Vírivka cena alebo vírivky cena

Vírivka cena alebo vírivky cena patria k najčastejším slovám zadávaným do vyhľadávačov, keď začínate uvažovať o vlastnej vírivke do záhrady či na terasu. Súhlasím s tým, že cena je pri každom nákupe veľmi dôležitá a absolútne rešpektujem každý rozpočet.

Cena vírivky naozaj rozhoduje

Pri výbere vašej vírivky buďte pozornejší a obozretnejší skôr než v nejakej „super akcii“ utratíte svoje peniaze, nakoľko sú to veľakrát peniaze vyhodené von oknom. Cena vírivky je dôležitá, no zo skúseností za posledných dvadsať rokov viem, že pri výbere či kúpe vírivky nie je vhodné riadiť sa prioritne len cenou vírivky.

Pokiaľ nechcete mať doma každú chvíľku servis na vírivku, alebo nekupujte vírivku na tri štyri roky, potom sa pri výbere vírivky zamerajte okrem ceny aj na jej technické parametre, konštrukciu, ergonómiu, údržbu, prevádzku, filtračný systém, hydromasážny systém, kvalitu a životnosť komponentov, dostupnosť náhradných dielov, dostupnosť doplnkov, dostupnosť servisu, udržateľnosť čistej a zdravej vody vo vašej novej vírivke a podobne.

Ako si vybrať vírivku?

Nezabúdajte tiež na reputáciu výrobcu, konkrétnejšie celosvetovú spokojnosť zákazníkov s produktami konkrétneho výrobcu. Nemenej dôležité pre vás je aj zázemie a stabilita predajcu. Nestrácajte čas porovnávaním rôznych značiek veľkostne a tvarovo podobných
víriviek podľa počtu trysiek, čerpadiel, svetiel a podobne vzhľadom k cene. To je skutočne strata času a žiadny výsledok.

Z hľadiska kvality vírivky, pohodlia vo vírivke a kvality hydromasáže sú tieto porovnávania irelevantné. Ak sa chcete zaoberať tryskami, tak potom reálne, priamo u predajcu, prezrite si všetky, vyskúšajte si chytiť, všímajte si silu materiálu, konštrukciu a podobne a nechajte si všetko odborne vysvetliť, aby ste mali informácie na porovnávanie. Nedajte sa odbiť marketingovými rečami a honosnými názvami a patentovanými rečami.

Rozdiel v kvalite vírivky

Spoľahnite sa, že už porovnaním dvoch troch značiek budete vidieť veľké rozdiely. A to ste len u trysiek, podobne sa zamerajte na hydromasážne čerpadlá, cirkulačné čerpadlá, vykurovací systém, konštrukciu vírivky a vzájomne porovnávajte, rozdiely
sú veľké. Osobitne si všímajte filtračný systém víriviek aj ich hydromasážny systéma inštaláciu.

Častokrát uvidíte na pohľad peknú veľkú vírivku s jedným filtrom. Na druhej strane podobne veľkú s piatimi filtrami. Keď sa budete pri výbere vírivky riadiť cenou, ani vás nenapadne riešiť nejaký filtračný systém vírivky, alebo ako udržíte čistú a zdravú vodu vo vašej vírivke.

Vzhľad vírivky nie je všetko

Vírivka je pekná, veľká má veľa trysiek, čerpadiel, svetielok a je za super cenu. Je rozhodnuté. Veľa ľudí kúpi takéto vírivky a potom sa už len
trápi, ako udržať vodu vo vírivke. Nepomôže ani štartovacia sada na starostlivosť o vodu vo vírivke, ako darček zadarmo od predajcu. Neskôr nastúpia iné problémy a poruchy a cena lacnej vírivky sa pomaly začne nekontrolovane zvyšovať. To však nie je jediný problém, ďalším sú zbytočné rodinné spory a hádky, kto tú vírivku vlastne vybral. Namiesto toho aby ste ich vo vírivke utužovali a užívali si, budete kvôli vírivke zbytočne nervózni.

Pomôžeme vám vybrať vírivku

Aby som vám pomohol správne sa v tomto orientovať, ani podobne veľká vírivka s piatimi filtrami nie je žiadna výhra. Z pohľadu čistej vody vo vírike je to samozrejme lepšie, ale nie z pohľadu ekonomiky prevádzky a náročnosti na údržbu určite nie. Dôvodom je cena filtrov a prácnosť. Aj laik vie, že lacnejšie sú dva filtre ako päť a jednoduchšie je čistiť dva filtre ako päť, nejde len o prácnosť a čas, ale aj
o spotrebu čistiacich prostriedkov na filtre a vody. Najlepším riešením pri výbere vírivky je skúšanie a porovnávanie viacerých víriviek. Pokiaľ budete spokojní s ergonómiou vírivky, budete sa cítiť na všetkých pozíciách“ ako v bavlnke“, nebudete sa šmýkať, nebude vás nič tlačiť, bude sa vám veľmi pohodlne a uvoľnene sedieť alebo ležať, ste na dobrej ceste, že si vyberiete dobre.

Nová vírivka na vás už čaká

No a keď vám k tomu bude vyhovovať aj hydromasážny systém vírivky, môžete si byť istí, že si vašu vírivku budete aj v skutočnosti užívať a nie ju len vlastniť. Takto správne vybraná vírivka bude celkom iste základom alebo vynikajúcim doplnkom vášho rodinného wellness, v ktorom si bezpečne v pohodlí domova môžete relaxovať a v kombinácii s kvalitnou infrasaunou utužovať svoje zdravie.