Vírivky- kvalita – umiestnenie – veľkosť – starostlivosť

Vírivky, jacuzzi, vírivé vane, hot tubs alebo len hydromasážne vane majú viac ako tisícročnú tradíciu.

Kvalitné vírivky

Kvalitné vonkajšie vírivky, ale aj vnútorné vírivky či jacuzzi vám doprajú zaslúžený relax a dokonalú masáž v pohodlí vášho domova. Najlepšie vírivky do exteriéru, či už bude vírivka na terase, dvore alebo ako záhradná vírivka, sú vírivky s dokonalou tepelnou izoláciou a kvalitným termokrytom.

Kvalitný termokryt na vírivku bráni úniku tepla a odparovaniu vody, čím šetrí aj vodu aj energiu, ale aj spotrebu chémie do vírivky, chráni vírivku pred znečistením z vonka a zároveň slúži aj ako bezpečnostný kryt vírivky. Lacné jacuzzi – vírivky v tomto prípade nie sú ideálnym riešením z dôvodu vysokých celkových prevádzkových nákladov.

Hlavne z dôvodu rôznych neoverených variant izolácií až pseudoizolácií a nekvalitných termokrytov lacných víriviek, prevážne vyplnených polystyrénom medzi železnými výstuhami a obalených koženkou. Najlacnejšie vírivky sú nafukovacie vírivky a mobilné vírivky. Ich cena zodpovedá aj kvalite služby, ktorú Vám poskytnú. No aj medzi nafukovacím podobnými vírivkami sa nájdu relatívne kvalitné vírivky, napríklad soft tub.

Tomu však zodpovedá aj cena týchto víriviek. Cena týchto víriviek končí tam, kde začínajú ceny kvalitných akrylových víriviek. Pri výbere jacuzzi-vírivky nepozerajte len na cenu, ale hlavne na to aké vírivá vaňa parametre, celkovú izoláciu, energetickú náročnosť, kvalitu a reguľovateľnosť hydromasáží, celkovú pohodlie, dlhodobú kvalitu a životnosť, dostupný servis, náhradné diely a podobne.

Prečo sú interiérové vírivky energeticky náročnejšie ako exteriérové?

Interiérová vírivá vaňa síce nevyžaduje prioritne až takú dokonalú izoláciu, aj keď je najlepšie keď aj interiérová vírivka je dokonale zaizolovaná, lebo tým Vám šetrí energiu a peniaze. Miestnosti v ktorých sú umiestnené vnútorné jacuzzi – vírivky bývajú zvyčajne vykurované. Musia sa ale dokonale vetrať kvôli vodnej pare unikajúcej z vírivky.

Častokrát treba k vírivke nainštalovať aj odvlhčovacie zariadenie. Takto vám unikajú peniaze za vykurovanie následným odvetrávaním priestoru vírivej vane a vznikajú náklady na kúpu odvlhčovacieho zariadenia vírivky, ktoré okrem toho tiež spotrebúva energiu.


Nemenej dôležitým rozhodnutím pred kúpou vírivky je aj rozhodnutie, akú veľkú vírivku kúpiť.

Výrobcovia ponúkajú vírivky prevážne pre dve až šesť osôb. Na trhu sú však vírivky aj pre jednu osobu, ale aj vírivky pre sedem osôb a viac. Pre rodinu s deťmi je idálna vírivka so štyrmi až piatimi miestami. Pre rodinu s jedným dieťaťom postačuje jacuzzi pre troch či štyroch. Vírivky pre dvoch sú vhodné pre mladé páry alebo seniorov. Vždy je dobré myslieť aj keď len jedným miestom na priateľov.

Vírivé bazény s protiprúdom – plavecké vírivky

Stále viac populárne sú aj vírivé bazény s hydromasážou a protiprúdom alebo aj väššie plavecké vírivky s reguľovatelným protiprúdom a niekoľkými hydromasážnymi miestami tzv. swim spa. Od veľkosti vírivky sa odvíjajú aj celkové prevádzkové náklady na vírivku a stým súvisejúca aj starostlivosť o vodu vo vírivke.

Pri výbere vírivky je užitočné vedieť akú starostlivosť  bude od vás vírivka  vyžadovať. Všetko si vopred preverte a vyskúšajte, aby ste nekúpili takú vírivku, ktorej budete slúžiť vy, namiesto toho, aby vírivka slúžila vám. Najdôležitejšou úlohou vírivky je poskytovať vám čo najlepšiu hydroterapiu, maximálne pohodlie a relax. Tu sa opäť objavia dve základné premenné a to výber konkrétnej vírivky a cena tejto vírivky.

Z cenou víriviek rastie aj kvalita ich masáží, celková kvalita hydroterapie a pohodlia.  Aj keď cena vírivky nie je priamo úmerná kvalite vírivky, teda masáží a celkovej hydroterapie. Lacné vírivky určite nedokážu poskytovať dokonalé pohodlie, nerušený relax a kvalitné hydromasáže. Doprajte si preto zažívať pocit znovuzrodenia a omladnutia každý deň v pohodlí Vášho domu či bytu.

U nás si môžete nezáväzne a zadarmo vyskúšať jacuzzi – vírivky – hot tuby, len tie najlepšie v hydromasáži, v ergonómii, bezkonkurenčné v celkových prevádzkových nákladoch a nenáročné na údržbu od tých najskúsenejších svetových výrobcov.

REZERVUJTE SI TERMÍN SKÚŠANIA VÍRIVIEK na :info@virivkysaunybazeny.sk A STAROSTI  NECHAJTE  NA  NÁS, VY  SI  UŽÍVAJTE!

  • poradenstvo pri výbere vírivky zadarmo,
  • technická podpora po kúpe vírivky,
  • starostlivosť o vodu vo vírivke,
  • servis víriviek všetkých značiek,
  • náhradné diely na vírivky všetkých značiek,
  • odkúpenie starej vírivky pri kúpe novej, doprava víriviek,
  • inštalácia, uvedenie do prevádzky a zaškolenie obsluhy,
  • predaj na splátky,nákup bez rizika – 100% garancia.

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU