Domáce wellness v rodinnom dome aj v najmenšom byte – wellness kúpeľne

Nie len v rodinnom dome, ale aj v maličkom byte môžete mať vlastné kvalitné a plnohodnotné domáce wellness s vírivkou – hydromasážnou vaňou, parnou saunou, ochladzovacou sprchou s hydromasážou a častokrát aj s infrasaunou. S našími novými wellness kúpeľňami sme dostali našu myšlienku “RELAX A POHODA V POHODLÍ DOMOVA” aj do najmenších bytov.

Opäť sme vsadili na kvalitu bez kompromisu, ako  záruku spokojnosti s vašou wellness kúpeľňou. Pripravili sme pre vás mimoriadne kvalitné hydromasážne vane, hydromasážne sprchy, parné kabíny, parné generátory, infrasauny všetky s najdlhšími možnými zárukami pre vás, na niektoré produkty aj s doživotnými. Samozrejmosťou je bezplatné poradenstvo, návrh, doprava, realizácia a inštalácia, uvedenie do prevádzky, zaškolenie, technická podpora. Pre vaše maximálne pohodlie zriaďujeme v súčasnej dobe možnosť vyskúšať si všetky wellness produkty pre vašu wellness kúpeľňu.

A to ešte nie je všetko.  Od 1.mája budete mať k dispozícii e-shop pre váš pohodlný výber wellness zariadení pre vašu novú weelness kúpeľňu.

www.wellness-kupelne.sk

 

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU