbere vašej vírivky. Ak budete potrebovať pomôcť, na nás sa môžete vždy s dôverou obrátiť, nech už ide o akúkoľvek vírivku, pomôžeme. Nezabúdajte však na to podstatné, čo pri výbere vírivky takmer nikoho nezaujíma, nakoľko vtedy je každý orientovaný hlavne na cenu. Môžete sa spoľahnúť, že cena vírivky pri jej výbere je najskôr na treťom mieste. O tom sme už v tomto blogu písali. Ak vás to zaujíma, môžete si prečítať tento článok o dôležitých faktoroch pri výbere vírivky.

To, na čo pri výbere vírivky každý zabúda a bagatelizuje, nakoľko práve rieši cenu vírivky, sú komplexné pred predajné ale hlavne popredajné služby a trvalá technická podpora. Pritom je to prinajmenšom rovnako dôležité ako kvalitná ergonómia, dokonalý hydromasážny systém a celková kvalita vírivky.

Komplexné služby pri starostlivosti o vírivku

Komplexné služby to nie je len doprava, inštalácia a štartovacia sada chémie zadarmo. To vám dá skoro každý a tým to pre väčšinu predajcov aj končí. Keby to tak nebolo, nemali by sme stovky zákazníkov, ktorí majú vírivky od rôznych predajcov. My sa týmto ľuďom staráme o vodu vo vírivke alebo servis ich vírivIek a doplnky či náhradné diely pre ich vírivky. Pokiaľ by ich dodávatelia víriviek poskytovali komplexné služby, tak by robili aj toto. Komplexné služby okolo výberu víriviek a predaja víriviek však zahŕňajú ešte oveľa viac. Poskytovať komplexné služby znamená starať sa komplexne od prvého kontaktu až do konca životnosti vírivky. Väčšina predajcov sa však snaží len ako tak prežiť záručnú dobu a potom sa im ani nedovoláte. Ľudia, ktorí nám denne volajú a píšu, o tom vedia svoje.

Na poskytovanie komplexných služieb pri výbere vírivky kladiete len malý dôraz, zvyčajne sa opýtate na servis, poprípade na náhradné diely pre vírivky, ale to je asi všetko. A to je veľká chyba, ktorá sa každému v blízkej budúcnosti po kúpe vírivky vypomstí. Môžete sa spoľahnúť na naše dlhoročné skúsenosti s vírivkami a všetkým okolo víriviek, že pokiaľ nájdete predajcu, ktorý skutočne poskytuje komplexné služby, ušetríte si veľa času, nervov, niekedy aj domácich hádok a peňazí. Preto nezabúdajte, že pri výbere vírivky nie je až tak dôležitá cena, ale komplexné služby s vírivkou spojené. Pozrite si teraz, aké komplexné služby s našimi vírivkami poskytujeme my. Komplexné služby začínajú prvým kontaktom alebo dopytom zákazníka. Našou úlohou nie je vám predať vírivku, ale v prvom rade zistiť, akú vírivku vlastne potrebujete. Takmer v každom prípade to na začiatku len málokto vie.

„Väčšina ľudí o vírivkách nevie nič. Preto sa v prvom momente orientujú na cenu. Tí, ktorí vydržia, študujú vírivky, hľadajú informácie, porovnávajú, tí väčšinou na lacné triky predajcov víriviek neurčitej kvality nenaletia.“

 

Ako správne vybrať vírivku?

Väčšina ľudí má len nejakú predstavu o veľkosti, tvare, farbe, cene a podobne. To je veľmi málo na to, aby ste si vybral vírivku, s ktorou budete dlhodobo spokojní. Preto našou prvoradou úlohou je vás o vírivkách vzdelávať, poskytovať vám všetky detailné informácie, vysvetľovať ako vírivka pracuje, naučiť vás všetko, čo vy na prvý pohľad na vírivku nevidíte, čo je skryté pred vašimi očami kabinetom a škrupinou vírivky atď. Aby sme vám mohli čo najlepšie pomôcť k vašej dlhodobej spokojnosti, potrebujeme zistiť, čo od vírivky očakávate, čo preferujete, čo potrebujete, kde, ako, kedy a koľko ľudí bude vírivku používať, kde a ako bude vírivka umiestnená…

V tejto fáze poradenstva pri výbere vírivky získate zvyčajne úplne iné vnímanie víriviek , ako ste mali doteraz. Získate nové informácie a uvidíte možnosti, čo všetko vám môže kvalitná vírivka poskytnúť, aký úžitok z kvalitnej vírivky môžete získať. Keď už poznáme odpovede na predchádzajúce otázky, pripravíme pre vás viacero modelov, ktoré vyhovujú vašim potrebám a ktoré si môžete reálne vyskúšať v prevádzke. Takto na základe vašich získaných pocitov z víriviek oveľa ľahšie pre vás spoločne vyberieme takú vírivku, do ktorej sa doma budete vždy tešiť a nie, že budete vírivku len vlastniť. V našom portfóliu máme len vírivky, ktoré sú vo svete víriviek absolútnou špičkou bez kompromisu a po každej stránke, to sa môžete presvedčiť vzájomným porovnávaním s akýmikoľvek vírivkami, vždy budeme lepší, to vám garantujeme.

Kvalitné vírivky z našej ponuky

Tento nesporný fakt je zároveň veľkou výhodou pre vás, keď si budete porovnávať akékoľvek ponuky. Po stránke technickej a úžitkovej vždy vyhráme, to vieme už teraz. No z hľadiska ceny môžete nájsť relatívne vyhovujúci model inej značky, ktorý bude lacnejší. Tým, že u nás spoznáte najvyšší štandard technickej a úžitkovej stránky víriviek, môžete robiť informované kompromisy a ľahšie sa pri konečnom výbere rozhodovať.

No v tomto článku opisujeme komplexné služby, ktoré my poskytujeme k vírivkám, tak pre tento článok predpokladajme, že ste si vírivku vybrali od nás. Tak po úvodnom vzdelávaní o vírivkách, zisťovaní vašich skutočných potrieb, akú vírivku potrebujete, po následnom odskúšaní a porovnaní viacerých víriviek, sme spoločne našli vašu novú vírivku, do ktorej sa budete vždy tešiť. Vírivku, ktorá vám poskytne vždy zaslúžený relax, pohodové chvíle s rodinou a priateľmi a navyše aj dokonalú hydromasáž a úľavu od ubolených svalov. Len málokto si želá vybranú vírivku nainštalovať okamžite, väčšinou každý potrebuje určitý čas na prípravu. Z našej praxe vieme, že sa to pohybuje od jedného týždňa do dvoch rokov. U nás stačí si vírivku zarezervovať, od rezervácie vašej vírivky bude táto uložená bezplatne v našom expedičnom sklade na vaše meno a vašu vírivku vám privezieme a nainštalujeme v presne dohodnutý čas. Súčasťou inštalácie je aj napustenie vírivky vodou z vášho zdroja a odskúšanie všetkých funkcií vírivky. Potom nasleduje dôkladné zaškolenie k obsluhe vírivky, samozrejmosťou je, že dostanete od nás tiež podrobný manuál – postup prác bod po bode, ako sa starať o vodu vo vírivke a ako sa starať o vírivku. Všetky produkty k tomu potrebné máte u nás vždy k dispozícii.

Každá vírivka je zabalená minimálne v troch vrstvách obalov. Po rozbalení tak máte na dvore veľkú kopu rôznorodých obalových materiálov. Našou ďalšou službou je upratanie, odvoz a následná likvidácia tohto odpadu. O spôsobe vás budeme informovať pri každej konkrétnej vírivke. Teraz už stačí pár hodín počkať, vírivka sa vyhreje na požadovanú teplotu a vy si už môžete len užívať. Naša starostlivosť o vašu vírivku sa inštaláciou u vás neskončila. Naopak, naša starostlivosť o vašu vírivku sa práve začína. Záručný aj pozáručný servis je pre nás samozrejmosťou.

Nepodceňujte výber vírivky

U nás máte zabezpečenú trvalú dostupnosť k doplnkom k vírivkám a nakoľko naše vírivky majú reálnu životnosť viac ako tridsať rokov, tak samozrejme aj trvalú dostupnosť originálnych kompatibilných náhradných dielov k vírivkám. Tým naše komplexné služby však ani z ďaleka nekončia. Našim vírivkám veríme natoľko, že vám, našim zákazníkom, poskytujeme bezplatnú technickú podporu k prevádzke vírivky a tiež bezplatnú technickú podporu k starostlivosti o vodu vo vašej vírivke po celú dobu jej užívania, nie len v záruke.

Táto naša bezplatná služba vám v priebehu rokov užívania vašej vírivky ušetrí nemalé peniaze. Máme veľa spokojných zákazníkov, ktorí už túto našu bezplatnú službu ocenili, keď si sami spôsobili problém s vírivkou nevhodným používaním alebo nepozornosťou pri údržbe. Vývoj víriviek neustále napreduje, našou ďalšou službou je pomoc pri predaji vašej vírivky, ak sa v priebehu rokov rozhodnete pre nový model. Táto služba platí aj pre tých, ktorí nemajú prvú vírivku od nás, ale teraz si chcú dopriať najvyššiu kvalitu a dajú svoju dôveru nám a našim vírivkám. Naše komplexné služby sú pre vás zárukou vašej dlhodobej spokojnosti. Pokiaľ vás ešte čokoľvek napadne, čo by vám mohlo pomôcť a o čo by sme mohli rozšíriť naše komplexné služby, pokojne nám napíšte. Radi vám pomôžeme.

info@virivkysaunybazeny.sk

Ing. Miroslav Tančin