Prečo si kúpiť infrasaunu Clearlight – fakty a argumenty

Ako si vybrať infrasaunu, ako používať infrasaunu, správne saunovanie v infrasaune a mnohé ďaľšie otázky Vás zaujímajú pred rozhodnutím kúpiť si infrasaunu.

My máme pre Vás odpovede aj na ďalšie dôležité otázky, nie len prečo infrasaunu alebo akú infrasaunu si kúpiť, ktoré by ste mali vedieť pred kúpou infrasauny, aby ste zbytočne nevyhadzovali peniaze za niečo, čo Vám nebude dokonale slúžiť.

Aká je najlepšia povrchová teplota infražiariča?

Jednou z najdôležitejších otázok je určenie veľkosti infračervenej vlnovej dĺžky a celkovej efektívnosti ohrievača. Dva vedecké princípy, ktorými sa riadia infračervené emisie, sa nazývajú zákon Planckov a Wien zákon. Oba tieto vedecké zákony majú rovnicu s niekoľkými konštantami a jedinou premennou je povrchová teplota vykurovacieho telesa. Oba zákony hovoria, že čím nižšia je povrchová teplota vykurovacieho telesa, tým dlhšie sú infračervené vlny a tým je väčší účinok infračerveného tepla na vaše telo.

Má sauna predné aj zadné žiariče?

Jedným z kľúčov potenia a účinnej detoxikácie v infračervenej saune je otepľovanie telesného jadra a zvýšenie telesnej teploty vášho tela. Chcete nájsť saunu, ktorá ohrieva zadnú aj prednú časť vášho tela. Nemôžete mať účinnú detoxikáciu v infra saune bez toho, aby sa zohriala predná časť tela. Mnohé sauny z estetických dôvodov  upúšťajú od predného žiariča, čo je veľká chyba. Naše žiariče Clearlight True Wave II sú umiestnené tak, aby pokryli celý chrbát a predné žiariče sú umiestnené tak, aby boli zamerané na jadro vášho tela.

Smeruje dlhé  infračervené teplo tam, kde je to najviac potrebné?

Bolo zistené, že problém s tradičnými karbónovými žiaričmi je ten, že zatiaľ čo produkujú vysoko kvalitné infračervené teplo, neprodukujú ho veľa a nie je sústredené na vaše telo. Tieto žiariče pracujú dobre, keď sú v malej vzdialenosti od vášho tela, ale nie, keď sú vo veľkej saunovej kabíne. Žiariče nad vašou hlavou ohrievajú len vzduch v interiéri sauny. Vzhľadom k tomu, že infračervené teplo sa pohybuje v priamom smere, chcete byť ubezpečení, že žiarič odvádza teplo smerom k jadru vášho tela a nielen do vzduchu okolo vás.

Sálavé teplo vs. odrážajúce teplo

Na trhu môžete vidieť veľa žiaričov, ktoré sú tenké, jedna tyč a za ňou kovový reflektor. Vo všeobecnosti tieto žiariče produkujú málo kvalitné dlhé infračervené teplo, v porovnaní s veľkou plochou panela ďalekého infračerveného tepla. Po prvé, jedna vykurovacia tyč musí mať oveľa vyššiu teplotu, než je veľkosť sálavého vykurovacieho telesa, aby produkovala dostatok infračerveného tepla. Ako je uvedené vyššie, čím vyššia je teplota povrchu, tým menej účinné bude infračervené teplo.

Karbón keramické infražiariče v infrasaunách CLEARLIGHT

Nenechajte sa zmiasť marketingovým boomom a možnými štúdiami, ktoré  uvádzajú, že iba jeden materiál je lepší na výrobu ďalekého infračerveného tepla. Pri hodnotení materiálu pre jeho vlastnosti, aby vydával ďaleké infračervené teplo, hodnotíme jeho “vyžarovanie”. Emisivita je miera schopnosti objektu emitovať dlhú infračervenú energiu. Emisivita môže mať hodnotu od 0 (lesklé zrkadlo) do 1.0 (čierne teleso). Väčšina infražiaričov, ktoré používajú naši konkurenti pre svoje sauny, boli navrhnuté na priemyselné použitie.  Žiariče Clearlight Infrared True Wave II boli navrhnuté lekárom , najmä pre použitie v Clearlight  infrasaunách a boli navrhnuté tak, aby dovnútra ohrievali ľudské telo, teda detoxikovali a liečili.

Prečo je pre infrasaunu dôležité nízke EMF a nízke ELF?

Preto, aby ste v čase keď máte v saune relaxovať, nesedeli v kabíne nabitej elektrosmogom. CLEARLIGHT INFRARED sauny sú jediné sauny s takmer nulovým  EMF A ELF.

Ako popredná wellness spoločnosť sa v prvom rade zameriavame na vaše zdravie a bezpečnosť. Naše True Wave II far infrared a True Spectrum full spectrum Infrared žiariče sú najefektívnejšie a najbezpečnejšie infražiariče ktoré sú k dispozícii. Clearlight Infrared sauny sú infrasauny, ktoré rušia EMF aj ELF. Elektromagnetické polia (EMF) sú energetické vlny s frekvenciami pod 300 hertzov alebo cyklov za sekundu. Extrémne nízke frekvencie (ELF) sú elektrické polia s frekvenciou od 3 do 30 hertzov.
Všetky Clearlight sauny majú najnižšie a najbezpečnejšie EMF a ELF úrovne zo všetkých  infrared sáun na svetovom trhu. Hladiny EMF vo vašej Clearlight saune budú väčšinou pod 1 mg pri testovaní priamo na samotnom žiariči. Hladiny EMF/ ELF vo vašej Clearlight saune sú 5 x pod hranicou znepokojenia.

U všetkých našich konkurentov je hladina EMF/ELF aj 20-krát vyššia ako limitná hodnota znepokojenia.

NAŠE VÍRIVKY

Čo je EMF/ELF?

Elektromagnetické polia (EMF) sú energetické vlny s frekvenciami pod 300 hertzov alebo cyklov za sekundu. S elektromagnetickým poľom sa stretávame každý deň. Pochádza z každodenných vecí ako sú elektrické vedenie, radarové a mikrovlnné veže, televízne a počítačové monitory, motory, fluorescenčné osvetlenia, mikrovlnné rúry, mobilné telefóny, elektrické deky, domové elektroinštalácie a stovky ďalších bežných elektrických zariadení. Prečo ale sedieť v infrasaune plnej elektrosmogu?

V CLEARLIGHT infrasaune ste v absolútnom bezpečí. Elektrosmog je takmer na nule.

Sú EMF A ELF nebezpečné pre ľudské telo?

Početné štúdie priniesli protichodné výsledky, napriek tomu sú niektorí odborníci presvedčení, že hrozba je reálna.

Niektoré zdravotné problémy spojené s EMF:

– strata pamäti
– depresia
– strata energie
– podráždenosť
– neschopnosť sústrediť sa
– oslabený imunitný systém
– chronická únava
– bolesti hlavy

S viac ako 19-ročnými skúsenosťami vo výrobe a predaji Infrared sáun zaistíme, že naše výrobky sú zdravé a bezpečné. Kúpiť si to najlepšie znamená kúpiť si Clearlight Infrasaunu!

Saunové kabíny – umenie CLEARLIGHT

Clearlight infrasauny sú nielen vynikajúco remeselne spracované, ale tiež vyzerajú veľmi dobre! Vyrobené sú z najkvalitnejšieho cédra alebo severského smreka. Vaša Clearlight sauna je kvalitný nábytok, ktorý vylepší vzhľad každej miestnosti. Clearlight Infrasauny modelovej rady Premier a Sanctuary Far Infrared sauny sú vyrobené výhradne z  ECO – certifikovaného červeného kanadského cédra triedy A.  Panely sú farebne zladené a ručne brúsené. Naša továreň sa riadi kontrolou kvality ISO-9001 s cieľom zabezpečiť, aby každá sauna dosiahla rovnako vysoké štandardy kvality. Vaša Clearlight Far Infrared sauna je ETL certifikovaná, aby sa zabezpečilo, že spĺňa alebo prekračuje všetky bezpečnostné normy.

Clearlight Infrared Essential Far Infrared sauny sú vyrobené z čistého tvrdého dreva severského smreka triedy A. Panely sú farebne zladené a ručne brúsené. Toto krásne biele drevo vylepší každý priestor. Všetky Clearlight infrasauny boli navrhnuté pre vaše zdravie a pohodu. Ako wellness spoločnosť s viac ako 19-ročnými skúsenosťami v podnikaní s infrasaunami, používame do našich sáun iba netoxické materiály. Dodržiavame najvyššie výrobné normy. Detail je na špičkovej úrovni, kvalita je na špičkovej úrovni, vynikajúce služby zákazníkom – to všetko zaručuje Clearlight infrasauna!

NAŠE VÍRIVKY

Všetky CLEARLIGHT infrasauny majú bezpečnostný certifikát

ETL a ETL-C bezpečnostný certifikát, Normy pre Spojené štáty a Kanadu. ETL certifikujú výrobky vyše 100 rokov a sú jedným z najstarších skúšobných laboratórií na svete určených pre bezpečnosť výrobkov. Certifikácia ETL a ETL-C vám zaručí, že všetky modely Clearlight sáun boli testované pre splnenie oboch amerických a kanadských bezpečnostných a výkonnostných noriem. Na Clearlight sauny sme zabezpečili certifikát na celú životnosť sauny a životnosť bezpečného používania.

Certified Safety CE, Normy pre Európsku úniu. Označenie CE je podmienkou pre výrobky predávané v Európe. Označenie CE  identifikuje výrobok v súlade s požiadavkami na ochranu zdravia a bezpečnosť s opatreniami stanovenými v európskej legislatíve a je povinná pre zariadenia, ktoré sa používajú v Európskej únii (EÚ).

Znaky kvality CLEARLIGHT infrasauny

–    obklad a drážka z červeného cédra alebo severského smreku vnútri aj vonku
–    tvrdené sklo, netoxické lepidlá na báze vody, takže nie je plynovanie chemikálií
–    nízka EMF karbón-keramického True Wave II žiariča
–    okná, tri dokonalé možnosti osvetlení a chromatoterapie a vetranie
–    vysoká kvalita AM/FM/CD prehrávača a stereo reproduktorov
–    dvojitá klávesnica na reguláciu teploty a času s presným digitálnym výstupom
–    všetky Clearlight infrared sauny sú na 120 V alebo 240V v závislosti od modelu
–    priemerne 30 minút saunovania stojí menej ako 20 centov.

Záruka životnosti

Vaša Clearlight infrasauna prichádza s ďalšou exkluzivitou a tou je doživotná záruka. Žiadne iné spoločnosti nemôžu ponúknuť tento typ záruky, pretože nikto nerobí sauny ako je Clearlight infrasauna… Naše True Wave dlhé infračervené žiariče majú očakávanú prevádzkovú životnosť 30.000 hodín. Používaním sauny 5x týždenne bude životnosť vašich True Wave žiaričov 125 rokov. Všetky Clearlight saunové kabíny sú umelo vysušené a sušia sa na vzduchu, až kým nemajú do 7%  obsahu vlhkosti. Potom je každý panel zlisovaný, aby bola zabezpečená jeho životnosť bez deformácií alebo prasklín. Všetky elektrické komponenty vo vašej Clearlight saune sú vyrábané podľa našich náročných noriem a ako náhle sauna vyjde z výroby v našej továrni, spustíme saunu na celých 8 hodín, aby sme sa ubezpečili, že je prevádzky schopná.

V ojedinelých prípadoch, ak by ste mali problém s vašou saunou, naša doživotná záruka sa vzťahuje komplet na celú saunu – žiariče, elektriku, ovládanie, drevo aj priložený audio systém. S viac ako 19-ročnými podnikateľskými skúsenosťami s infrasaunami si už nikdy nebudete musieť robiť starosti, že by bolo niečo v neporiadku s vašou saunou.

Starostlivosť o drevo vo Vašej infrasaune

Clearlight sauny sú vyrobené z  najkvalitnejšieho dreva v našich produktových radoch. Všetky stavby z dreva sú citlivé na drobné preliačiny, poškriabania a odretia. To je normálne a nemá to vplyv na celistvosť alebo prevádzku vašej sauny. Drevo je živý materiál, ktorý reaguje na klimatické podmienky aj potom, čo bol vyrobený do sauny. Zmena zafarbenia či nezrovnalosti ako jemné trhliny sú súčasťou prírodnej krásy dreva a v žiadnom prípade by nemali byť považované za chyby. Počas normálnej prevádzky môže drevo ľahko prasknúť v dôsledku vlhkostných zmien. To však nebude mať vplyv na štrukturálnu integritu sauny.

NAŠE VÍRIVKY

KEĎ CHCETE PORADIŤ ALEBO POMÔCŤ KLIKNITE TU